28/02/2011 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסוש אנחנו תמיד שואפים לעבור את השבת בלי סטיות מהדרך בכלל אבל אנחנו בני אדם ולא תמיד זה אפשרי. תמשיכי לשמור טוב טוב כל ימי השבוע ואני בטוחה שלאט לאט גם ימי שישי יהיו רגועים יותר ועם פחות נפילות. שיהיה לך יום מוצלח כמו אתמול!!! hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב: כן אנרגיות טובות. למען האמת הבית הזה הוא מקום של שפיות וחזרה למוטב. אני מרגישה שהמסגרת הזו שומרת עלי ואני חיה איתה בשלום, זה הבית שלי ותמיד כייף לחזור הביתה. אני כאן מוגנת ולומדת לדאוג לעצמי. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. שבוע חדש,אנרגיות מחודשות וממשיכים. בהצלחה. כל הכבוד לכולכן על סופש מוצלח, אצלי שישי היה בסדר שבת לא כל כך,אבל היום היה כבר מעולה....... רק שימשיך ככה,ושמתישהו אצלח גם את השבתות לילה טוב נשיבוקים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2011 05:04
 dany Posts: 19819
|
שבוע של שליטה ושיכלול גם את שישבת!!!!!!!!!!!! אמן!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2011 04:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הדסוש מאחלת לך שבוע נהדר של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2011 01:56
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
כן אנרגיות טובות. למען האמת הבית הזה הוא מקום של שפיות וחזרה למוטב. אני מרגישה שהמסגרת הזו שומרת עלי ואני חיה איתה בשלום, זה הבית שלי ותמיד כייף לחזור הביתה. אני כאן מוגנת ולומדת לדאוג לעצמי. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. שבוע חדש,אנרגיות מחודשות וממשיכים. בהצלחה.
כל הכבוד לכולכן על סופש מוצלח, אצלי שישי היה בסדר שבת לא כל כך,אבל היום היה כבר מעולה....... רק שימשיך ככה,ושמתישהו אצלח גם את השבתות לילה טוב נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 07:46
|
בהחלט מסכימה שאם לא כן מי יודע איפה הייתי
שאפתנית כתב:
כן אנרגיות טובות. למען האמת הבית הזה הוא מקום של שפיות וחזרה למוטב. אני מרגישה שהמסגרת הזו שומרת עלי ואני חיה איתה בשלום, זה הבית שלי ותמיד כייף לחזור הביתה. אני כאן מוגנת ולומדת לדאוג לעצמי. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. שבוע חדש,אנרגיות מחודשות וממשיכים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 07:45
|
בהצלחה
שאפתנית כתב:
כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:51
|
שאפתנית כתב:
כן אנרגיות טובות. למען האמת הבית הזה הוא מקום של שפיות וחזרה למוטב. אני מרגישה שהמסגרת הזו שומרת עלי ואני חיה איתה בשלום, זה הבית שלי ותמיד כייף לחזור הביתה. אני כאן מוגנת ולומדת לדאוג לעצמי. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. שבוע חדש,אנרגיות מחודשות וממשיכים. בהצלחה. מזדהה עם כל מילה,אנחנו כח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:50
|
כן אנרגיות טובות. למען האמת הבית הזה הוא מקום של שפיות וחזרה למוטב. אני מרגישה שהמסגרת הזו שומרת עלי ואני חיה איתה בשלום, זה הבית שלי ותמיד כייף לחזור הביתה. אני כאן מוגנת ולומדת לדאוג לעצמי. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. שבוע חדש,אנרגיות מחודשות וממשיכים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:48
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. שבוע חדש,אנרגיות מחודשות וממשיכים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:48
|
תודה ענתי, אכן עוד שבוע התחיל ואני בדיוק כמוכן ממשיכה קדימה עם הסלט, הביצה הקשה, הטונה וכל שאר המאכלים הטעימים שלנו. ענת כתב:
שאפתנית כתב: כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה. בהצלחה יקירתי...המשיכי הלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:47
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד על השליטה המלאה בשבת ענת, אקו ודני. אצלי בגדול היה בסדר אבל עם חריגה קטנה בשישי (מתוך מודעות). מתחילה עוד שבוע של שמירה והקפדה על כל מה שנכנס לפה.
בהצלחה יקירתי...המשיכי הלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:46
|
אקורדיאון כתב:
באמת על הבוקר מה קרה לך? ואם את יודעת שאכלת בשפיות והמשקל יראה אחרת מה קרה?
בעוד שבוע.
צודקות זה הפחד ליד המשקל אולי יראה תוצאות של שבוןע קודם שלא שמרתי וירדתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:45
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:43
|
באמת על הבוקר מה קרה לך? ואם את יודעת שאכלת בשפיות והמשקל יראה אחרת מה קרה?
בעוד שבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:30
|
dany כתב:
מה הפסימיות הזו????????????? לא מתאים לך!!!!!!!! גם אם המשקל לא יראה מה שאת רוצה אבל את יודעת שהייתי בסדר זה מה שבעצם חשוב!!!!!!! לא מה הגולם אומר אלא מה שאת עושה!!!!!!!! שבוע נפלא נשיבוקים צודקת זה הפחד תמיד לפני השקילה... ענת כתב: dany כתב: ענתי מקווה שצלחת את סופ"ש היפה שהיה לך בהילטון  אכן כל הסוף שבוע עבר בהצלחה, בסוף עם כל השמירה עוד המשקל יראה אחרת... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:21
|
מה הפסימיות הזו????????????? לא מתאים לך!!!!!!!! גם אם המשקל לא יראה מה שאת רוצה אבל את יודעת שהייתי בסדר זה מה שבעצם חשוב!!!!!!! לא מה הגולם אומר אלא מה שאת עושה!!!!!!!! שבוע נפלא נשיבוקים
ענת כתב:
dany כתב: ענתי מקווה שצלחת את סופ"ש היפה שהיה לך בהילטון  אכן כל הסוף שבוע עבר בהצלחה, בסוף עם כל השמירה עוד המשקל יראה אחרת... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:19
|
dany כתב:
ענתי מקווה שצלחת את סופ"ש היפה שהיה לך בהילטון 
אכן כל הסוף שבוע עבר בהצלחה, בסוף עם כל השמירה עוד המשקל יראה אחרת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:14
|
ענתי מקווה שצלחת את סופ"ש היפה שהיה לך בהילטון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 11:41
 לביאה Posts: 402
|
ענתי כל הכבוד לך, אלופה המשיכי כך המשך שבת רגועה ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 08:00
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: נהדר , עד רגע זה גם אצלי עובר בשליטה. יפי יקירתי התצאות יהיו ביום שני... האתגר יהיה מולי אחהצ ביום ההולדת שאני מוזמנת תהני לך מהחברה ופחות מהאוכל,אפשר גם כך. חבל לקלקל את הירידה הנהדרת משבוע שעבר ועוד רגע שוב יום שני
אזזכרי זאת היטב וסומכת עלייך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|