05/03/2011 04:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן מימי כל התורה כולה ידועה יש רק ליישם וההצלחה מובטחת. המון הצלחה בהמשך הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2011 00:00
 אשירה Posts: 4292
|
ברכות על ההצלחה, מסתבר שצריך "רק" לעשות את שעורי הבית ורואים תוצאות, איזה יופי!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 23:07
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד מימי ישר כח בהצלחה....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 19:20
 דפי Posts: 1126
|
איזה יופי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 19:16
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מימי כתב:
השתן עלה לי לראש..... בניגוד להוראות של מירי, נשקלתי הבוקר בבית, יש לי תירוץ טוב אני נשקלת בכל יום ראשון-אחרי סופ"ש למי שלא מבין את גודל האסון.... ובערב-שזה כידוע קילו יותר מהבוקר!!!!! מזמן לא ראיתי את המספר הזה-זאת אומרת- רזיתי מאוד!!!!! צריך לשמוע בקול מירי, 4 פעמים בשבוע דגים! חזה עוף, הרבה ירקות, ה ל י כ ה !!! תמיד נדמה לי שאני שותה המון מים, ובכן התחלתי להקפיד, ובאמת לשתות המון. כנראה גם הסרתי "התנגדויות" מחקתי משפטים דביללים כמו: אף פעם לא מצליח לי, ומה זה משנה לפחמימה באיזו שעה אוכלים אותה...... 4 ימים הקפדתי בלי פחמימות מחמש, אתמול בערב יצאנו למסעדה....התפקשש לי.... מי שבאמת רוצה לראות ירידה חייב לעשות מש שמירי אומרת!!!!  שתהיה לכולם שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2011 19:04
 מימי Posts: 117
|
השתן עלה לי לראש..... בניגוד להוראות של מירי, נשקלתי הבוקר בבית, יש לי תירוץ טוב אני נשקלת בכל יום ראשון-אחרי סופ"ש למי שלא מבין את גודל האסון.... ובערב-שזה כידוע קילו יותר מהבוקר!!!!! מזמן לא ראיתי את המספר הזה-זאת אומרת- רזיתי מאוד!!!!! צריך לשמוע בקול מירי, 4 פעמים בשבוע דגים! חזה עוף, הרבה ירקות, ה ל י כ ה !!!
תמיד נדמה לי שאני שותה המון מים, ובכן התחלתי להקפיד, ובאמת לשתות המון.
כנראה גם הסרתי "התנגדויות" מחקתי משפטים דביללים כמו: אף פעם לא מצליח לי, ומה זה משנה לפחמימה באיזו שעה אוכלים אותה......
4 ימים הקפדתי בלי פחמימות מחמש, אתמול בערב יצאנו למסעדה....התפקשש לי....
מי שבאמת רוצה לראות ירידה
חייב לעשות מש שמירי אומרת!!!!
 שתהיה לכולם שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 07:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
מימי יקרה כל הכבוד על הירידה ... תמשיכי להיות עם המון מוטיבציה ותשמשי גם את מודל חיקוי בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
מימי נשמע שנהנת מהטיול, ששמרת על שליטה מלאה באוכל ולכן אני לא חושבת שרבע לחמניה תעשה את ההבדל. תמשיכי לשמור בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:35
|
היית פשוט נהדרת למרות ועל אף הפחמימה............כל הכבוד!!!!!!!!!! מימי כתב:
איזה כיף לקרוא שכולנו משדרות על אותו הגל, ומיישמות את מה שאנחנו לומדות אצל מירי. היום הייתי בטיול בראש פינה, בעקבות הספר "גיא אוני", בהפסקת בוקר לא אכלתי קרואסון, כמו שנייתי רגילה בטיולים! לצהרים הבאתי שני סנדביצ'ים מלחמניה קלה, גבינה, והמון חסה. בנוסף הבאתי קופסה עם ירקות חתוכים!!! בערב בבית הכנתי סלט גדול, פשטידת ברוקולי, אבל...רבע לחמניה קלה קטנה..."קפצה" לי לתוך הפה. מיכל ניסתה להציל אותי, אך שוב ראיתי סדין אדום מול העיניים, ורק רציתי לאכול! בסה"כ היה לי יופ נפלא עם מעט קלוריות, חבל שקילקלתי עם פחמימה את הערב! מחר יום חדש. ממשיכה עו כוחות מחודשים. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 23:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מימי יקרה את מרגשת הכל נכון ומוטיווציה לקראת החגים חשובה מאד....אז כולנו ביחד נעשה מאמץ לרדת.ובהחלט את יכולה להתגאות בגיתי ומיכלי הקסומים. אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 23:20
