03/03/2011 06:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כפי שכתבו לך הבנות תהני מהאווירה,המפגש ,תחזירי חובות יש לך מטרה,תתלבשי ותראי מליון דולר וממשיכים קדימה עליה של שני קילו האם מטופלת במידי כך גם יורדת.
כולנו הרי נחום תקום.
המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2011 06:10
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה להנות זה לא אומר רק אוכל......... אז לאכול באמת לפי הכללים, להגיע לא רעבה, כוס מים ביד כל הזמן, לבחור בין המנות את הטובות והראויות....... ולהנות מהשמחה ומהמפגש. הצלחה חיוך מהלב כתב:
לאקורדיון שלומות, רק עתה ראיתי תגובה שלך. אני באמת מעודדת כי השבוע כלומר היום נשקלתי ואוי לבושה. עליתי 2 ק"ג הם כבר היו בשבוע שעבר ואולי כי עבר עלי שבוע "סוער, ולא נעים התוצאה רק נראית עתה. לעלות 2 ק"ג זה עגום למדי. אבל אני לא מתביישת ואמשיך לבוא ובטוחני שבשבוע הבא אחזיר לעצמי את הירידה או חלקה.. כי אעשה מאמץ מיוחד למרות שיש לי חתונה מיוחדת ביום א' הקרוב. אני לא אותר, אבל גם מתכוונת להנות מאותו ערב. כיצד? עדיין איני יודעת. נקווה לטוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:58
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, א- תמיד תמשיכי לחייך גם כשהמשקל בעליה ב- יש חתונה נהדר, כמויות כמויות כמויות ובלי פחממות מחמש=תזכרי את זה את מלכת הכוכבים על הר הכרמל ג- עוד מעט פורים,חגיגיות,פסח...תאמיני לי שעכשיו הכי קל להכנס לתהליך ברצינות ולתת חודש בראש למשקל ולהרגלי האכילה של החורף "אכילה מנחמת ומתוקה.." המון בהצלחה ושאפו על הירידה עד כה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:51
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה למי שמגיב, איני תמיד יודעת אם הדברים מגיעים ליעדם והנה יש ...
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2011 17:49
|
לאקורדיון שלומות, רק עתה ראיתי תגובה שלך. אני באמת מעודדת כי השבוע כלומר היום נשקלתי ואוי לבושה. עליתי 2 ק"ג הם כבר היו בשבוע שעבר ואולי כי עבר עלי שבוע "סוער, ולא נעים התוצאה רק נראית עתה. לעלות 2 ק"ג זה עגום למדי. אבל אני לא מתביישת ואמשיך לבוא ובטוחני שבשבוע הבא אחזיר לעצמי את הירידה או חלקה.. כי אעשה מאמץ מיוחד למרות שיש לי חתונה מיוחדת ביום א' הקרוב. אני לא אותר, אבל גם מתכוונת להנות מאותו ערב. כיצד? עדיין איני יודעת. נקווה לטוב
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 09:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב הגעת למסקנה החשובה מכל בתהליך והיא ההקשבה לגוף. נכון, לכל גוף קצב הירידה שלו, קצב חילוף החומרים ואנחנו מקבלים באהבה והעיקר שאנחנו ממשיכים לעשות את הכי טוב בשביל הגוף שלנו. אני מאחלת לך המשך הצלחה בתהליך. להגיע כל שבוע לשקילה זה פשוט חובה כי זה מה ששומר אותנו מפוקסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 06:48
 ענת Posts: 3849
|
לחיוך מהלב בהצלחה אכן אין כמו לאט ובטוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 05:12
|

אקורדיאון כתב:
תודה דנושה . את יודעת שכשמשיבים זה כולל תשובות לעצמינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 05:07
|
תודה דנושה . את יודעת שכשמשיבים זה כולל תשובות לעצמינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:57
|
אקו אהובה כל כך חשוב איך שתמצתת את הדברים. ריכזת את המחשבה תודה אקורדיאון כתב:
חיוך מהלב,ראשית הצלחת לרגש אותי מאוד. אני רואה בלהודות שיש לי בעיה ולבקש עזרה גדולה .
הרי הטיפול הנכון הוא המוביל לסוג של ריפוי במקרה שלנו.
הזמן אינו שחקן עיקרי בתהליך אלא ההתמדה והנחישות.
לא לוותר על השקילה השבועית גם אם עבר הוריקן במהלך השבוע.
יקירתי עם תובנות כאלה לגבי עצמך בטוחני שתגיעי ליעד בזמנך.
בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:56
|
חיוך מהלב,ראשית הצלחת לרגש אותי מאוד. אני רואה בלהודות שיש לי בעיה ולבקש עזרה גדולה .
הרי הטיפול הנכון הוא המוביל לסוג של ריפוי במקרה שלנו.
הזמן אינו שחקן עיקרי בתהליך אלא ההתמדה והנחישות.
לא לוותר על השקילה השבועית גם אם עבר הוריקן במהלך השבוע.
