03/03/2011 07:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
שאפתנית יקרה איזה כייף לך כל כך מבינה איזה אנרגיות זה נותן להמשך היום לי זה קרה שפגשתי את מירי ואריה בהליכה נתן לי מוטיבציה להמשיך ללכת ובמרץ אכן כך מירי מרעיפה חום ואהבה על כולם כאחד יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה רבה מירי. אם לא את השינוי הזה לא היה קורם עור וגידים. miribelkin כתב:
שאפתנית יקרה את פשוט נראית מדהים, כל הכבוד על השינוי וההתמדה גאה בך מאד מאד ואוהבת שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:51
|
באמת חבל שפספסנו אחת את השניה, האמת היא שבאתי ממש לשתי דקות וחזרתי לעבודה. בסוף החודש אנו ניפגש שוב. קרולין כתב:
שאפתנית יקרה! אכן כן אין על מירי שלנו בעולם!!! ווואו כמה חבל...היית היום גם בבוקר הגעתי ממש לפני ההרצאה....ופיספסתי אותך.... מקווה לראותך בפעם הבאה..... נשיבוקים חמים קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:50
|
חבל שפספסתי אותך נילי אבל אני מקווה שבמפגש של בנות האינטרנט תציגי את עצמך יהיה נחמד מאוד. 1103 כתב:
שאפתנית יקרה ביקרתי היום בחוג בת"א ונוכחתי בחיבוק ואהבה שאת ומירי, הרעפתן אחת על השניה.חשבתי לעצמי מי המאושרת?
אגב אני חברה בחוג מופת המתקיים בימי שני בבוקר.
נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 23:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שאפתנית יקרה את פשוט נראית מדהים, כל הכבוד על השינוי וההתמדה גאה בך מאד מאד ואוהבת שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 23:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתניתי בטוחה שקבלת זריקת עידוד ,חום ואהבה כמו שמירי יודעת לתת מהלב והנשמה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 19:20
 קרולין Posts: 6651
|
שאפתנית יקרה! אכן כן אין על מירי שלנו בעולם!!!
ווואו כמה חבל...היית היום גם בבוקר הגעתי ממש לפני ההרצאה....ופיספסתי אותך....
מקווה לראותך בפעם הבאה.....
נשיבוקים חמים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:57
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית יקרה ביקרתי היום בחוג בת"א ונוכחתי בחיבוק ואהבה שאת ומירי, הרעפתן אחת על השניה.חשבתי לעצמי מי המאושרת?
אגב אני חברה בחוג מופת המתקיים בימי שני בבוקר.
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:45
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית יקרה, ברור שקיבלת אהבה ומילאת מצבורים של מוטיבציה ואנרגיה. כאחת שנאלצה לעבור לאינטרנט לאחר קביעות בחוגים גם אני קפצתי מהעבודה רק לחיבוק ועידוד ממירי ומבנות מופת והייתי רצה חזרה לעבודה. אין דברים כאלה...כמה נתינה ופירגון
טוב עשית, בהצלחה בשקילה בבית
נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 14:38
|
ממש כך. אני עדיין מחכה למפגש שלנו. dany כתב:
קיבלת אוויר וכוחות כייף לך 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 14:38
|
יעלי אני לא גרה קרוב, אני עובדת קרוב ולכן אני לא הולכת קבוע ומסתפקת בחברות דרך האינטרנט. אני כן מנצלת את קרבת מקום העבודה לגיחות פעם בכמה זמן כשאפשר. זה עדיף על כלום. יעלי כתב:
איזה כייף לך שאת גרה כל כך קרוב ויכולה לקפוץ לך לחוג שלי מירי. למה את לא הולכת קבוע?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 13:44
 יעלי Posts: 589
|
איזה כייף לך שאת גרה כל כך קרוב ויכולה לקפוץ לך לחוג שלי מירי. למה את לא הולכת קבוע?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 13:22
 dany Posts: 19819
