הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סגירת מעגלים-בהמשך להרצאת השבוע.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/02/2011 21:14

קרולין
קרולין
כרובית יקרה,
עשית את הבחירה שלך! כל הכבוד לך! לא מתאים לך זכותך לשנות ולעשות את הדברים א ח ר ת....

את שלמה עם עצמך וזה הכי הכי חשוב. וכן...מירי שלנו היא מורה ל ח י י ם...כמה תובנות וכמה שינויים עושים איתה...כולנו זכינו.

המשך ערב נעים.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 17:28

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אקו אני יכולה להעיד על עצמי שמאז שהשינוי הזה נכנס לחיי אני חייה הרבה יותר טוב ויש לי שקט נפשי. אני פנויה לדברים החשובים באמת בחיי ולא מתעסקת עם זבל נפשי.
אקורדיאון כתב:
יישר כח יקירה על התובנות.לעולם לא מאוחר לבצע שינויים ולשם שינוי
להעמיד את עצמנו במקום הראשון ברשימה.

תענוג לקרוא ומאחלת לך המון הצלחה כי מגיע לך!

שאפתניתי מאושרת לשמוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 17:23

dany
dany
כל כך חשוב לנהל את חיינו בצורה הנקיה והטהורה שאפשר. וזה כולל לנקות כל זבל אפשרי מזבל פיזי.......... ועד נפשי.
כל הכבוד לבנות שמצליחות ליישם זאת בחייהן.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 14:28

דרך המלך
דרך המלך
ממש אבל ממש כל הכבוד..... לקחת את מה שחשוב מההרצאות של מירי ויישמת בחיי היום יום...
חשוב מאוד להיות ליד מי שכייף איתו ומשדר לנו רק אנרגיות טובות
כל הכבוד!
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 14:20

שאפתנית
שאפתנית
אקו אני יכולה להעיד על עצמי שמאז שהשינוי הזה נכנס לחיי אני חייה הרבה יותר טוב ויש לי שקט נפשי. אני פנויה לדברים החשובים באמת בחיי ולא מתעסקת עם זבל נפשי.
אקורדיאון כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 13:47

אקורדיאון
אקורדיאון

0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 10:48

שאפתנית
שאפתנית
כרוביתי בוקר טוב.
אני בוחרת להתייחס ראשית לשורה האחרונה שכתבת בפוסט ואני מסכימה עם כל מילה שכתבת בה: אני אשמור על עצמי.
גם אני למדתי את זה ממירי ומאז חיי השתנו לטובה, אני לא צריכה לרצות אף אחד, אני לא צריכה לאכול את הלב בגלל אף אחד. אני מקיפה את עצמי רק באנשים שאוהבים אותי ואני אוהבת אותם. אני שמחה שגם את קיבלת את ההארה הזו. תראי שחייך ישתנו לטובה. תרגישי הקלה עצומה ולא תמצאי את עצמך בסיטואציות לא נעימות.
אני מקווה שאימך מבלה בנעימים בחו"ל. תרגישי חופשי לשפוך את הלב (גם כשהיא בארץ).
המשך הצלחה, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2011 10:43

כרובית
כרובית
שלום לכולם!
מאתמול אני מחכה לספר לכם על היום שעבר עליי וכמה שהוא קשור להרצאה(בעיות עם המחשב בבית לא איפשרו לי...)
התקשרה אליי ביום א' חברה שגרה בגרמניה, זה אחרי ששנה היא לא דיברה איתי כיוון שבביקורה הקודם לא התאפשר לי להפגש איתה(שיפוצי דירה ומעבר) ואולי לא התחשק... בכל מקרה, היא אמרה-יש לי מחר בין 11 ל-14:00 זמן פנוי להפגש איתך, את רוצה?? איזו ישירות..כמובן, שפיניתי את כל מה שהיה ואספתי אותה, קניתי מתנה(יום הולדת לפני חודש), ישבנו לארוחת בוקר(קפה וסלט,גם היא שלשי"ת= שמנה לשעבר) ואפילו קיבלתי דו"ח חניה-אבל....הכל היה שווה הייתה שיחת בנות נפלאה והיה כיף גדול.
ובדרך חזרה...התקשרה חברה אחרת, חברת ילדות-מהאלו שגדלו איתי במקום הפלצני שאני גרה בו....(יש שם הרבה גם לא והמקום מקסים)... מהחברות שגרמו לי שנים לחוסר בטחון ושנים העבירו ביקורת על דרך חיי עם בעלי וילדי....ועכשיו כשהיא נשואה+...נשרטה קשות מהורות לוחצת...עכשיו היא כבר לא ממהרת להודות בטעותה...על כל מקרה, עברה שיחה לא בדיוק נחמדה...
ואני, אני לא מבינה למה היא ממשיכה להתקשר אליי(אני ממש לא מתקשרת....כבר תקופה ארוכה)....אני כבר במקום אחר
וכמו שמירי אומרת, אני צריכה להקיף עצמי בכאלו שעושים לי טוב...
אז כשהיא שאלה מתי אנחנו נפגשות-פשוט אמרתי, האמת....לא נראה לי שבתקופה הקרובה...לא ממש מתאים לי...וסגרנו יפה.
איזו תחושת הקלה.....אבן נגולה....
אז בטח אראה אותה בגינות עם הילדים...אבל לא רוצה את העומס הזה בנפש, שיחה איתה מעיפה אותי שנים של תיסכול אחורה.
אם אתם עדיין איתי---אז קודם כל, תודה! (אמא שלי בחו"ל-היא בד"כ הכותל שלי.....)
אז בהמשך להרצאת השבוע- דיבור ישיר, ומי שנפגע-שיפגע....אני אשמור על עצמי.
שבוע טוב לכולם.
תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סגירת מעגלים-בהמשך להרצאת השבוע.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!