06/03/2011 08:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
לביאה כתב: אשירה היקרה כל הכבוד לך. מצדיעה לך פעמיים - על ההתרחקות מהפחמימות וגם - על כך שאת פותרת סודוקו. אני רק רואה מספרים, ישר נלחצת.... המשך שבוע מקסים ובשליטה בקשר לפחמימות אני מאוד משתדלת אבל היה אתמול קלקול של הרגע האחרון ממש, למזלי קטעתי אותו מיד, אבל לא היה לו שום צידוק חוץ מיצר ההרס העצמי הידוע. בקשר לסודוקו, מזל שהוא לא משמין כי אני ממש מכורה לו  אבל זה סוג של התמכרות חיובית ובגילי המופלג אומרים שזה גם תירגול למניעת אלצהיימר אז יש לי תרוץ נהדר  תהני אשירה, רק לא לצרף אוכל והכל בסדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2011 07:52
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה כתב:
אשירה היקרה כל הכבוד לך. מצדיעה לך פעמיים - על ההתרחקות מהפחמימות וגם - על כך שאת פותרת סודוקו. אני רק רואה מספרים, ישר נלחצת.... המשך שבוע מקסים ובשליטה
בקשר לפחמימות אני מאוד משתדלת אבל היה אתמול קלקול של הרגע האחרון ממש, למזלי קטעתי אותו מיד, אבל לא היה לו שום צידוק חוץ מיצר ההרס העצמי הידוע.
בקשר לסודוקו, מזל שהוא לא משמין כי אני ממש מכורה לו אבל זה סוג של התמכרות חיובית ובגילי המופלג אומרים שזה גם תירגול למניעת אלצהיימר אז יש לי תרוץ נהדר
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2011 05:11
|
חיוך מהלב,מאחלת לך הנאה מכל המסביב בטוחה שיהיה המון אושר מסביב ושהאוכל יהפוך שולי.
אכן מתוקים פרווה ממש לא טעים ולא שווה לקלקל בגללם.
שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2011 04:30
 dany Posts: 19819
|

לביאה כתב:
אשירה היקרה כל הכבוד לך. מצדיעה לך פעמיים - על ההתרחקות מהפחמימות וגם - על כך שאת פותרת סודוקו. אני רק רואה מספרים, ישר נלחצת.... המשך שבוע מקסים ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2011 03:14
 לביאה Posts: 402
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2011 01:18
 tutit Posts: 2431
|
אשירה כתב:
שאפתנית כתב: את מלכה!!! את רואה שאת פשוט מחוננת. אשירה כתב: הצלחתי לא לגעת בפחמימות, וכשהביאו את המתוקים, עברתי לשולחן אחר והתחלתי לפתור את הסודוקו הגדול שמתפרסם בידיעות אחרונות. לילה טוב, מחוננת??? רחוקה מלהיות, מלכה??? בטח שלא, מה שכן, תלמידה בכיתה א' של בית ספר יסודי עם נטיה חוזרת לגן הילדים.....  אשירה יקרה! בסופו של דבר את כן בעשייה גם אם את חושבת שלא ,זה נכנס לנו בתת מודע, יש לנו מודעות למה שנכנס לפה גם כשקשה וקצת חורגים,העיקר שאנחנו פה בעשייה וזה יקרה............ לא מזניחים את הדיאטה למרות שלא תמיד קל לנו.
