22/02/2011 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טרי מזל ענק שכולכם בריאים ושלמים ואיש לא היה בבית. אני שמחה שלמרות הכל לא איבדת לא את חוש ההומור ולא את השליטה.
אתמול כתבנו על פרופורציות והנה דוגמא,להכנס לפרופורציות ולהמשיך
לחתוך סלט.
מאחלת לך יום נפלא .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 03:07
 tutit Posts: 2431
|
טרי יקרה! מקווה שנרגעת ממה שקרה. באמת מה שחשוב זה שאתם בסדר, אני גם חושבת שאם זו דירה שווה וחדשה חובה לעשות ביטוח מאוד אהבתי את מה שדני כתבה על חצי הכוס המלאה,
ומקווה שהכל בסדר ושאת עדיין בשליטה,כל הכבוד על ארוחת הערב למופת......
♥♥♥תעדכני.............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 23:42
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טרי אהובה נס גדול היה פה, שמן בבית כנסת. ביטוח זה חובה, אבל מה שחשוב שאת ענקית, תפקדת יפה במצב לחץ, גאה בך מאד את אשה חזקה כל הכבוד, הכל יהיה בסדר תעדכני אותנו כולנו דואגים.... לילה טוב שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 22:42
 נחושה Posts: 6982
|
טרי יקירה, תעדכני אותנו מה שלומכם?
 נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 22:14
 מימי Posts: 117
|
היי טרי פתאום שנוחתת עלינו צרה גדולה, כל שאר הדאגות הטיפשיות שהיו לנו נעלמות. פשוט לא יאומן איך הצלחת עוד לחשוב על דיאטה?!?! אני מקוה שהכל יתוקן ויסודר במהרה, וחייך יחזרו למסלול. שולחת לך כל הדרך מפתח-תקווה - ח י ב ו ק י ם - וחיזוקים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 22:06
 EFF Posts: 6417
|
טרי, אכן מזל גדול וטוב שכך....ביטוח תכולת דירה מאוד חשוב, וממש חובה לעשותו - למרות שלא מפצה על עוגמת הנפש העצומה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:33
 אשירה Posts: 4292
|
טרי יקרה, אכן עברתם טראומה רצינית, מי מאמין שמה ששומעים בחדשות פתאום קורה לנו, הרגשה קשה בודאי, טוב שאצלכם הנזק לא כל כך גדול, ובקשר לביטוח, תמיד יש לנו הרגשה שזה רק כדי לפרנס את חברות הביטוח, אבל כשבאמת קורה משהו זה עוזר מאוד,
תהיו חזקים, וגם כל הכבוד על הסלט והביצה, זה כל כך לא מובן מאליו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:14
 נינוש Posts: 1442
|
טרי יקרה מה שנקרא לא משעמם לרגע רק בריאות!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:13
 dany Posts: 19819
|
טרי יקרה ליבי עליך ועל החוויה הקשה שעברת, תודה לאל שנגמר כפי שנגמר, את בעלך והתינוקות ב"ה בריאים שלמים. הדירה אני מבינה במינימום נזק, ביטוח תעשי ולא צריך לריב נראה לי שכבר עכשיו גם הוא מבין שזה לא המקום לחסוך. ויום ההולדת של אבא בעצם יצא יום נהדר, יום שבו לא קרה אסון גדול אלא ההיפך. איך אנחנו לומדים אצל מירי לראות את חצי הכוס המלאה, את ההצלחה ולא את הכשלון. את הצלחת, גם שמרת למרות הקושי הנפשי, וגם כל משפחתך לידך ואמא מלמעלה שומרת ומשגיחה עליך. שיהיה לך יום מוצלח, מקווה שהאצבע לא כואבת יותר מידי, נשיקות וחיבוקים טרי כתב:
בוקר טוב, אתמול היה לי בוקר קשה עם הילדים וגם נקעתי את האצבע ברגל ואני הולכת כמו נכה,הגעתי לעבודה עצבנית מאוד!! ופיתאום בשעה 11:00 קיבלתי טלפון מגיסי שמהבית שלי יוצא עשן. אני לא יכולה לתאר לכם את הפחד והסטרס שחויתי, מי שראה חדשות אתמול זה הבניין שלי בבתים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4031096,00.html כל הפחד שלי היה בעיקר כי אין לי ביטוח תכולה והבית שלי חדש!! אני רבה עם בעלי כבר שנה על הביטוח הזה והוא סתם התעקש לא לעשות. הגעתי בהמהירות לבית והמחזה היה נורא קומה 5 ו6 עולות באש כל הרחוב מים וזכוכיות מלא אמבלונסים וכבאיות. המזל שלי שאני גרה בעורף בקומה 6 והנזק המירבי היו בחזית. כמה שאני בכיתי אתמול וצרחתי על בעלי אין לכם מושג אפילו. אין לנו חשמל וגז בבניין ונאלצנו לארוז תיקים וללכת לאבא שלי לישון עם 2 התינוקות. אני מודה לאלוהים ולאימי ששומרת עליי מלמעלה שאני והילדים לא הינו בבית,כי אני ממש לא יודעת לתפקד במצבי לחץ. כמובן שהיום אני רצה לעשות ביטוח תכולה בלי להתחשב במה שבעלי חושב כי אם יקרה חלילה משהו לא אוכל להחזיר את כל הרכוש שצברתי במהלך נישואיי(מינוס גדול בבנק  ) בערב אחרי שקצת נרגעתי חתכתי לי סלט גדול + ביצה וגבינה והלכתי לישון. מי שזוכר אתמול חל יום הולדת של אבי אז כמובן שלא יצאנו לחגוג. שבוע טוב ושקט לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:13
