02/03/2011 17:09
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי תודה ושיר בלב אף פעם לא מזיק נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 09:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
עולם קטן................וישראל עוד יותר אקורדיאון כתב: dany כתב: שיר מקסים ודואט יפה התכנית .......................קצת פחות .......... אבל משעשע לינור יפהפיה אמיתית אכן יש לה יופי פראי. אגב אביה היה סוכן דואר אצלי ברמת פולג,נתניה. אכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 09:04
 dany Posts: 19819
|
עולם קטן................וישראל עוד יותר
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שיר מקסים ודואט יפה התכנית .......................קצת פחות .......... אבל משעשע לינור יפהפיה אמיתית אכן יש לה יופי פראי. אגב אביה היה סוכן דואר אצלי ברמת פולג,נתניה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 07:05
|
dany כתב:
שיר מקסים ודואט יפה התכנית .......................קצת פחות .......... אבל משעשע לינור יפהפיה אמיתית אכן יש לה יופי פראי. אגב אביה היה סוכן דואר אצלי ברמת פולג,נתניה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 07:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה הדסי על השיר ובוקר טוב לך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 05:23
 dany Posts: 19819
|
שיר מקסים ודואט יפה התכנית .......................קצת פחות .......... אבל משעשע לינור יפהפיה אמיתית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 04:34
|
בוקר יום רביעי נהדר הדסוש וכמובן תודה רבה. רמי קליינשטין אחד המוכשרים שבחבורה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 02:11
 tutit Posts: 2431
|
שני עולמות-המילים למי שאהב.................
רמי קליינשטיין ולינור אברג'יל
מילים: רמי קליינשטיין לחן: ארז ברזוליק
תני לי ללמוד כל מה שאת יודעת אנחנו שתי גלקסיות ,רחוקות כל כך . אני חושב יותר מדי , עטוף במספרים ואת מספר שנראה לי מסובך.
תראה לי עכשיו - מה שאתה יודע , אם יש לך ת'שכל אז לי יש את הסטייל. תקשיב אלי עכשיו ובוא קצת נתפרע, נצא קצת מעצמנו , אם לא נדע נשאל.
להיפתח , להיתחבר (אווו) , לא לפחד לגעת, שני עולמות מכל העולם . מה שאתה יודע , מה שאת יודעת- בוא נלך על זה ולא משנה מה יגידו כולם.
חישבתי את הזמן, את מהירות האור, בתוך כל התשובות גיליתי אותך. אז תלמדי אותי עכשיו , כל מה שאת יודעת , מה זה משנה לאן אני שייך...?
זה אל משנה מה אומרים עליך. האם זה יעבוד ? אתה אור אותי. הזמן עובר שינוי , פוקח את עיניך. נצמד לגוף חזק, אחד עם השני.
להיפתח , להיתחבר (אווו) , לא לפחד לגעת , שני עולמות מול כל העולם . מה שאתה יודע , מה שאת יודעת , בוא נלך על זה ולא משנה מה יגידו כולם.
אם תנסי גם בלי לדעת איך , יש תמיד סיכוי למצוא ניצחון מושלם. אם אנ'לא יודעת , לאן אני הולך נלך ביחד , יחד לשם....
להיפתח , להיתחבר (אווו) , לא לפחד לגעת , שני עולמות מול כל העולם. מה שאתה יודע , מה שאת יודעת , בוא נלך על זה ולא משנה מה יגידו כולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 02:08
 tutit Posts: 2431
|
שני עולמות-רמי קליינשטיין ולינור אברג'יל
http://www.youtube.com/watch?v=SIEhzbXyVoE&feature=related
באהבה
|