03/03/2011 02:24
 אשירה Posts: 4292
|
ריבקוש יקרה, הנה הגית רעיון נפלא, אולי מישהו ירים את הכפפה
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:16
 רבקה Posts: 8411
|
hadasosh1 כתב:
אשירה כתב: דני יקרה, מאחלת לך שתרגישי טוב, יופי שעם האוכל את בסדר, גם אני היום, בינתיים.... ובקשר לעוזרת, יש לי עוזר בדמות רובוט קטן שבתי הביאה מארה"ב והוא מטאטא ושוטף, אני שמחה איתו כמו ילד קטן שמקבל צעצוע מגניב ומתאהב בו, כבר נתתי לו שם, קוראים לו ניקי, והקולות שהוא עושה הם מוסיקה ערבה לאוזני, ממליצה בחום!!!
נשיקות, אשירה יקרה! חשבתי שזה רק בתאוריה ושיום אחד ימציאו רובוט כזה. מטאטא ושוטף רציני או בנקודה מסוימת שאת שמה אותו.....איזה מגניב אהבתי 
איפה הרובוט שיוריד לנו את היד לפנ י הכנסת דבר לא רצוי לפה ???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 09:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אקורדיאון כתב: דנושה הכל יהיה בסדר והנה לא עלית כי גולת הכותרת לסתום את הפה כל היתר שולי. בהצלחה.
נשיבוקים. חחחחחחאת מבריקה היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 09:02
 dany Posts: 19819
|

אקורדיאון כתב:
דנושה הכל יהיה בסדר והנה לא עלית כי גולת הכותרת לסתום את הפה כל היתר שולי. בהצלחה.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 09:01
|
ריקודי בטן????????????????חחחחחחחחחחחחחחח
שאפתנית כתב:
לאט לאט יקירתי, הביקורת תגיע והחזרה לשיגרה בעקבותיה, בנתיים כמו שאת עושה פשוט שחררי את האזור מלחצים מיותרים. dany כתב: תודה נדמה לי שעליתי על הבעיה.......... בגלל הניתוח שעברתי לפני כמעט חודש נאלצתי לשבת המון..... וכנראה נוצר לחץ על האגן...... ואלו הם הכאבים כי ברגע שאני קצת מתנועעת זה משתחרר............. אוף, כבר רוצה לעבור ביקורת ולחזור לחיים נורמליים. שאפתנית כתב: דניל'ה שמרי על עצמך!!! dany כתב: נראה לי שהבוקר יותר טוב............ תודה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: דנושה בוקר טוב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 07:14
|
דנושה הכל יהיה בסדר והנה לא עלית כי גולת הכותרת לסתום את הפה כל היתר שולי. בהצלחה.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
לאט לאט יקירתי, הביקורת תגיע והחזרה לשיגרה בעקבותיה, בנתיים כמו שאת עושה פשוט שחררי את האזור מלחצים מיותרים. dany כתב:
תודה נדמה לי שעליתי על הבעיה.......... בגלל הניתוח שעברתי לפני כמעט חודש נאלצתי לשבת המון..... וכנראה נוצר לחץ על האגן...... ואלו הם הכאבים כי ברגע שאני קצת מתנועעת זה משתחרר............. אוף, כבר רוצה לעבור ביקורת ולחזור לחיים נורמליים. שאפתנית כתב: דניל'ה שמרי על עצמך!!! dany כתב: נראה לי שהבוקר יותר טוב............ תודה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: דנושה בוקר טוב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 06:52
|
תודה נדמה לי שעליתי על הבעיה.......... בגלל הניתוח שעברתי לפני כמעט חודש נאלצתי לשבת המון..... וכנראה נוצר לחץ על האגן...... ואלו הם הכאבים כי ברגע שאני קצת מתנועעת זה משתחרר............. אוף, כבר רוצה לעבור ביקורת ולחזור לחיים נורמליים.
