24/02/2011 10:56
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה וגם לך התגשמות חלומות
אשירה כתב:
שאפתנית, דני ואקו יקרות, מאחלת לכן הגשמת כל חלום שתחלמו, כל אחת בדרכה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 10:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
שאפתנית, דני ואקו יקרות, מאחלת לכן הגשמת כל חלום שתחלמו, כל אחת בדרכה!!! תודה רבה יקירה , מאחלת גם לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 13:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
אמן ואמן. תודה !!!
 אשירה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 12:37
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 09:32
|
שאפתנית כתב:
נכון,חלומות מתגשמים ואת חלקם אנחנו בהחלט יכולים להגשים בעצמנו וכך נעשה, גם בכל הנוגע לנסיעות לחו"ל. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: תמיד מודה על מה שיש אבל כייף להיזרק עם המחשבות והדמיון למקומות אחרים. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: חבל שאני לא יכולה לצאת לשליחות ממקום העבודה. הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. יש לי שתי חברות, האחת נמצאת בברזיל בשליחות מטעם משרד האוצר (בעלה עובד שם) והשניה נמצאת בבוסטון, בעלה עובד בחברה פרטית והם עברו לשם עם הבנות. נשמע לי כחוויה בונה ומגבשת. לביאה כתב: שאפתנית כתב: נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה. אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות. מה אומר לך לבוסטון הייתי אורזת כרגע.איזה עיר.הייתי בה הרבה מאוד פעמים כי דודתי התגוררה בה 30שנה. אבל יקירה אנחנו כאן ובואי נהנה מכל מה שיש וכמה שיותר. בטח תמיד כיף להתעופף קצת ולפעמים חלומות מתגשמים. ברור!!!!רק לנסוע עם פחות משקל כי גם כאן הוא ממש אוייב מהטיסה להליכה ולקניות. הנה סיבה נהדרת נוספת להגיע ליעד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 09:04
|
נכון,חלומות מתגשמים ואת חלקם אנחנו בהחלט יכולים להגשים בעצמנו וכך נעשה, גם בכל הנוגע לנסיעות לחו"ל. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תמיד מודה על מה שיש אבל כייף להיזרק עם המחשבות והדמיון למקומות אחרים. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: חבל שאני לא יכולה לצאת לשליחות ממקום העבודה. הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. יש לי שתי חברות, האחת נמצאת בברזיל בשליחות מטעם משרד האוצר (בעלה עובד שם) והשניה נמצאת בבוסטון, בעלה עובד בחברה פרטית והם עברו לשם עם הבנות. נשמע לי כחוויה בונה ומגבשת. לביאה כתב: שאפתנית כתב: נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה. אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות. מה אומר לך לבוסטון הייתי אורזת כרגע.איזה עיר.הייתי בה הרבה מאוד פעמים כי דודתי התגוררה בה 30שנה. אבל יקירה אנחנו כאן ובואי נהנה מכל מה שיש וכמה שיותר. בטח תמיד כיף להתעופף קצת ולפעמים חלומות מתגשמים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 05:16
|
רק עכשיו ראיתי זאת קשה לי לדמיין את זה ללא תכנון כי אני כזאת יקתה....... אבל מי יודע החיים באמת חזקים יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: בנות איזה חשק אתן עושות לי........ וזה בכלל לא על סדר היום  חחחח לא קשור לסדר היום,אין לדעת יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 19:35
|
dany כתב:
בנות איזה חשק אתן עושות לי........ וזה בכלל לא על סדר היום  חחחח לא קשור לסדר היום,אין לדעת יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 19:35
|
שאפתנית כתב:
