05/03/2011 09:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
י חיוך מהלב יקרה הייתה בעיה בשרת גם אני כתבתי לכם לקראת השבת וזה נכשל לצערי אכתוב עכשיו, תהני בחתונה ותאכלי רק דברים מיוחדים שאת לא מכירה, כדי למנע חסך.... בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 08:42
 dany Posts: 19819
|
אכן כך הקניה השבועית היא שאבלונית ודי חוזרת על עצמה.......... למעט מוצרי ניקיון. האמת שלרוב אני לא זקוקה לרשימה היות וזה באמת ממש חוזר על עצמו.......... רשימה אני עושה שיש משהו יוצא מהכלל של אירוח או איזו ארוחה לא שגרתית. הייתי רוצה להגיע למצב שאין צורך ללכת לקניות כל שבוע אבל אם רוצים ירקות פירות ומוצרי חלב אין ברירה חייבים לעבור את זה כל שבוע......... נמאסססססססססססססס
אקורדיאון כתב:
ברור ,שוב התירוצים אבל למה לי להתגרות ולנסות את עצמי. אכן אשירה אני תמיד עם רשימה ביד בסופר הקטן ליד הבית,קונה ויוצאת.
שם גם כולם מכירים ויודעים בדיוק מה אני קונה ומיד מגיבים לחריגים כך שאני עושה חושבים
ובכלל, אריה אמור להכנס בהפתעה וזה קורה הרבה חחחחח
כאמור הקניה לא היתה מתוכננת למרות שבכל זאת כל הזמן הייתי במודעות מה אני מניחה בעגלה
אבל בכל זאת נפלתי פה ושם וזה כמובן עלה לי ביוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 07:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברור ,שוב התירוצים אבל למה לי להתגרות ולנסות את עצמי. אכן אשירה אני תמיד עם רשימה ביד בסופר הקטן ליד הבית,קונה ויוצאת.
שם גם כולם מכירים ויודעים בדיוק מה אני קונה ומיד מגיבים לחריגים כך שאני עושה חושבים
ובכלל, אריה אמור להכנס בהפתעה וזה קורה הרבה חחחחח
כאמור הקניה לא היתה מתוכננת למרות שבכל זאת כל הזמן הייתי במודעות מה אני מניחה בעגלה
אבל בכל זאת נפלתי פה ושם וזה כמובן עלה לי ביוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 07:02
 אשירה Posts: 4292
|
אפרופו קניות, אני רוצה להציע משהו שעוזר לי. לכל אחד או לכל משפחה יש את המצרכים הקבועים שאנחנו צורכים. אז אני יצרתי לי רשימת קניות מודפסת שמכילה את שלל המצרכים שבדרך כלל חוזרים על עצמם, ובכל שבוע או בכל קניה גדולה אני מוציאה דף מהמחשב, עוברת עליו, מסמנת מה צריך ומוחקת את השאר, לי זה עוזר.
ואפרופו, טיפ של אלון גל, ללכת לקניות עם רשימה, ולפני שניגשים לקופה לעבור שנית על הרשימה ולהוציא מהעגלה את כל מה שלא רשמנו!!!!
קניה נעימה (אוף, סליחה, היום שבת)
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 05:50
|
כל אחת לשיטתה אני רגילה שנים לקנות דווקא בסופר ענק שהיום הפך להיות אקסטרא ושם אני מכירה את המדפים בעיניים עצומות.......... ממש לא צריכה לבדוק ולהתלבט. הפכו את הסופר לידינו בקניון אלונים לדיל התחלתי לקנות שם יותר והוא יותר אינטימי המוצרים יותר צפופים וקורצים............. שלא נדבר אם אני עולה לסופר שכונתי שנמצא לידנו אך בעצם בכפר. ושם בכלל הוא שופע פיתויים............ אז באמת הכל הרגל. וכל אחת כפי שהיא רגילה...... אני בענק בכלל לא רואה את הפיתויים ואילו בקטן הם צצים וקופצים עלי מכל עבר. וביננו אקו יקירתי........... זה לא הסופר זה אנחנו................. ובעצם אמרת זאת שמנמודות חבל"ז
אקורדיאון כתב:
לגבי הסופר,ביום חמישי נקלעתי ללא תכנון לאחד הסופרים הגדולים. מזה שנים אני לא נכנסת אליהם,מה אומר זו מכה שלא כתובה בתורה לשמנמודה כמוני.
