26/02/2011 07:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: לא תמיד צריך לקחת אותי כל כך ברצינות.................חחחחחחחחחחחחחחחחח ואכן צריך לדעת להתמודד עם הדברים ולא לברוח מהם!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: נדמה לי שהיום כבר צריך מטרום חובה כי מגיעים לכתה א' כבר יודעים לקרוא וקצת לכתוב.......... עוד מעט נצטרך לחזור לבטן אימנו....... הלוואי והיה אפשר על מנת לעשות תיקון אמיתי.................. רבקה כתב: הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים לא בטוחה ,כנראה הכל היה חוזר על עצמו ולכן נראה לי עדיפה דרכנו,להרים ראש ולהתקדם כולל עליות ומורדות. בהצלחה לנו. ונראה לך שלקחתי ברצינות???? איזה מצחיקות אתן, אולי ההנדסה הגנטית תביא פעם ישועה לאנשים כמונו!!! גם אם כן כנראה לא יהיה בזמננו כך ששוב אשירוש אין ברירה אלא להיות כאן ולנצח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 07:53
|
ענת כתב:
אשירה כתב: אקו אהובה,
המשך סוף שבוע נפלא לך,
ותודה על כל מה שאת תורמת פה בפורום לכולנו!!! מסכימה איתך אכן אקו תורמת המון בפינה החמה שלנו תודה ענתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 07:53
|
אשירה כתב:
אקו אהובה,
המשך סוף שבוע נפלא לך,
ותודה על כל מה שאת תורמת פה בפורום לכולנו!!! תודה אשירה,העונג כולו שלי. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 07:09
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
אקו אהובה,
המשך סוף שבוע נפלא לך,
ותודה על כל מה שאת תורמת פה בפורום לכולנו!!! מסכימה איתך אכן אקו תורמת המון בפינה החמה שלנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 07:00
 אשירה Posts: 4292
|
אקו אהובה,
המשך סוף שבוע נפלא לך,
ותודה על כל מה שאת תורמת פה בפורום לכולנו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 06:58
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא תמיד צריך לקחת אותי כל כך ברצינות.................חחחחחחחחחחחחחחחחח ואכן צריך לדעת להתמודד עם הדברים ולא לברוח מהם!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: נדמה לי שהיום כבר צריך מטרום חובה כי מגיעים לכתה א' כבר יודעים לקרוא וקצת לכתוב.......... עוד מעט נצטרך לחזור לבטן אימנו....... הלוואי והיה אפשר על מנת לעשות תיקון אמיתי.................. רבקה כתב: הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים לא בטוחה ,כנראה הכל היה חוזר על עצמו ולכן נראה לי עדיפה דרכנו,להרים ראש ולהתקדם כולל עליות ומורדות. בהצלחה לנו. ונראה לך שלקחתי ברצינות????
איזה מצחיקות אתן, אולי ההנדסה הגנטית תביא פעם ישועה לאנשים כמונו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:52
|
dany כתב:
לא תמיד צריך לקחת אותי כל כך ברצינות.................חחחחחחחחחחחחחחחחח ואכן צריך לדעת להתמודד עם הדברים ולא לברוח מהם!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: נדמה לי שהיום כבר צריך מטרום חובה כי מגיעים לכתה א' כבר יודעים לקרוא וקצת לכתוב.......... עוד מעט נצטרך לחזור לבטן אימנו....... הלוואי והיה אפשר על מנת לעשות תיקון אמיתי.................. רבקה כתב: הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים לא בטוחה ,כנראה הכל היה חוזר על עצמו ולכן נראה לי עדיפה דרכנו,להרים ראש ולהתקדם כולל עליות ומורדות. בהצלחה לנו. ונראה לך שלקחתי ברצינות????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:10
 dany Posts: 19819
|