|
מימי ,מחוננת,יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 21:53
 מימי Posts: 117
|
איזה כיף לקרוא שכולנו משדרות על אותו הגל, ומיישמות את מה שאנחנו לומדות אצל מירי. היום הייתי בטיול בראש פינה, בעקבות הספר "גיא אוני", בהפסקת בוקר לא אכלתי קרואסון, כמו שנייתי רגילה בטיולים! לצהרים הבאתי שני סנדביצ'ים מלחמניה קלה, גבינה, והמון חסה. בנוסף הבאתי קופסה עם ירקות חתוכים!!! בערב בבית הכנתי סלט גדול, פשטידת ברוקולי, אבל...רבע לחמניה קלה קטנה..."קפצה" לי לתוך הפה. מיכל ניסתה להציל אותי, אך שוב ראיתי סדין אדום מול העיניים, ורק רציתי לאכול! בסה"כ היה לי יופ נפלא עם מעט קלוריות, חבל שקילקלתי עם פחמימה את הערב! מחר יום חדש. ממשיכה עו כוחות מחודשים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:46
 רבקה Posts: 8411
|
מימי את אלופה מאחלת לך המשיך כך ולראות המשך ירידות נפלאות ואת הכלים שאנו רוכשים בבית ספרינו לעולם לא ננטוש נ שיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 14:24
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מימי כל הכבוד על השמירה וההתמדה כבר 3 ימים!!!! ברציפות!!! אני יודעת שזה ממש לא מובן מאליו עבורך ולא קל ופשוט וכפיים לך בחזרה  המון תודה על הפרגון והאהבה ותמשיכי ככה אלופה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 07:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מימי יקרה, אכן כשרוצים לרדת יורדים בלי שום תירוצים הכל עיניין של רצון. כל הכבוד על הירידה מאחלת לך המון המון בהצלחה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 07:43
 נחושה Posts: 6982
|
מימי יקרה, שאפו על הירידה ועל הפירגון למיכלי שתקבל בקרוב פרס ישראל... שאפו למדהימים נוספים מיום א' בערב כמו איתן, מוטי, מרסי ה- מדהימה וכמובן את ואחרים שהם מקור למוטיבציה השראה ומודל לחיקוי בכל קבוצה ישנם מצליחנים מדהימים (עברתי כבר כמה ביקורים) פשוט צריך להאמין שאת הבאה בתור במוטיבציה, עשיה, התמדה ונחישות זה עובד נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 06:54
 ענת Posts: 3849
|
מימי כל הכבוד על הירידה,אכן כשיש מוטיבציה בכל תחום זה נותן כח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
מימי ברכות ברכות ועוד ברכות לקילו שהורדת. כל הכבוד יקירתי, קילו שלם בשבוע זה נפלא!!! אני מסכימה עם כל מילה שכתבת בנוגע למוטיבציה ולראות את מרסי ולהפנים את השינוי שהיא עברה אכן נותן המון כוח ומדרבן להמשך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 05:45
|
מימי יקרה אכן הכוחות נמצאים אצלנו........ רק צריך לדעת איך וכל אחת מאיתנו תמצא את הנקודה שנותנת לה חוזקה וכוחות. ההרצאה השבועית תמיד מחזקת ושופכת אור על נקודות שיש לחזק , לתקן ולשפר. ונוכחות של אנשים "שעשו" את זה או "עושים" את זה ממש מוסיף למוטיבציה. בנות אהובות כפי שמימי כותבת הקיץ כבר ממש מעבר לפינה וזה הזמן לאסוף את עצמנו ללא תירוצים וסיפורים............ לעשות!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה לכולנו. כי אנחנו יכולות ומגיע לנו!!!!!!!!! יום נהדר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 04:46
|
מימי אכן מסכימה שמוטיבציה הוא שם המשחק ולמעשה זה מה שנותנת לכולנו המסגרת,לא אחת כתבתי שלאחר כל הרצאה,גם לאחר 20 שנה במסגרת
אני שואבת כל שבוע מחדש מוטיבציה וכוחות להמשיך.
אכן מיכלי היא פשוט מודל לחיקוי והיא הוכיחה לכל ההריוניות שהשמת יתר בהריון כולה תירוצים
ואפשר גם אחרת.
את עוד רגע סבתא ומיכל וגיתי אבא ואמא,מאחלת לכולכם את כל הטוב שבעולם.
כמובן יישר כח על הירידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|