כל כך הרבה פיתויים שלאבד שליטה ,לראות,להושיט את היד ולהניח בעגלה הענקית ,עניין של מה בכך
ועם כל זה מגיעים הביתה,אוייבים ממדרגה ראשונה.
מבחינתי לא עוד וגם הפעם היתה טעות כי שליטה ????נשכחת.
אחזור לסופר הקטן ליד הבית ,הרבה פחות מאזוכיסטי מבחינתי.
אוי מה לעשות עם הראש השמנמוד?????
יודעת את כל התורה,מרגישה חזקה ובשליטה ושוב בשניה האוכל מפיל אותי.
למרות הכל יום חדש ואנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 05:07
|
לגבי הסופר,ביום חמישי נקלעתי ללא תכנון לאחד הסופרים הגדולים. מזה שנים אני לא נכנסת אליהם,מה אומר זו מכה שלא כתובה בתורה לשמנמודה כמוני.
כל כך הרבה פיתויים שלאבד שליטה ,לראות,להושיט את היד ולהניח בעגלה הענקית ,עניין של מה בכך
ועם כל זה מגיעים הביתה,אוייבים ממדרגה ראשונה.
מבחינתי לא עוד וגם הפעם היתה טעות כי שליטה ????נשכחת.
אחזור לסופר הקטן ליד הבית ,הרבה פחות מאזוכיסטי מבחינתי.
אוי מה לעשות עם הראש השמנמוד?????
יודעת את כל התורה,מרגישה חזקה ובשליטה ושוב בשניה האוכל מפיל אותי.
למרות הכל יום חדש ואנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 04:55
|
שבת שלום יקרות היה לא קל ללא הפורום................ חיוך את מתגלה ממש כמחוננת , בסופר עברת כמו גדולה, לנשנש נכדות זה תמיד טוב על פני נשנוש ממתקים ובאירוע החגיגי והיוקרתי את יודעת איך לפעול בכדי לא בפח ליפול. המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 04:37
|
שבת שלום בנות,אכן היתה תקלה והנה סודרה ושוב כולנו כאן. כאן ניתן לראות כמה חסר לנו הפורום.
חיוך מהלב הסנפת את הקטנות,ללא תוספת קלוריות,היית מחוננת בקניות
ומשוכנעת שכך תמשיכי כולל החתונה.
יום נהדר ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 00:05
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, מרגישים בכתיבתך את ההרגשה הנהדרת של השליטה, כל הכבוד!!! בנוגע לחתונה, שלפי דברייך היא יוקרתית ביותר, תתנהגי כמו ליידי ותרגישי שאת חשובה יותר מהאוכל,
בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 23:11
 tutit Posts: 2431
|
חיוך יקרה! גם לי היתה בעיה אתמול לכתוב ולא הצלחתי להגיב להודעות.... כל הכבוד על השליטה בסופר.... בחתונה תאכלי מה שאת לא מורגלת ביומיום שלא תרגישי הפסד אח"כ...ואז חזרה לשמירה... בהצלחה...........ושבת שלום לכולנו שקטה וכיפית ...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 23:00
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מזה יומיים שאני כותבת אליכם אך משום מה יש הודעה שאי אפשר להעלות את הכתוב בעיה בשרת. נקווה שהפעם זה לא יקרה. יום שישי זה היה מקסים. מוקדם בבוקר הלכתי לקניות (רק מה שצריך) כשאני עוברת בשורות בסופר שאין מקומי שם אני משננת לעצמי שזה לא נכון לי ואין לי מה לחפש שם.... צעדה ואז הגיעו הנכדות התאומות ספונטנית לבערך שעה. בידור חינם. מצחיקות כאלה וכל מה שהן עושות בינן לבין עצמן גם כן מעניין. אז הסנפתי אותן קצת.... והנה כבר הגיעה השבת ואחריה ארוחת שבת אבל בשליטה פחות או יותר. עלי להשתדל מאד כי ביום א' אנו מוזמנים לחתונה מיוחדת ויוקרתית ביותר שבה יהיה לי קשה לשמור אבל אעשה מאמץ ולפחות אדבר עם עצמי כפי שאומרים... כדי למזער נזקים שבת מתוקה לכולם
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|