לא תמיד צריך לקחת אותי כל כך ברצינות.................חחחחחחחחחחחחחחחחח ואכן צריך לדעת להתמודד עם הדברים ולא לברוח מהם!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: נדמה לי שהיום כבר צריך מטרום חובה כי מגיעים לכתה א' כבר יודעים לקרוא וקצת לכתוב.......... עוד מעט נצטרך לחזור לבטן אימנו....... הלוואי והיה אפשר על מנת לעשות תיקון אמיתי.................. רבקה כתב: הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים לא בטוחה ,כנראה הכל היה חוזר על עצמו ולכן נראה לי עדיפה דרכנו,להרים ראש ולהתקדם כולל עליות ומורדות. בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:09
|
dany כתב:
נדמה לי שהיום כבר צריך מטרום חובה כי מגיעים לכתה א' כבר יודעים לקרוא וקצת לכתוב.......... עוד מעט נצטרך לחזור לבטן אימנו....... הלוואי והיה אפשר על מנת לעשות תיקון אמיתי.................. רבקה כתב: הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים לא בטוחה ,כנראה הכל היה חוזר על עצמו ולכן נראה לי עדיפה דרכנו,להרים ראש ולהתקדם כולל עליות ומורדות. בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:05
|
גם לך יקירה הנה השבת כבר פה.................. שמירהההההההההההההההההההההההההההההה
אקורדיאון כתב:
בנות יקרות,שוב שתהה לכולנו שבת שלום ומבורך ובשליטה מלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:04
|
יפה יקירתי אצלי לא היה משהו.......... איזה מזל שהבוקר כבר הגיע ואפשר לפתוח דף חדש!!!!!!!!!!!!
לביאה כתב:
אקו וחברות יקרות מצטרפת לתפילה / איחולים / תקווה / תכנונים ו- עשייה. בדרך כלל ביום שישי אני די מחפפת אבל אתמול שיפרתי את דרכיי והייתי מאושרת כי אני מאמינה שכל שבוע, הסופ"ש שלי ילך וישתפר... המשך שבת רגועה ואהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:04
|
מאחלת לך הצלחה ואל תברחי ויהי מה................ על כולנו עוברים ימים כאלו ואחרים והמקום הזה בכל זאת מצליח להשאיר באיזו שפיות...............
הסמויה כתב:
אמן אמן ואמן שאני אצליח לשלוט באוכל איזה יום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:03
|
נדמה לי שהיום כבר צריך מטרום חובה כי מגיעים לכתה א' כבר יודעים לקרוא וקצת לכתוב.......... עוד מעט נצטרך לחזור לבטן אימנו....... הלוואי והיה אפשר על מנת לעשות תיקון אמיתי..................
רבקה כתב:
הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 05:01
|
לביאה כתב:
אקו וחברות יקרות מצטרפת לתפילה / איחולים / תקווה / תכנונים ו- עשייה. בדרך כלל ביום שישי אני די מחפפת אבל אתמול שיפרתי את דרכיי והייתי מאושרת כי אני מאמינה שכל שבוע, הסופ"ש שלי ילך וישתפר... המשך שבת רגועה ואהובה אמן ואמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 02:45
 לביאה Posts: 402
|
אקו וחברות יקרות מצטרפת לתפילה / איחולים / תקווה / תכנונים ו- עשייה. בדרך כלל ביום שישי אני די מחפפת אבל אתמול שיפרתי את דרכיי והייתי מאושרת כי אני מאמינה שכל שבוע, הסופ"ש שלי ילך וישתפר... המשך שבת רגועה ואהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 17:26
|
בנות יקרות,שוב שתהה לכולנו שבת שלום ומבורך ובשליטה מלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 17:25
|
הסמויה כתב:
אמן אמן ואמן שאני אצליח לשלוט באוכל איזה יום שלום לך,כיף לראותך כאן. שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 16:47
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, שתהיה לך ולכולנו שבת נהדרתתתתתתתתתתת, קלה בשמירה ובשליטה!
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 16:16
 tutit Posts: 2431
|
תודה אקו יקירה! ולכולנו הרבה הצלחה בשליטה גם בסופ"ש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 12:40
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה שמחה לראות אותך איתנו שוב מתחילים מהתחלה איך דני'לה אומרת מכיתה א' והעיקר שובי אלינו לתמיד מתוקה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|