03/03/2011 08:14
 אשירה Posts: 4292
|
דנילה, אני מסכימה איתך במאה אחוז, החיבור לפורום הוא משהו חזק שקושר אותנו כל הזמן למודעות וגם לעשיה, סוג של אינפוזיה
dany כתב:
העיקר שכולנו עם אוכל ובלעדיו מוצאות את דרכנו אל הפורום....... אל העשיה....... ולא מוותרות גם אם יש רגעים לא קלים. נשיבוקים
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:13
 dany Posts: 19819
|
העיקר שכולנו עם אוכל ובלעדיו מוצאות את דרכנו אל הפורום....... אל העשיה....... ולא מוותרות גם אם יש רגעים לא קלים. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 18:32
 יעלי Posts: 589
|
ברור שלא נעלבתי!!!!! דווקא מצאה חן בעיני ההערה שלך..... אשירה כתב:
יעלי חמודה, ראשית אני שמחה מאוד לראותך איתנו, ומאחלת לך ולאימך בריאות שלמה. ובקשר להערה שלי היא לא הייתה מתוך כוונה רעה ואני מקווה שלא נפגעת ממנה, את בטח מכירה את הפתגם "הפוסל במומו פוסל", והכוונה היא שדיברתי בעצם מכאבי ליבי, כשאני "על הפנים" עם הדיאטה, אין לי חשק להיכנס לפורום, אין לי חשק לכתוב, ובקיצור אני מרגישה רצון להעלם קצת. אצלך לא זה היה המצב והיו לך שבועות לא קלים בכלל, שלא לדבר על עיסוקייך שהם רבים וחובקי עולם. אני מקווה שכעת גם את וגם אמך מרגישות טוב יותר, והעיקר כל הכבוד שאת שומרת וממשיכה להקפיד על האוכל. נשיקות, יעלי כתב: חה חה חה תודה רבה אשירה יקירתי!!! רוב הזמן הייתי עסוקה דוקא בצום בגלל השפעת! בבקלין - אכן לא סתמתי את הפה, ועל כך אני משלמת. לא בגלל זה נעלמתי כמובן. דוקא כשהייתי בארץ והרגשתי צורך קצת במרחק מהפורום הייתי מדהימה עם הדיאטה, והגעתי לירידה של 22 וחצי קילו! נשיקות אשירה כתב: היא מגיחה מידי פעם לתגובות קצרות, כנראה עסוקה, נקווה שלא באוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 14:59
|
יעלי חמודה,
ראשית אני שמחה מאוד לראותך איתנו, ומאחלת לך ולאימך בריאות שלמה.
ובקשר להערה שלי היא לא הייתה מתוך כוונה רעה ואני מקווה שלא נפגעת ממנה, את בטח מכירה את הפתגם "הפוסל במומו פוסל", והכוונה היא שדיברתי בעצם מכאבי ליבי, כשאני "על הפנים" עם הדיאטה, אין לי חשק להיכנס לפורום, אין לי חשק לכתוב, ובקיצור אני מרגישה רצון להעלם קצת.
אצלך לא זה היה המצב והיו לך שבועות לא קלים בכלל, שלא לדבר על עיסוקייך שהם רבים וחובקי עולם.
אני מקווה שכעת גם את וגם אמך מרגישות טוב יותר, והעיקר כל הכבוד שאת שומרת וממשיכה להקפיד על האוכל.
נשיקות,
יעלי כתב:
חה חה חה תודה רבה אשירה יקירתי!!! רוב הזמן הייתי עסוקה דוקא בצום בגלל השפעת! בבקלין - אכן לא סתמתי את הפה, ועל כך אני משלמת. לא בגלל זה נעלמתי כמובן. דוקא כשהייתי בארץ והרגשתי צורך קצת במרחק מהפורום הייתי מדהימה עם הדיאטה, והגעתי לירידה של 22 וחצי קילו! נשיקות אשירה כתב: היא מגיחה מידי פעם לתגובות קצרות, כנראה עסוקה, נקווה שלא באוכל.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 13:49
 יעלי Posts: 589
|
חה חה חה תודה רבה אשירה יקירתי!!! רוב הזמן הייתי עסוקה דוקא בצום בגלל השפעת! בבקלין - אכן לא סתמתי את הפה, ועל כך אני משלמת. לא בגלל זה נעלמתי כמובן. דוקא כשהייתי בארץ והרגשתי צורך קצת במרחק מהפורום הייתי מדהימה עם הדיאטה, והגעתי לירידה של 22 וחצי קילו! נשיקות אשירה כתב:
היא מגיחה מידי פעם לתגובות קצרות, כנראה עסוקה, נקווה שלא באוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 08:52
|
ואני מקווה שהן נעדרות רק מהפורום ולא ממירי
שאפתנית כתב:
צריך להוציא קריאה דחופה ולכל הבנות שנעדרות כבר הרבה זמן מהפורום. שובו הביתה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 07:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
צריך להוציא קריאה דחופה ולכל הבנות שנעדרות כבר הרבה זמן מהפורום. שובו הביתה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 23:55
 tutit Posts: 2431
|
יעלי וחיהל'ה מקוה שהכל בסדר ואתן רק עסוקות ואוטוטו נשמע מכן......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 22:48
 1103 Posts: 5022
|
ראיתי את יעלי בפייסבוק נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 14:12
|
מידי פעם יעלי מופיעה כאן בכל אופן אני רואה אותה.............תמיד יהיה שמח יותר שתכתוב לנו יותר
מי שחסרה המון זמן זו חיהל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 14:09
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת לבנות...יעלי השמיעי קול.... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 09:34
 רבקה Posts: 8411
|
החיפושים אחרי יעלי מתעצמים את חסרה חזרי אלינו במהרה מתגעגעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 07:49
|
העיקר שהכל בסדר. אם היא עסוקה בדברים טובים אז סבבה. אשירה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 07:33
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 07:12
|
מישהי יודעת מה קורה עם יעלי, מזמן לא שמענו ממנה. הבנתי שדובונית חולה ואני מקווה שתחלים במהרה ותחזור אלינו אבל מה קורה עם יעלי, לאן היא נעלמה???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|