22/02/2011 15:10
 רבקה Posts: 8411
|
מדהים לראות שינוי כזה פשוט ללא היכר קרן נראית נפלא ומאחלת לה לאורך ימים כך להיראות אני חושבת שהמשפט לא לנסות בבית הוא כי הירידה שלה היתה מלווה בדרכים קשות מאוד וכמו שאמרו זה לצרכי רייטניג מי היה עומד בעומס ולחץ כזה שיקום. אז לה כל הכבוד ולנו כל הכבוד על המסגרת שבה אנו נמצאים ואשרי וטוב לנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 13:21
 dany Posts: 19819
|
תודה מירי יקירתי וזה אשר אמרנו.......... עם כל הכבוד לירידה ויש כבוד........ החיים האמיתיים הם אחר כך!!!!!!!!!!
miribelkin כתב:
חברה תרגעו עם כל הכבוד לירידה וההתפעלות תיכנסו לסיפורי ההצלחה שלנו באתר ותיראו את כולם והם כולם שומרים על ההישג בין 3 ל6 שנים בשיטה המדהימה שלנו בלי פחמימות מ5 רפי רשף חכם כרגיל ואמר לה שהכי חשוב לשמור... מאחלת לה מקרב לב הצלחה בשמירה. כי בעצם כל שמנמוד שיורד ושומר על המשקל נותן תקוה ושמחה לכל השמנמודים בעולם.... מאחלת לכם חברי הפורום היקרים בהצלחה במעמד השקילה השבועית אוהבת וגאה בכם על ההתמדה והשיתוף מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 13:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברה תרגעו עם כל הכבוד לירידה וההתפעלות תיכנסו לסיפורי ההצלחה שלנו באתר ותיראו את כולם והם כולם שומרים על ההישג בין 3 ל6 שנים בשיטה המדהימה שלנו בלי פחמימות מ5 רפי רשף חכם כרגיל ואמר לה שהכי חשוב לשמור... מאחלת לה מקרב לב הצלחה בשמירה. כי בעצם כל שמנמוד שיורד ושומר על המשקל נותן תקוה ושמחה לכל השמנמודים בעולם.... מאחלת לכם חברי הפורום היקרים בהצלחה במעמד השקילה השבועית אוהבת וגאה בכם על ההתמדה והשיתוף מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 12:21
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אני מסכימה עם הכותרת: לא לנסות לבד בבית! בכלל לא לנסות את מה שהיא עשתה. זאת תוכנית לענייני רייטינג, הם נמצאים במסגרת לא אנושית ולא שפויה. בית סגור, מאכלים שמביאים להם, ספורט כל היום. זה לא ריאלי להתמיד ככה בשגרת החיים. מה שאנחנו עושות הכי חכם: נרשמנו למסגרת מנצחת, משלבות אותה בחיים האמיתיים ומתמידות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 12:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מקווה שהיא נותנת כוחות להרבה שמנמודים אחרים לא להתייאש ולהבין שיש חיים טובים בלי השומן. שכדאי להשקיע, לוותר על ממתקים ומטעמים אחרים ולהנות מאיכות חיים טובה יותר. dany כתב:
ממש כך, מי שלא חווה את זה ולא חי עם מישהו שחווה את זה לא יכול להבין כלל. שאפתנית כתב: יכול להיות שהשינוי שהיא עברה קצת מבהיל אנשים ולכן הם מגיבים כך. טוב, הם לא יודעים מה זה לסבול עם עודף משקל שכזה. dany כתב: לא יודעת אם יש מאיפה לרדת ועושים את זה מבוקר ולא בהרעבה עצמית וזה יורד............. אז מי קובע מה הקצב חוץ מהגוף. שהייתי צעירה בגיל של קרן ואולי גם צעירה יותר ירדתי 35 קילו בפחות מחצי שנה. וללא מאמץ פיזי עליון. רק בשמירה נכונה ורצופה ללא זיופים! שאפתנית כתב: אולי הם התכוונו לקצב הירידה, לא להוריד כל כך הרבה במשקל בזמן קצר כל כך. אקורדיאון כתב: dany כתב: שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 10:57
|
ממש כך, מי שלא חווה את זה ולא חי עם מישהו שחווה את זה לא יכול להבין כלל. שאפתנית כתב:
יכול להיות שהשינוי שהיא עברה קצת מבהיל אנשים ולכן הם מגיבים כך. טוב, הם לא יודעים מה זה לסבול עם עודף משקל שכזה. dany כתב: לא יודעת אם יש מאיפה לרדת ועושים את זה מבוקר ולא בהרעבה עצמית וזה יורד............. אז מי קובע מה הקצב חוץ מהגוף. שהייתי צעירה בגיל של קרן ואולי גם צעירה יותר ירדתי 35 קילו בפחות מחצי שנה. וללא מאמץ פיזי עליון. רק בשמירה נכונה ורצופה ללא זיופים! שאפתנית כתב: אולי הם התכוונו לקצב הירידה, לא להוריד כל כך הרבה במשקל בזמן קצר כל כך. אקורדיאון כתב: dany כתב: שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 09:43
|
יכול להיות שהשינוי שהיא עברה קצת מבהיל אנשים ולכן הם מגיבים כך. טוב, הם לא יודעים מה זה לסבול עם עודף משקל שכזה. dany כתב:
לא יודעת אם יש מאיפה לרדת ועושים את זה מבוקר ולא בהרעבה עצמית וזה יורד............. אז מי קובע מה הקצב חוץ מהגוף. שהייתי צעירה בגיל של קרן ואולי גם צעירה יותר ירדתי 35 קילו בפחות מחצי שנה. וללא מאמץ פיזי עליון. רק בשמירה נכונה ורצופה ללא זיופים! שאפתנית כתב: אולי הם התכוונו לקצב הירידה, לא להוריד כל כך הרבה במשקל בזמן קצר כל כך. אקורדיאון כתב: dany כתב: שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 09:23
|
לא יודעת אם יש מאיפה לרדת ועושים את זה מבוקר ולא בהרעבה עצמית וזה יורד............. אז מי קובע מה הקצב חוץ מהגוף. שהייתי צעירה בגיל של קרן ואולי גם צעירה יותר ירדתי 35 קילו בפחות מחצי שנה. וללא מאמץ פיזי עליון. רק בשמירה נכונה ורצופה ללא זיופים!
שאפתנית כתב:
אולי הם התכוונו לקצב הירידה, לא להוריד כל כך הרבה במשקל בזמן קצר כל כך. אקורדיאון כתב: dany כתב: שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:57
|
הדסי, אני מאחלת לכולנו שנראה טוב, שנהיה בריאים ונשמח במראה שלנו. אני מאמינה שעוד נגיע לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:57
|
אולי הם התכוונו לקצב הירידה, לא להוריד כל כך הרבה במשקל בזמן קצר כל כך. אקורדיאון כתב:
dany כתב: שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:17
|

אקורדיאון כתב:
dany כתב: שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!! עכשיו באמת שמתי לב,מה זה?????חצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:00
|
שמתן לב שהיתה בכיתובית אל תנסו בבית.......... ואני אומרת תנסו וגם תצליחו!!!!!!!!!!!!! וגם לה מאחלת לשמור על ההישג כי כבר היינו במקום הזה!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
|
|
0