שאפתנית כתב:
דניל'ה שמרי על עצמך!!! dany כתב: נראה לי שהבוקר יותר טוב............ תודה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: דנושה בוקר טוב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניל'ה שמרי על עצמך!!! dany כתב:
נראה לי שהבוקר יותר טוב............ תודה. נשיבוקים אקורדיאון כתב: דנושה בוקר טוב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 05:41
|
נראה לי שהבוקר יותר טוב............ תודה. נשיבוקים
אקורדיאון כתב:
דנושה בוקר טוב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 05:40
|
אמן
hadasosh1 כתב:
dany כתב: כבר צהריים................. היום בבית עם העוזרת  .......... טוב שכבר הלכה!!!!!!!!! וגם הנכדה אצלי כך שקצת יש איזון לטובה............ לא במיטבי....... לא, לא באוכל פה אני ממש בסדר, קצת מכאובי גוף לא ברורים למה. נקווה לטוב. נשיבוקים תרגישי טוב דנדוש! לפחות את בסדר עם האוכל............גם לי השבוע היה בשליטה יחסית........... רק שנמשיך ככה כמה שיותר.5555555555
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 04:47
|
דנושה בוקר טוב, מקווה שאת מרגישה יותר טוב הבוקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 00:46
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
כבר צהריים................. היום בבית עם העוזרת  .......... טוב שכבר הלכה!!!!!!!!! וגם הנכדה אצלי כך שקצת יש איזון לטובה............ לא במיטבי....... לא, לא באוכל פה אני ממש בסדר, קצת מכאובי גוף לא ברורים למה. נקווה לטוב. נשיבוקים
תרגישי טוב דנדוש! לפחות את בסדר עם האוכל............גם לי השבוע היה בשליטה יחסית........... רק שנמשיך ככה כמה שיותר.5555555555
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 00:44
 tutit Posts: 2431
|
אשירה כתב:
דני יקרה, מאחלת לך שתרגישי טוב, יופי שעם האוכל את בסדר, גם אני היום, בינתיים.... ובקשר לעוזרת, יש לי עוזר בדמות רובוט קטן שבתי הביאה מארה"ב והוא מטאטא ושוטף, אני שמחה איתו כמו ילד קטן שמקבל צעצוע מגניב ומתאהב בו, כבר נתתי לו שם, קוראים לו ניקי, והקולות שהוא עושה הם מוסיקה ערבה לאוזני, ממליצה בחום!!!
נשיקות,
אשירה יקרה! חשבתי שזה רק בתאוריה ושיום אחד ימציאו רובוט כזה. מטאטא ושוטף רציני או בנקודה מסוימת שאת שמה אותו.....איזה מגניב אהבתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 17:03
|
תודה מאמי
בלונדה.... כתב:
דניל'ה תרגישי טוב יקרה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 17:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דניל'ה תרגישי טוב יקרה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 17:00
|
הגיע גם הגיע אך בינתיים קצת מתפרקת.......
רבקה כתב:
דני'לה מה קורה? לא הגיע הזמן להרגיש כבר טוב? שמרי על עצמך מתוקה שמחה שעם האוכל את מסתדרת
הלוואי וכך ימשיך
חיבוק לבריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 16:59
|
אלו הם היתרונות של החיים בעיר הגדולה לעומת כסריליבסקה שלי.
אשירה כתב:
גם לחלונות מצאתי פיתרון, ישנו איש נחמד שהעבודה שלו זה ניקוי חלונות ותריסים בלבד, ומאחר ואני איני מסתדרת בכלל עם עוזרות (כשהיו לי איכשהו תמיד מצאתי את עצמי מתחשבת יותר בהן מאשר בעצמי) אז הסידור עם לזלי המנקה ממש נהדר בשבילי. כל חודשיים שלושה הוא בא ואני מסודרת.
נשיקות,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 14:38
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה מה קורה? לא הגיע הזמן להרגיש כבר טוב? שמרי על עצמך מתוקה שמחה שעם האוכל את מסתדרת
הלוואי וכך ימשיך
חיבוק לבריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2011 14:32
 אשירה Posts: 4292
|
גם לחלונות מצאתי פיתרון, ישנו איש נחמד שהעבודה שלו זה ניקוי חלונות ותריסים בלבד, ומאחר ואני איני מסתדרת בכלל עם עוזרות (כשהיו לי איכשהו תמיד מצאתי את עצמי מתחשבת יותר בהן מאשר בעצמי) אז הסידור עם לזלי המנקה ממש נהדר בשבילי. כל חודשיים שלושה הוא בא ואני מסודרת.
נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|