27/02/2011 23:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב המקסימה, את כל כך משתדלת שזה ממש מרגש. אני סומכת עלייך שתצליחי וכל הכבוד לך בתהליך. אני גאה ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 21:04
 רבקה Posts: 8411
|
חיוך מהלב שבוע חדש התחלה חדשה עם המון אנרגיות חיוביות תרגישי טוב ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 07:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב חיוך מהלב, תכנסי לעדכן איך עברה השבת ומה שלומך. אקורדיאון כתב:
אכן מקווה שהכל עבר בשלום. שבת נהדרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן מקווה שהכל עבר בשלום. שבת נהדרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 04:57
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה את כבר אחרי מקווה שהיה לך ערב נהדר עם החברים ולא עם האוכל וגם השבת תעבור עליך בנעימים ובמנוחה. שבת שלום והמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 17:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיוך מהלב ראשית מקווה שחזרת לעצמך. מאחלת לך אירוח מהנה ואכן הטוב ביותר לעשות משלוחי מנות ולהרחיק
את האוייבים הללו מהבית.
שבת שלום ומבורך ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 16:53
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, את מארחת לדעתי ומניסיוני...זה קצת יותר קל מלהתארח...
תתלבשי יפה, תסדרי שולחן מהמם, תדאגי ותתעסקי עם האורחים שלך תהנו מהאווירה שבטוח תהיה....ותשתדלי להיות בשליטה...ילך יופי...לא ילך...לפחות תאכלי משהו שאת הכי הכי רוצה ואוהבת...אם כבר רק לאכול משהו שווה !
מאחלת לך כן להיות בשליטה, זה שווה הרבה יותר....
מחזיקה לך אצבעותתתת את י כ ו ל ה ! בהצלחה!
שבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 15:33
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני לומדת יום יום. אמש הייתי במס'ג לימפטי אבל במקום לנוח אחרי, התרוצצתי כל היום והגעתי אחרי 10 שעות הביתה גמורה לחלוטין. אמנם לא נפלתי על פחמימות לשמחתי אך דוקא היום אני מרגישה את החולשה הכללית שאופפת אותי ומעולם לא הכרתי. לא הקשבתי לגופי והנה התוצאה לא אחרה לבוא. והערב אני מארחת זוג חברים. מה לעשות? הכנתי עוגה ללא קמח וכן פשטידת ברוקולי בסגנון מירי בלקין ללא קמח שוב. נקווה שהם יהנו ואני, אני אשתדל מאד לעמוד בפיתוי ואפילו לא לטעום מן העוגה. השבת יש בה תמיד פיתוי. היו אמורים להגיע עוד אורחים אך ביטלו בשל מחלה. מזג האויר אינו מטיב איתי. השינויים התכופים אינם נוחים לגופי... וגם חשבתי עלייך מירי שאת משתדלת שלא לארח. אני בדרך כלל איני מארחת הרבה אבל, לעיתים אין ברירה ולא תמיד אפשר לצאת עם חברים. במיוחד שהנשים שאני מזמינה עם בעליהן מאד מוכשרות במטבח ותמיד מארחות/ים אותנו. אבל אשתדל מאד ומה שישאר מן העוגה יסע לת"א לילדים או יותר טוב הבן החייל יקח איתו לצבא. אני מתפללת שאוכל לעמוד בתוכנית האוכל שלי ושלא אחרוג מאד. אולי גם ארוחת הערב צריכה להיות ממש קטנה... (כמעט לא לאכול) בהנחה שהאירוח בכ"ז יגרום לי לאכול מעט. לפחות אין פחמימות.
אני מאחלת לעצמי שארגיש טוב, ובעיקר שארגיש טוב עם עצמי שעמדתי על המשמר ולא עשיתי דברים שאחר כך אצטער עליהם ... במיוחד ביום ג' כשאבוא להישקל אצלך מירי. שבת שקטה והרמונית לכולנו והעיקר להרגיש טוב
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|