23/02/2011 06:45
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
הצלחה ענתי בהמשך השבוע וכמו שאקו אומרת להרוג אותם שהם קטנים........................ הדסי מקווה שהיום יהיה לך יום מוצלח יותר נשיבוקים לכולם אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: איזה יופי ענתי אני ממש עברתי יום גרוע מקווה שאחזור לעצמי גם בקרוב ............. אין כמו להרגיש בשליטה... נשיבוקים והמשך שבוע מוצלח  אכן אין כמו להרגיש בשליטה,זו הרגשה של שליטה על העולם. מאחלת לך המון הצלחה,כבר כתבתי חבל מאוד לקלקל ולהתחיל במבצע גדול שוב. את יודעת צריך להרוג א הקילוגרמים כשהם קטנים.
יופי דני כל הכבוד והדסי מקווה שאת בסדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:59
 dany Posts: 19819
|
הצלחה ענתי בהמשך השבוע וכמו שאקו אומרת להרוג אותם שהם קטנים........................ הדסי מקווה שהיום יהיה לך יום מוצלח יותר נשיבוקים לכולם אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: איזה יופי ענתי אני ממש עברתי יום גרוע מקווה שאחזור לעצמי גם בקרוב ............. אין כמו להרגיש בשליטה... נשיבוקים והמשך שבוע מוצלח  אכן אין כמו להרגיש בשליטה,זו הרגשה של שליטה על העולם. מאחלת לך המון הצלחה,כבר כתבתי חבל מאוד לקלקל ולהתחיל במבצע גדול שוב. את יודעת צריך להרוג א הקילוגרמים כשהם קטנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
איזה יופי ענתי אני ממש עברתי יום גרוע מקווה שאחזור לעצמי גם בקרוב ............. אין כמו להרגיש בשליטה... נשיבוקים והמשך שבוע מוצלח  אכן אין כמו להרגיש בשליטה,זו הרגשה של שליטה על העולם. מאחלת לך המון הצלחה,כבר כתבתי חבל מאוד לקלקל ולהתחיל במבצע גדול שוב.
את יודעת צריך להרוג א הקילוגרמים כשהם קטנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ענת כתב:
הרגשה נפלאה,סיימתי את הערב בגבינה סלט וטונה... מחוננת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 00:58
 tutit Posts: 2431
|
איזה יופי ענתי אני ממש עברתי יום גרוע מקווה שאחזור לעצמי גם בקרוב ............. אין כמו להרגיש בשליטה... נשיבוקים והמשך שבוע מוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 21:10
 ענת Posts: 3849
|
הרגשה נפלאה,סיימתי את הערב בגבינה סלט וטונה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|