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
טרי יקרה ברוך השם שכולם בריאים. אכן ביטוח תכולת דירה זה דבר חשוב. אז טוב שאת עושה אותו. אני גאה בך שאת ממשיכה עם שגרת האכילה השפויה. אני מצדיעה לך על הדרך בה את מתמודדת עם המצב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:08
 רבקה Posts: 8411
|
טרי יקרה תודה לאל שלא נגרם לכם שום נזק. אכן יום קשה מאוד לעבור כדבר הזה. מצדיעה לך על השליטה ברגעים קשים אלה ומה שלום רגלך איך את מרגישה? מאחלת למשפחתך לאט לאט לחזור לרוגע ואז הכל פתוח למשא ומתן על הצד הטוב ביותר טרי יקרה שמרי על עצמך והמשיכי בדרך נחושה זו המשך יום שקט ורגוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 11:33
 נחושה Posts: 6982
|
יקירה, ליבי איתך ביטוח מבנה זה חובה, זה הנכס הכי יקר שלכם אחרי הבעל והילדים. מבטיחה לקרוא ולהגיב פשוט חייבת לצאת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 11:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב טרי, נשמע שאתמול עברת חוויה מאוד מלחיצה ומפחידה. אני שמחה שהבית שלך לא ניזוק ושכולכם בריאים. עם כל הלחץ והפחד שהרגשת אתמול לא נפלת לאוכל וכל הכבוד על זה. אני בטוחה שתגיעי לעמק השווה עם בעלך בכל הקשור לרכושכם. עכשיו שאת יודעת שהכל בסדר בבית תפעלי מתוך רוגע, ריבים וצעקות לא יביאו אותך לשום מקום ובטח שזה לא בריא. תמשיכי לשמור על עצמך ועל משפחתך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 10:59
 קרולין Posts: 6651
|
טרי יקרה, צר לי לשמוע על שעברת אתמול....זה אכן טראומתי!
מחבקת אותך ומחזקת אותך תודה לאל שזה נגמר ככה ולא יותר גרוע.
לענין ביטוח הדירה - זה פשוט חובה תעשי!
שיהיה לך יום רגוע ושלו. ורק בשורות טובות אמן.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 10:44
 Bמאיה Posts: 118
|
טרי מתוקה קודם כול קבלי ממני חיבוק גדול והמון המון מחיאות כפיים את מדהימה !!! שבערב עם כול מה שעברת הצלחת לשמור על שפויות ולאכול אוכל בריא וכמובן בלי פחמימות מחמש פשוט מצויינת . בנושא הדירה הכי חשוב שאת בעלך והילדים בסדר גמור כמובן שזה לא יקרה שנית אבל מדובר רק ברכוש ושתמיד יפגע הרכוש ולא בבני אדם . אוהבת אותך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 09:35
 טרי Posts: 168
|
בוקר טוב, אתמול היה לי בוקר קשה עם הילדים וגם נקעתי את האצבע ברגל ואני הולכת כמו נכה,הגעתי לעבודה עצבנית מאוד!! ופיתאום בשעה 11:00 קיבלתי טלפון מגיסי שמהבית שלי יוצא עשן. אני לא יכולה לתאר לכם את הפחד והסטרס שחויתי, מי שראה חדשות אתמול זה הבניין שלי בבתים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4031096,00.html כל הפחד שלי היה בעיקר כי אין לי ביטוח תכולה והבית שלי חדש!! אני רבה עם בעלי כבר שנה על הביטוח הזה והוא סתם התעקש לא לעשות. הגעתי בהמהירות לבית והמחזה היה נורא קומה 5 ו6 עולות באש כל הרחוב מים וזכוכיות מלא אמבלונסים וכבאיות. המזל שלי שאני גרה בעורף בקומה 6 והנזק המירבי היו בחזית. כמה שאני בכיתי אתמול וצרחתי על בעלי אין לכם מושג אפילו. אין לנו חשמל וגז בבניין ונאלצנו לארוז תיקים וללכת לאבא שלי לישון עם 2 התינוקות. אני מודה לאלוהים ולאימי ששומרת עליי מלמעלה שאני והילדים לא הינו בבית,כי אני ממש לא יודעת לתפקד במצבי לחץ. כמובן שהיום אני רצה לעשות ביטוח תכולה בלי להתחשב במה שבעלי חושב כי אם יקרה חלילה משהו לא אוכל להחזיר את כל הרכוש שצברתי במהלך נישואיי(מינוס גדול בבנק ) בערב אחרי שקצת נרגעתי חתכתי לי סלט גדול + ביצה וגבינה והלכתי לישון. מי שזוכר אתמול חל יום הולדת של אבי אז כמובן שלא יצאנו לחגוג. שבוע טוב ושקט לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|