28/02/2011 19:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קודם כל שלום לכולם....התגעגעתי!!!! לא הייתי פה לפחות חודשיים וחצי ואכן הבית הזה היה חסר לי! אני חייבת לציין שלא נעלמתי מהחוגים התייצבתי כל שני בוקר כמו שעון . אתם יודעים הדבר העיקרי בפורום הזה שפה אנחנו כל כך מבינים אחד את השני בלי לספר סיפורים וחצאי אמת פה אנחנו אמיתיים וחשופים. אז ככה עברה עליי תקופה ממש לא קלה מבחינה בריאותית ופשוט לא היה לי סבלנות לכלום!!! לא לדיאטה לא לפורום ולא לאנשים בכלליות. הייתי עסוקה רק בעצמי ,באיך אני מרימה את עצמי ואיך אני מבריאה . אז ככה ברוך השם אני מרגישה יותר טוב ובהזדמנות זאת אני רוצה להודות למירי שלנו שכל השיחות איתה וההיתייעצויות איתה העלו אותי כיתה , תודה מירי !!!! זה רק מראה לנו שהחוג שלנו זה לא רק דיאטה אלא איכות חיים! נוסף לכל לפחות עד יוני נאלצתי לעזוב את החוג שלי ולעבור לחוג אחר שזה גם שינוי כי אני פשוט אוהבת את כל הבנות היקרות שהיו יושבות איתי קבוע באותה השורה כבר כל כך הרבה שנים-מבטיחה לחזור. אחרי הפוגה מבטיחה להיות פה כל יום !!! זה הרי טוב לכולנו ואנחנו יודעים את זה, זה שומר עלינו מהאויב הכי גדול שלנו !!! האוכל! אז נשיקות ובהצלחה לכולם בשקילה
|