22/02/2011 13:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אלה מילים כדורבנות יקירתי. הוא שאמרתי את יכולה וזה יקרה.
חבוק גדול לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 13:36
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירתי חשיבתך החיובית תוביל לחיוביות רצונך העז יוביל להצלחה לכולנו לא קל ומנסים תמיד לשמור על שליטה אמנם לא תמיד מצליח אבל המסגרת שומרת עלינו מכל רע הנה זה יומך השני של חזרה לתלם ואחריו יגיעו ימים רבים חיבוק ליישום ובסופו של דבר להצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה לביאה, רוח הלחימה וההתמדה חזרה אליך וזה נהדר. אל תרפי את ידיך. גם אם עלית שוב למאה האמיני לי שזה ירד. לא להתייאש ורק להמשיך הלאה בלי להסתכל לאחור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:30
 נחושה Posts: 6982
|
לביאה יקרה, כשמך כן את פנתרה, הכנסי לפורום ותשתכנעי שלא קל לעיתים אבל בהחלט רצוי ואפשרי להיפטר מהטיירים ולחיות בריא וטוב בהצלחה יקירה, עדכני אותנו
נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 07:28
 dany Posts: 19819
|
אלו הם חיינו כל הזמן מנסים בודקים ובסוף משתכנעים שכדאי להתקדם רק טוב מחכה לנו שם!!!!!! בהצלחה יקירה את יכולה!!!!!!!!!!!!!
לביאה כתב:
אני קוראת את הפוסטים ומאוד מתרגשת וזה נותן לי המון כוח. כמו שמירי אומרת: כשההנעה הפנימית נחלשת, מותר ואף רצוי לתדלק מבחוץ...
אני סופרת את השעות. כל שעה עושה מאמץ לאכול בריא, שפוי, נכון. אצלי עכשיו כבר אמצע היום, אני לפני ארוחת צהריים, מתחייבת לאכול רק מה שמתאים לי. אני נשקלת ביום שישי בבוקר ואני מתה מפחד לראות שחזרתי ל-100. ואז אני עונה לעצמי (אני חפרנית רצינית...) שגם אם זה יקרה, אני אתמודד , כי את הזמן לא ניתן להחזיר ואמשיך עוד שבוע של הצלחה ובו אני אפרד ב-א-מ-ת מהמשקל הארור הזה. כנראה שאני צריכה את הכוויה הזו, לגעת באש ולסגת שלא על מנת לחזור.
שיהיה לכולנו המשך יום שפוי ורגוע והצלחה לכל החברות היקרות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:34
 ענת Posts: 3849
|
לביאה כתב:
אני קוראת את הפוסטים ומאוד מתרגשת וזה נותן לי המון כוח. כמו שמירי אומרת: כשההנעה הפנימית נחלשת, מותר ואף רצוי לתדלק מבחוץ...
אני סופרת את השעות. כל שעה עושה מאמץ לאכול בריא, שפוי, נכון. אצלי עכשיו כבר אמצע היום, אני לפני ארוחת צהריים, מתחייבת לאכול רק מה שמתאים לי. אני נשקלת ביום שישי בבוקר ואני מתה מפחד לראות שחזרתי ל-100. ואז אני עונה לעצמי (אני חפרנית רצינית...) שגם אם זה יקרה, אני אתמודד , כי את הזמן לא ניתן להחזיר ואמשיך עוד שבוע של הצלחה ובו אני אפרד ב-א-מ-ת מהמשקל הארור הזה. כנראה שאני צריכה את הכוויה הזו, לגעת באש ולסגת שלא על מנת לחזור.
הי יקירתי המון בהצלחה את יכולה!!!!אל תוותרי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:26
 לביאה Posts: 402
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|