27/02/2011 16:33
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד יקרה, זאת בדיוק הגישה.. היום ורק היום. את אלופה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 07:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד לביאה. כל ירידה מתקבלת בברכה והעיקר שיש ירידות. קראתי את מילותיך ותובנות רבות ועמוקות מצאתי בהן. תובנות שרכשת עם הדרך שאת עוברת. מזדהה עם מילותיך ומאחלת לך המשך הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 12:20
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה, כל ירידה מתקבלת בברכה.
תמשיכי להתמיד ולהצליח.
שבת שלום ומבורך
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 12:19
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקרה קיבלת 100 בבחינה מצדיעה לך על הצטיינות בהקשבה בשיעורים וביישום השליטה כי זו הדרך הנכונה להצלחה לביאה את הרי יודעת שבפקולטה של מירי הלימודים מממשיכים לאורך כל החיים לאט לאט אנחנו נכנסים יותר ויותר לאיכות החיים שאין לזה מחיר המשיכי להתמיד ולקצור את פירות ההצלחה שבת מוארת ומקסימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 06:15
 ענת Posts: 3849
|
לביאה יקרה,יישר כח!!!! גאה בך המשיכי כך סוף שבוע רגוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לביאה ,מסירה את הכובע בפנייך. כללת את כל התובנות כל כך במדוייק,כל אלה הן סוד ההצלחה.
אומר לך שההצלחה שלי כללה אותם בתהליך ההרזיה וכיום בשמירה.
שיהיה לך סוף שבוע רגוע ובשליטה.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 04:50
 dany Posts: 19819
|
לראות את המחוג נע כלפי מטה זו כבר הצלחה................נהדר!!!!!! אך התובנות שרוכשים במהלך התהליך הן כל כך חשובות ויקרות שאותן צריך להפנים ולשמור ולנסות לזכור שמגיעים הרגעים האלו................. הנאחסים!!!! ואכן הקיזוז הוא לא פיתרון, אלא פשוט לחזור לתכנית, לאכול שפוי וטוב, לא להעניש את עצמנו יותר ממה שכבר נענשנו..... הבולמוס!!!!! ולהבין כי זה תהליך והוא לוקח זמן............ אולי אפילו כל החיים, אבל עדיף להיות בתוכו מאשר בחוץ. המשיכי כך יקירתי ואני רואה כי יש סוף טוב לסיפור. נשיבוקים ושבת שלום יוני מתקרב............................
לביאה כתב:
אז ככה ירדתי 200 גרם וזו מתנה גדולה כי הייתי מוכנה לתת את ראשי לעמידה במקום. השבוע הזה היה שיעור מאלף כי הבולמוסים לא נעלמים, רק מתרחקים. למדתי שאפשר לעצור את הבולמוס מהר יותר מבעבר, אם רק מתאמנים ומתכוונים וכותבים ומבקשים עזרה. למדתי שלא שווה לי לעשות ימי קיזוז כי זה נורא מתיש. עדיף לאכול שפוי ובשליטה כל השבוע ולא לזגזג על הקצוות. ומבחינתי אכילה שפויה ומתונה משליכה על החיים באופן כללי. שבוע בשליטה מרים אותי 10 ס"מ מעל הקרקע והכל זורם בצורה הרבה יותר נינוחה. הכל מסתדר. ומה שלא מסתדר נכנס לפרופורציות הנכונות. זה אולי נראה מאוד שטחי, איך המשקל משפיע על כל תחומי החיים, אבל מבחינתי זה לא המשקל. זה אופן האכילה. כי כשאני בבולמוס, אני בעולם אחר, דרמטי וסוער ומטלטל ואני לא רואה אף אחד ממטר. ואני מאוד לא אוהבת להיות בקצה הזה. לכן, מה נשאר לי? לעשות כמיטב יכולתי לשנות את זה. ולאחר כמה שנים של תרדמה והכחשה מצאתי את עצמי מעיזה ויוצאת לדרך. וכמו שמירי היקרה אומרת - מה זו שנה (שגם אותה אני חוגגת רק עוד שבועיים)? זו התחלה של התחלה. אני לא יודעת מה יוליד יום, אבל היום, רק היום, אני עושה הכי טוב שאני יכולה ומאחלת לכל החברות היקרות המשך יום מוצלח סופ"ש רגוע, בשליטה, באהבה חיבוק גדול משנגחאי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 02:20
 לביאה Posts: 402
|
אז ככה ירדתי 200 גרם וזו מתנה גדולה כי הייתי מוכנה לתת את ראשי לעמידה במקום. השבוע הזה היה שיעור מאלף כי הבולמוסים לא נעלמים, רק מתרחקים. למדתי שאפשר לעצור את הבולמוס מהר יותר מבעבר, אם רק מתאמנים ומתכוונים וכותבים ומבקשים עזרה. למדתי שלא שווה לי לעשות ימי קיזוז כי זה נורא מתיש. עדיף לאכול שפוי ובשליטה כל השבוע ולא לזגזג על הקצוות. ומבחינתי אכילה שפויה ומתונה משליכה על החיים באופן כללי. שבוע בשליטה מרים אותי 10 ס"מ מעל הקרקע והכל זורם בצורה הרבה יותר נינוחה. הכל מסתדר. ומה שלא מסתדר נכנס לפרופורציות הנכונות. זה אולי נראה מאוד שטחי, איך המשקל משפיע על כל תחומי החיים, אבל מבחינתי זה לא המשקל. זה אופן האכילה. כי כשאני בבולמוס, אני בעולם אחר, דרמטי וסוער ומטלטל ואני לא רואה אף אחד ממטר. ואני מאוד לא אוהבת להיות בקצה הזה. לכן, מה נשאר לי? לעשות כמיטב יכולתי לשנות את זה. ולאחר כמה שנים של תרדמה והכחשה מצאתי את עצמי מעיזה ויוצאת לדרך. וכמו שמירי היקרה אומרת - מה זו שנה (שגם אותה אני חוגגת רק עוד שבועיים)? זו התחלה של התחלה. אני לא יודעת מה יוליד יום, אבל היום, רק היום, אני עושה הכי טוב שאני יכולה ומאחלת לכל החברות היקרות המשך יום מוצלח סופ"ש רגוע, בשליטה, באהבה חיבוק גדול משנגחאי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|