שבוע מוצלח לכולנו וקל בשמירה....... ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 16:11
|
חיוך בהצלחה
חיוך מהלב כתב:
את פשוט מקור השראה. אפשר ללמוד ממך הרבה. אני מתכוננת נפשית לחתונה גדולה של בת חברים הכי טובים שלנו מחר. אשתדל מאד בנושא פחמימות לפחות מתוקים... מה יש לי לחפש שם? הרי הכל פרווה ... וזה לא שווה את הקלוריות. אנסה לשכנע את עצמי. כי הרי ביום ג' אעמוד על המשקל ו- אני לא רוצה להתביש במה שעשיתי או לא עשיתי. לא, אל תביני אותי לא נכון. אני תמיד גאה במי שאני ומה שאני מייצגת וגם מכבדת את עצמי אבל הערכה עצמית יותר גבוהה כשאני עומדת במשימות שאני מציבה לעצמי.שיהיה לכולנו שבוע מוצלח של בריאות ושמחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 14:10
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
את פשוט מקור השראה. אפשר ללמוד ממך הרבה. אני מתכוננת נפשית לחתונה גדולה של בת חברים הכי טובים שלנו מחר. אשתדל מאד בנושא פחמימות לפחות מתוקים... מה יש לי לחפש שם? הרי הכל פרווה ... וזה לא שווה את הקלוריות. אנסה לשכנע את עצמי. כי הרי ביום ג' אעמוד על המשקל ו- אני לא רוצה להתביש במה שעשיתי או לא עשיתי. לא, אל תביני אותי לא נכון. אני תמיד גאה במי שאני ומה שאני מייצגת וגם מכבדת את עצמי אבל הערכה עצמית יותר גבוהה כשאני עומדת במשימות שאני מציבה לעצמי.שיהיה לכולנו שבוע מוצלח של בריאות ושמחה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 12:51
|
אשירה אני רושמת לך תעודת סיום כתה א' והינה מכריזה בזאת שאת עולה לכתה ב' וצריכה להתמודד עם חומר חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 11:15
|
אשירה כתב:
שאפתנית כתב: את מלכה!!! את רואה שאת פשוט מחוננת. אשירה כתב: הצלחתי לא לגעת בפחמימות, וכשהביאו את המתוקים, עברתי לשולחן אחר והתחלתי לפתור את הסודוקו הגדול שמתפרסם בידיעות אחרונות. לילה טוב, מחוננת??? רחוקה מלהיות, מלכה??? בטח שלא, מה שכן, תלמידה בכיתה א' של בית ספר יסודי עם נטיה חוזרת לגן הילדים.....  אשירוש יגיע הרגע שתעלי כיתה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 10:14
|
שאפתנית כתב:
את מלכה!!! את רואה שאת פשוט מחוננת. אשירה כתב: הצלחתי לא לגעת בפחמימות, וכשהביאו את המתוקים, עברתי לשולחן אחר והתחלתי לפתור את הסודוקו הגדול שמתפרסם בידיעות אחרונות. לילה טוב,
מחוננת??? רחוקה מלהיות,
מלכה??? בטח שלא,
מה שכן, תלמידה בכיתה א' של בית ספר יסודי עם נטיה חוזרת לגן הילדים.....
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 09:29
|
dany כתב:
אולי גם אני.................. אשירה כתב: תודה חברות יקרות, היום אשתדל להקפיד גם על מים, לפחות שמונה כוסות. אולי.... תירגול וזה עובד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 08:43
|
אולי גם אני..................
אשירה כתב:
תודה חברות יקרות, היום אשתדל להקפיד גם על מים, לפחות שמונה כוסות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 08:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
את מלכה!!! את רואה שאת פשוט מחוננת. אשירה כתב:
הצלחתי לא לגעת בפחמימות, וכשהביאו את המתוקים, עברתי לשולחן אחר והתחלתי לפתור את הסודוקו הגדול שמתפרסם בידיעות אחרונות. לילה טוב,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 07:27
|
אשירה כתב:
תודה חברות יקרות, היום אשתדל להקפיד גם על מים, לפחות שמונה כוסות. חשוב!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 07:10
|
תודה חברות יקרות, היום אשתדל להקפיד גם על מים, לפחות שמונה כוסות.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 05:05
|
סודוקו זה טוב משמין/מרחיב את המוח
אשירה כתב:
הצלחתי לא לגעת בפחמימות, וכשהביאו את המתוקים, עברתי לשולחן אחר והתחלתי לפתור את הסודוקו הגדול שמתפרסם בידיעות אחרונות. לילה טוב,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 04:39
|
אשירה אכן רק עניין של החלטה. שמחה לשמוע שעמדת בפתויים.
יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 23:57
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 19:00
|
בתיאבון ובהצלחה
|
|