תמיד מודה על מה שיש אבל כייף להיזרק עם המחשבות והדמיון למקומות אחרים. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: חבל שאני לא יכולה לצאת לשליחות ממקום העבודה. הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. יש לי שתי חברות, האחת נמצאת בברזיל בשליחות מטעם משרד האוצר (בעלה עובד שם) והשניה נמצאת בבוסטון, בעלה עובד בחברה פרטית והם עברו לשם עם הבנות. נשמע לי כחוויה בונה ומגבשת. לביאה כתב: שאפתנית כתב: נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה. אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות. מה אומר לך לבוסטון הייתי אורזת כרגע.איזה עיר.הייתי בה הרבה מאוד פעמים כי דודתי התגוררה בה 30שנה. אבל יקירה אנחנו כאן ובואי נהנה מכל מה שיש וכמה שיותר. בטח תמיד כיף להתעופף קצת ולפעמים חלומות מתגשמים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 17:19
|
בנות איזה חשק אתן עושות לי........ וזה בכלל לא על סדר היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 14:03
|
תמיד מודה על מה שיש אבל כייף להיזרק עם המחשבות והדמיון למקומות אחרים. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: חבל שאני לא יכולה לצאת לשליחות ממקום העבודה. הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. יש לי שתי חברות, האחת נמצאת בברזיל בשליחות מטעם משרד האוצר (בעלה עובד שם) והשניה נמצאת בבוסטון, בעלה עובד בחברה פרטית והם עברו לשם עם הבנות. נשמע לי כחוויה בונה ומגבשת. לביאה כתב: שאפתנית כתב: נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה. אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות. מה אומר לך לבוסטון הייתי אורזת כרגע.איזה עיר.הייתי בה הרבה מאוד פעמים כי דודתי התגוררה בה 30שנה. אבל יקירה אנחנו כאן ובואי נהנה מכל מה שיש וכמה שיותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 13:52
|
שאפתנית כתב:
חבל שאני לא יכולה לצאת לשליחות ממקום העבודה. הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. יש לי שתי חברות, האחת נמצאת בברזיל בשליחות מטעם משרד האוצר (בעלה עובד שם) והשניה נמצאת בבוסטון, בעלה עובד בחברה פרטית והם עברו לשם עם הבנות. נשמע לי כחוויה בונה ומגבשת. לביאה כתב: שאפתנית כתב: נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה. אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות. מה אומר לך לבוסטון הייתי אורזת כרגע.איזה עיר.הייתי בה הרבה מאוד פעמים כי דודתי התגוררה בה 30שנה. אבל יקירה אנחנו כאן ובואי נהנה מכל מה שיש וכמה שיותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 12:06
|
חבל שאני לא יכולה לצאת לשליחות ממקום העבודה. הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. יש לי שתי חברות, האחת נמצאת בברזיל בשליחות מטעם משרד האוצר (בעלה עובד שם) והשניה נמצאת בבוסטון, בעלה עובד בחברה פרטית והם עברו לשם עם הבנות. נשמע לי כחוויה בונה ומגבשת. לביאה כתב:
שאפתנית כתב: נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה. אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 11:01
 לביאה Posts: 402
|
שאפתנית כתב:
נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה.
אכן כן, חוויה מדהימה מכל הבחינות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 11:00
|
אקורדיאון כתב:
איזה כיף,נצלו את הזמן שנותר שאכן זו תשאר חוויה בלתי נשכחת לכל החיים.
מסכימה איתך לגמרי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 09:03
|
נשמע כחוויה החיים במדינה רחוקה, עם הווי וסגנון חיים כל כך שונה. אני בטוחה שתנצרו את השנים הללו בלבכם גם כשתחזרו לפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:44
|
איזה כיף,נצלו את הזמן שנותר שאכן זו תשאר חוויה בלתי נשכחת לכל החיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:33
|
בשנה שעברה עשינו טיול משפחתי של 8 ימים במחוז יונאן וכמובן שגם טיילנו בליג'יאנג המקסימה (ישנו שם 3 לילות). מכל השהות שלנו בסין, הטיול המדהים הזה הוא החוויה המדהימה ביותר שחווינו (מעבר לחיים "הרגילים" במדינה זרה) ועד היום הילדים מדברים על הטיול הזה. בסוף יוני אנו חוזרים לישראל אי"ה ולטיול הזה יש פינה חמה בלב שלנו (והרבה תמונות באלבום) לעוד שנים רבות בוודאי.
המשך יום מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|