07/03/2011 18:36
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך מהלב... מסתבר שאת מהתלימודות המוננות של מירי שמפנימים את השיעורים. את מלאת תובנות ואופטימיות ותהני מתהליך העשיה... ההצלחה תגיע. בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2011 17:11
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה! כל הכבוד לך על התובנות....כל עוד את במסגרת ובעשייה אין סיבה שלא תראי תוצאות.
לא חשוב כמה זמן זה יקח כל אחד ואחת בקצב האישי שלו/ה....העיקר ל ע ש ו ת, כל שינוי אפילו הקטן ביותר מתקבל ב ב ר כ ה.
ב ה צ ל ח ה רבה בתהליך....
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2011 15:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה עבר חלף וקדימה ממשיכים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2011 13:14
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אמש בחתונה החלטתי בלי פחמימות. בזה עמדתי עד לשלב המתוקים. לא זללתי כפי שאני רגילה מתוקים אך כמה כפיות של מתוק היו לי מתוקות מידי. עם הבשר לקחתי סלטים בלבד, אך הבשר היה כל כך מלוח (למרות טיבו), וכן, לקחתי צלחת נוספת שלא לפי התורה שאימצתי ממך מירי היקרה. נכון, היה שם בעיקר בשר והייתי רעבה בשעה המאוחרת שאחרי החופה אבל הכל היה לי כל כך מלוח, אז למה המשכתי לאכול? איני יודעת משהו היה בקרבי ודחף אותי. טוב אז כמה כפיות של הקינוחים לא עשו אסון כבד אני בטוחה. היום התחלתי מחדש ואני עומדת על המשמר. הבטחתי לעצמי שהשנה זו השנה שארד משמעותית לא משנה כמה? העיקר שארד כמות סבירה של ק"ג. אני בדרך וזה העיקר. מודעות מודעות זו מילת המפתח וכשבא לאכול משהו שלא בדיוק מתאים לי, שוב אשנן לעצמי הרבה דברים חשובים שאני למדה משבוע לשבוע. נראה מחר מה התוצאה, על כל פנים, אני לבטח לא ארים ידיים גם אם תוצאה המשקלית לא נראית הכי ורודה. בקיצור עתה אני בצהריים ומוכנה לארוחה שתהיה על טהרת הבשר עם תוספת לא פחמימתית. באיזה מקום צריך גם לכבד את מה שהיה ולהמשיך מכאן בצורה יותר קפדנית כדי שתוצאות גם תיראנה על המשקל.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|