|
קיבלת אוויר וכוחות כייף לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 13:16
|
תודה אסתילה. אסתי ברוך כתב:
ברור שרק אל מירי רצים באהבה והחיבוק שלה מלטף ומרגיע בהצלחה יקירתי יום נהדר וקל בשמירה  
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 13:15
|
זה היה ביקור קצר לחיבוק ומילה טובה, לא באתי בכוונה להישקל כי אני חברה באינטרנט ואני נשקלת עצמאי. נחושה כתב:
שאפתנית כתב: חברות יקרות רציתי לשתף אתכן. הבוקר נזכרתי שמירי נמצאת לא רחוק ממני, ברח' קפלן, והחלטתי לקפוץ לביקור קצר לחבק, לשאוב כוחות, לשאול שאלות ולחזור חדורת מוטיבציה ושמחה. אכן כך עשיתי. קפצתי לביקור קצרצר נכנסתי לאולם ומירי כבר החלה לשקול את הבנות אז נעמדתי בסוף התור (אני לא אוהבת להידחף) ומי קולטת אותי? מירי!! פתחה את שתי זרועותיה ואמרה "תראו מי באה לבקר אותי". באותו רגע כמובן שדילגתי על כל התור (טוב, קיבלתי אישור ממירי) רצתי לזרועותיה, קיבלתי חיבוק ענקי עם נשיקות, זכיתי למחמאות, שאלתי שאלות, החזרתי אהבה לאישה ששינתה את חיי ויצאתי שמחה וטובת לב, נפרדתי יפה מאריה וחזרתי לשגרת יומי חדורת מוטיבציה, מרגישה מיליון דולר ובינינו מי צריך יותר מזה? מירי, אין מילים בעולם שיכולות לתאר את השינוי שהכנסת לחיי ולא רק במשקל. אוהבת ומוקירה, שאפתנית. ומה המשקל אמר כשהוא פגש בך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 12:57
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
חברות יקרות רציתי לשתף אתכן. הבוקר נזכרתי שמירי נמצאת לא רחוק ממני, ברח' קפלן, והחלטתי לקפוץ לביקור קצר לחבק, לשאוב כוחות, לשאול שאלות ולחזור חדורת מוטיבציה ושמחה. אכן כך עשיתי. קפצתי לביקור קצרצר נכנסתי לאולם ומירי כבר החלה לשקול את הבנות אז נעמדתי בסוף התור (אני לא אוהבת להידחף) ומי קולטת אותי? מירי!! פתחה את שתי זרועותיה ואמרה "תראו מי באה לבקר אותי". באותו רגע כמובן שדילגתי על כל התור (טוב, קיבלתי אישור ממירי) רצתי לזרועותיה, קיבלתי חיבוק ענקי עם נשיקות, זכיתי למחמאות, שאלתי שאלות, החזרתי אהבה לאישה ששינתה את חיי ויצאתי שמחה וטובת לב, נפרדתי יפה מאריה וחזרתי לשגרת יומי חדורת מוטיבציה, מרגישה מיליון דולר ובינינו מי צריך יותר מזה? מירי, אין מילים בעולם שיכולות לתאר את השינוי שהכנסת לחיי ולא רק במשקל. אוהבת ומוקירה, שאפתנית.
ומה המשקל אמר כשהוא פגש בך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 11:09
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
ברור שרק אל מירי רצים באהבה והחיבוק שלה מלטף ומרגיע בהצלחה יקירתי יום נהדר וקל בשמירה 
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 11:07
|
חברות יקרות רציתי לשתף אתכן. הבוקר נזכרתי שמירי נמצאת לא רחוק ממני, ברח' קפלן, והחלטתי לקפוץ לביקור קצר לחבק, לשאוב כוחות, לשאול שאלות ולחזור חדורת מוטיבציה ושמחה. אכן כך עשיתי. קפצתי לביקור קצרצר נכנסתי לאולם ומירי כבר החלה לשקול את הבנות אז נעמדתי בסוף התור (אני לא אוהבת להידחף) ומי קולטת אותי? מירי!! פתחה את שתי זרועותיה ואמרה "תראו מי באה לבקר אותי". באותו רגע כמובן שדילגתי על כל התור (טוב, קיבלתי אישור ממירי) רצתי לזרועותיה, קיבלתי חיבוק ענקי עם נשיקות, זכיתי למחמאות, שאלתי שאלות, החזרתי אהבה לאישה ששינתה את חיי ויצאתי שמחה וטובת לב, נפרדתי יפה מאריה וחזרתי לשגרת יומי חדורת מוטיבציה, מרגישה מיליון דולר ובינינו מי צריך יותר מזה? מירי, אין מילים בעולם שיכולות לתאר את השינוי שהכנסת לחיי ולא רק במשקל. אוהבת ומוקירה, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|