03/03/2011 07:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
נילי יקריתי המשל על הצפרדע בא כל כך בזמן אני מתכוונת להקריא אותי לבני הגדול שפשוט לא מאמין ביכולות שלו ובכלים הטמונים בו.... תודה רבה ויום נפלא נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:54
 dany Posts: 19819
|
סיפור מופלא שמתאים לכל אחת מאיתנו............... בואו נגלה את הכוחות הטמונים בנו והם נמצאים וקיימים ולא ניתן לאף אחד......... כולל לקול הקטן בתוכנו שלעיתים אומר כל מיני אמירות שליליות..........לקלקל ולקחת אותנו למקומות לא רצויים. המון הצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיפור חזק עם מוסר השכל כל כך נכון. השמים הם הגבול מבחינת כל אחד מאיתנו ואם מאמינים וממש רוצים אז שום דבר לא יעמוד בדרכנו. גם לא הנשמות הטובות שסביבנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נילי סיפור שאת ממוסר ההשכל יש לקחת לחיים. כמה פעמים אמרו לי במהלך השנים "את עוד אצל מירי?? את כבר רזה מספיק או לחילופין הנה שמנת היא לא עוזרת לך.
אני עשרים שנה ממש חירשת ומרגישה בחוף מבטחים.
תודה על הסיפור המדהים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 02:39
 אשירה Posts: 4292
|
נילי יקרה, סיפור גאוני, מבטא אמת עצובה, עד כמה אנו מושפעים ממה שאומרים לנו, ממה שחושבים עלינו. לקחת לתשומת ליבנו ולפתח שמיעה סלקטיבית!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 18:14
 1103 Posts: 5022
|
נחושה אהובה אנו חייבים להאמין בעצמינו ולא להקשיב לעצת "נשמות טובות" עצות אלה מורידות את הביטחון ומכשילות אנו חייבים לכשל עצמינו מכל רע ופגע,הרי אמרו חכמינו, "אם אני לי מי לי?" הגעגועים הם הדדיים.חסרונך מורגש בחוג. באהבה נילי♥♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:52
 נחושה Posts: 6982
|
נילי יקרה, מוכר וידוע הבעיה היא שהאופי האנושי הוא לרצות אחרים הגיע הזמן לרצות את ציפור הנפש ולתת לה לעוף כי השמים הם הגבול... תודה יקירה מתגעגעת נורא נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:32
 1103 Posts: 5022
|
המשל על הצפרדע , שיעור לחיים מס' 1 ... היה היה פעם מרוץ מרוץ של צפרדעים......י
המטרה הייתה להגיע לקצה העליון של מגדל גבוה.
הרבה אנשים התכנסו כדי לראות אותם ולתמוך בהם
המרוץ התחיל
למעשה, האנשים לא האמינו שהצפרדעים מסוגלות להגיע עד למעלה. כל המשפטים שנשמעו היו מסוג : י "אין טעם !!! י הן לא יצליחו אף פעם !" י
הצפרדעים התחילו לאט לאט להתייאש, חוץ מאחת שהמשיכה לטפס.
האנשים המשיכו : י "... באמת חבל על הזמן !!! הן לא יצליחו לעולם ! ... " י
הצפרדעים הרימו ידיים, חוץ מאחת שהמשיכה למרות הכל ..... י
לבסוף, כולן נטשו את המרוץ חוץ מהצפרדע הזאת שלבד, במחיר של מאמץ עצום, היגיעה למעלה. האחרות, נדהמות, רצו לדעת איך היא עשתה זאת.
אחת מהן התקרבה כדי לשאול אותה איך היא עשתה כדי לסיים את המרוץ.
וגילתה שהצפרדע הייתה ...
חירשת ! ... י
... לכן, אל תקשיבו לאנשים שיש להם את ההרגל המגונה להיות פסימיים. הם גונבים את מירב התקוות מלבכם ! י
תזכרו את הכוח שיש למילים שאתם שומעים או שאתם קוראים. והיו תמיד
חיוביים ! י
ולסיכום : י
היו תמיד חרשים כשמישהו אומר לכם שאתם לא יכולים להגשים את החלומות שלכם תרגישו טוב ! י
ספרו את המסר הזה לאנשים.
זה אולי יתרום לעולם קצת יותר טוב .....
·
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|