25/02/2011 09:04
 dany Posts: 19819
|
כן יהי רצון!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
חחחחח מוכנה לשחק בכל משחק רק ששתינו ננצח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 07:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חחחחח מוכנה לשחק בכל משחק רק ששתינו ננצח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 06:25
|
מחזירה את הכדור נשחק השבת פינג פונג....................חחחחחחחחחחחחח הצלחה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני רואה את זה כהתחייבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום נשיבוקים hadasosh1 כתב: dany כתב: נקווה שתהיי על המקום, נשקלתי הבוקר ואני על המקום, אמנם על המקום גבוה אבל בכל זאת לא עליה............ כבר מבורך!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
מאחלת לך עליה מחדש על המסלול זכרי הקילוגרמים רצים ולא שווה לקלקל.
נשיבוקים. ***דנושה יקרה הלוואי ואהיה במקום למרות שאני לא מאמינה,העיקר שחזרתי לעצמי...ושבשבת לא אהרוס הכל...♥ דנושה אני מתחייבת בפנייך לסוף שבוע של שליטה. נא לשמור עלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 05:27
|
dany כתב:
אני רואה את זה כהתחייבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום נשיבוקים hadasosh1 כתב: dany כתב: נקווה שתהיי על המקום, נשקלתי הבוקר ואני על המקום, אמנם על המקום גבוה אבל בכל זאת לא עליה............ כבר מבורך!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים. ***דנושה יקרה הלוואי ואהיה במקום למרות שאני לא מאמינה,העיקר שחזרתי לעצמי...ושבשבת לא אהרוס הכל...♥ דנושה אני מתחייבת בפנייך לסוף שבוע של שליטה. נא לשמור עלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 05:26
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים. ****תודה אהובה מקווה שמכאן תהיה עלייה על המסלול(לא במשקל)ושלא יהיו נפילות בקרוב...........♥ מקווה עבור שתינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 05:26
|
רבקה כתב:
אקורדיון יקרה בטוחה שהלכת ולא היו תירוצים וברגע זה את נהנית מהרצאה מדהימה
ובשורות טובות בפיך נצלי טוב את השמש המלטפת ותהני מכל רגע אוהבת תודה לומר לעולם לא מאוחר. נתראה ביום שני ,מתגעגעת כבר.
נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 04:39
|
אני רואה את זה כהתחייבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום נשיבוקים
hadasosh1 כתב:
dany כתב: נקווה שתהיי על המקום, נשקלתי הבוקר ואני על המקום, אמנם על המקום גבוה אבל בכל זאת לא עליה............ כבר מבורך!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים. ***דנושה יקרה הלוואי ואהיה במקום למרות שאני לא מאמינה,העיקר שחזרתי לעצמי...ושבשבת לא אהרוס הכל...♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 00:04
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
נקווה שתהיי על המקום, נשקלתי הבוקר ואני על המקום, אמנם על המקום גבוה אבל בכל זאת לא עליה............ כבר מבורך!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים.
***דנושה יקרה הלוואי ואהיה במקום למרות שאני לא מאמינה,העיקר שחזרתי לעצמי...ושבשבת לא אהרוס הכל...♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 00:02
|
אקורדיאון כתב:
תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים.
****תודה אהובה מקווה שמכאן תהיה עלייה על המסלול(לא במשקל)ושלא יהיו נפילות בקרוב...........♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2011 00:00
|
שאפתנית כתב:
הדסי את חייבת לחזור לתכנית. אנחנו כאן איתך, תכנסי ותכתבי והעיקר אל תצאי להפסקות אוכל זה לא טוב לך. hadasosh1 כתב: אקול'ה יקרה!בהצלחה מחר.... מאמינה שיהיה טוב שמרת בסופש,ובכל מקרה העיקר שאת לא מפסידה הרצאה. אצלי בטוח עליה השבוע,אני בהפסקת אוכל רצינית......................רק מחכה שהיא תגמר בקרוב 
***תודה יקירתי על ההזמנה אני מקבלת אותה בשמחה ואכנס כמה שיותר כי זה אכן עוזר...............♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 12:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי את חייבת לחזור לתכנית. אנחנו כאן איתך, תכנסי ותכתבי והעיקר אל תצאי להפסקות אוכל זה לא טוב לך. hadasosh1 כתב:
אקול'ה יקרה!בהצלחה מחר.... מאמינה שיהיה טוב שמרת בסופש,ובכל מקרה העיקר שאת לא מפסידה הרצאה. אצלי בטוח עליה השבוע,אני בהפסקת אוכל רצינית......................רק מחכה שהיא תגמר בקרוב 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 12:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
דנילה על המקום זה מצוין, עדיף על עליה. dany כתב:
נקווה שתהיי על המקום, נשקלתי הבוקר ואני על המקום, אמנם על המקום גבוה אבל בכל זאת לא עליה............ כבר מבורך!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 11:59
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקרה בטוחה שהלכת ולא היו תירוצים וברגע זה את נהנית מהרצאה מדהימה
ובשורות טובות בפיך נצלי טוב את השמש המלטפת ותהני מכל רגע אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 11:56
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה דרכינו לא קלה מכל מיני סיבות על המקום זה נהדר וכולנו יודעים העיקר לא עלייה. מקווה שאת מרגישה בסדר ועוד קווץ קטן והירידה תגיע סומכת עלייך מתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 05:04
|
dany כתב:
חמודה לחזור לכתה א'................... hadasosh1 כתב: אקול'ה יקרה!בהצלחה מחר.... מאמינה שיהיה טוב שמרת בסופש,ובכל מקרה העיקר שאת לא מפסידה הרצאה. אצלי בטוח עליה השבוע,אני בהפסקת אוכל רצינית......................רק מחכה שהיא תגמר בקרוב  מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 05:03
|
נקווה שתהיי על המקום, נשקלתי הבוקר ואני על המקום, אמנם על המקום גבוה אבל בכל זאת לא עליה............ כבר מבורך!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
תודה הדסוש נראה מה אשלם על נפילה של יום שני אבל למרות הכל לא אוותר על השקילה וההרצאה שתמיד נותנת לי מוטיבציה והפעם קרוב לסוף שבוע.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 05:02
|
חמודה לחזור לכתה א'...................
hadasosh1 כתב:
אקול'ה יקרה!בהצלחה מחר.... מאמינה שיהיה טוב שמרת בסופש,ובכל מקרה העיקר שאת לא מפסידה הרצאה. אצלי בטוח עליה השבוע,אני בהפסקת אוכל רצינית......................רק מחכה שהיא תגמר בקרוב 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 04:36
|
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 01:14
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 01:10
|
dany כתב:
כל הכבוד יקירה המשיכי כך, אל תעצרי כי את יכולה. רבקה כתב: hadasosh1 כתב: מקווה שעבר בהצלחה................  אקו ,ענת,רבקה..........נתעדכן מחר.נשיבוקים צהרים טובים הדסי וחברותי לפורום העדכון הוא חצי קילו פחות והאושר בתוכי אקורדיון חברתי היקרה היית חסרה לנו מאוד אבל כמו שאמרתי את בלב ובנשמה איתנו בהצלחה לך ביום רביעי עם הנאה מרובה מההרצאה הנפלאה אוהבת
כל הכבוד רבקוש בהצלחה בהמשך............... ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|