יקירתי עם תובנות כאלה לגבי עצמך בטוחני שתגיעי ליעד בזמנך.
בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:55
|
יקרה העברת כל כך הרבה תובנות חשובות וחכמות. החשוב ביותר הוא שכל אחד יש לו את הקצב שלו את הזמן שלו ואת הדרך שלו. ואם כך את מרגישה שאת צועדת במסלול שמתאים ונכון לך אז ההצלחה מחכה לך בכל רגע ובכל פינה. תהני מכל רגע עם נכדותיך היקרות, מקהל השומע לסיפוריך מבעלך שאמנם לא מדבר הרבה אך את מרגישה את הערכתו. וההרגשה היא כי את מוצאת את שביל האמצע. המון הצלחה. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 20:53
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי לאט ובטוח זה מתכון מנצח!
שיהיה לך ים של הצלחה בתהליך......
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 20:12
|
בתירוצים אנו באמת טובים מאד. אני אמנם ידעתי שהשבוע החולף לא היה ממש נפלא לגבי הדיאטה שלי, אבל שוב עמדתי על המשקל לא ויתרתי לעצמי. התוצאה - לא עליתי ולא ירדתי. נכון, התהליך אצלי הוא איטי. "הקשבה לגוף" - כפי שאת אומרת מירי. יש לי ימים שהגוף אומר לי הכל בסדר אפשרי באמת לצמצם באוכל ולהיות בכיף. יש ימים שהגוף מאותת לי שהוא רוצה לאכול גם בשעות בלתי סבירות בעליל לגבי. מה לעשות? ללכת נגדו? כן אני יודעת שאם אני ממש מכריחה את עצמי ועושה מאמץ גדול מאד בניגוד לאיתות הגוף באותו יום, המחיר הוא שלמחרת אני עלולה לאכול אפילו עוד יותר. למדתי לא להתנגד ולא להילחם כי במלחמה יש רק מפסידים. זו אני בגדול. אני יודעת שהדרך שלי איטית יש עליות ומורדות, אני מודעת לכך שבטח יקח לי זמן רב לרדת את המשקל שאני רוצה, אבל אני באה ברצון להישקל גם אם היה לי שבוע לא מוצלח... כי אין ברירה. כי צריך להמשיך ולעשות מאמץ ויש לכך בהחלט תוצאות גם אם איטיות והתוצאות הן מאד נעימות לגופי וכמובן לנפשי. אמנם בבית אני לא מקבלת הרבה מחמאות אבל בעלי מעריך את המאמץ גם אם לא אומר הרבה. בחוץ אני מקבלת מחמאות גם על בערך 7 ק"ג שנשרו ממני. הכי חשוב, הברכיים שלי מודות לי מאד על כל ק"ג שנעלם והכובד והמעמסה עליהן פוחת. אז כל יום לגופו אני מתפללת הרבה ומבקשת מהאל הטוב שיעזור לי לשמור. כמובן גם קל לי יותר להתנועע על הבמה כמספרת סיפורים ושחקנית כשאני קלת רגליים קצת יותר. והכי חשוב, כשאני קלה יותר אז גם קל לי להרים את התאומות הנכדות הראשונות שלי וזו הרי מתנה שאין כמותה בעולם. הן כבר כבדות, אז המשקל אצלי יורד ועולה אצלן. כך צריך להיות.
כשדיברת היום מירי על התירוצים, חשבתי על הרבה מאלה שהייתי משתמשת בהם בכל הזדמנות. נכון, היום אני מודה לפני חברי/מכרי שאני זקוקה למסגרת. יש לי חברה שתמיד מדגישה שהיא לא צריכה מסגרת והיא שומרת ו/או יורדת במשקל לפי רצונה פחות או יותר. כל הכבוד לך אני משיבה. אני זקוקה לעזרה ואשרי שאני מסוגלת לומר כן אני לא יכולה לבדי, זה בסדר להרגיש כך ולנהוג בהתאם. כל אחד יעשה לפי רצונו. מי שלא יודע לבקש עזרה הרבה יותר קשה לו בחיים בכל שטח. גם אימי לימדה אותי שהשקר הטוב ביותר היא האמת. אך יש מקרים שצריך ואין ברירה אלא ליפות את האמת או לומר אותה בצורה עדינה כדי לא לפגוע. ולעיתים צריך לעבור לסדר היום ולא לומר דבר... גם כאן יש ברכה במקרים מסויימים. כפי שאמר הרמב"ם דרך האמצע היא הדרך הנכונה. כלומר למצוא את שביל הזהב בכל נושא. אקווה לשבוע יותר מוצלח שגם יביא בסופו תוצאות מקוות. העיקר לשמור על חיוך ושמחה ומעל לכל שנשאר בריאים ונוכל לעשות ולהעניק לאחרים. שבוע מוצלח לכולנו... כן פורים כבר מתקרב ואחריו זה רק חודש עד פסח.....
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|