22/02/2011 14:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק. מה שבטוח שהיום זה קרוב יותר מתמיד ולכן אני ממשיכה ומתמידה כי לאחור חלילה וחס אני לא חוזרת. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: איזה מהפך יפה עברה ג'ניפר, אני חולמת להגשים מהפך כזה. אני מקווה שגם אצליח לראות את עצמי יום אחד כך מול המראה. את יודעת היטב שזה חלום בר ביצוע אז המשיכי לחלום עד שזה יהפוך למציאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 13:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
איזה מהפך יפה עברה ג'ניפר, אני חולמת להגשים מהפך כזה. אני מקווה שגם אצליח לראות את עצמי יום אחד כך מול המראה. את יודעת היטב שזה חלום בר ביצוע אז המשיכי לחלום עד שזה יהפוך למציאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 09:44
|
כן כן, יום אחד זה יגיע גם אלי. העיקר שאני עושה את זה מתוך מודעות ואהבה. כך זה ישאר לנצח ואין סיכוי שאחזור לימים השחורים שלי. dany כתב:
אם תרצי אין זו אגדה!!!!!!! שאפתנית כתב: איזה מהפך יפה עברה ג'ניפר, אני חולמת להגשים מהפך כזה. אני מקווה שגם אצליח לראות את עצמי יום אחד כך מול המראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 09:21
 dany Posts: 19819
|
אם תרצי אין זו אגדה!!!!!!!
שאפתנית כתב:
איזה מהפך יפה עברה ג'ניפר, אני חולמת להגשים מהפך כזה. אני מקווה שגם אצליח לראות את עצמי יום אחד כך מול המראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:55
|
איזה מהפך יפה עברה ג'ניפר, אני חולמת להגשים מהפך כזה. אני מקווה שגם אצליח לראות את עצמי יום אחד כך מול המראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 08:19
|
הלוואי ויכולתי לסתור את דבריך אך לדאבוני זו האמת לאמיתה ואני כל כך מכירה את המקום של האופוריה שהיא נמצאת בו. צריכים להיות מאד חזקים בכדי לא ליפול שנית. אך מה שאני מקווה בשבילה ובשבילנו שאפילו אם נופלים לתפוס את זה שזה קטן מאד מאד ואז קל להשתלט על הבעיה.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני יודעת וכתבתי את זה כבר גם על קרן גלסנר אקורדיאון כתב: אכן דני שהרי אני לפחות הייתי שם לא אחת. אני שוב ושוב חוזרת על כך שהמבצע הגדול רבה יותר קל מדרך החיים בשמירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:46
|
dany כתב:
אני יודעת וכתבתי את זה כבר גם על קרן גלסנר אקורדיאון כתב: אכן דני שהרי אני לפחות הייתי שם לא אחת. אני שוב ושוב חוזרת על כך שהמבצע הגדול רבה יותר קל מדרך החיים בשמירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 06:01
|
אני יודעת וכתבתי את זה כבר גם על קרן גלסנר
אקורדיאון כתב:
אכן דני שהרי אני לפחות הייתי שם לא אחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 05:56
|
אכן דני שהרי אני לפחות הייתי שם לא אחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 05:52
|
לא יאומן איך מתחבא איש רזה בתוך איש שמן.......... אז למה אנחנו לא מפנימות את זה ונותנות לאוכל לשלוט בנו............ למה??????? בנות יקרות כולנו יכולות!!!!!!! אף אחד הוא לא איזה מלאך עם כנפיים שיש לא יכולות יותר גדולות מאיתנו.............. אם משהו לא מוצא כן בעינינו אנחנו נשנה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
המון המון הצלחה לכולנו!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: דני יקרה עשית לי חשק לראות מי זאת ומצאתי אותה ,באמת מהפך! כמו אצלנו לרדת בגדול.    ואחרי    מדהים ושוב אני תמיד חוזרת ואומרת ,מאחלת לה לשמור לאורך זמן על ההישג. אני זוכרת את אופרה ווינפרי חתיכה כמוה והיום......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 05:10
|
hadasosh1 כתב:
דני יקרה עשית לי חשק לראות מי זאת ומצאתי אותה ,באמת מהפך! כמו אצלנו לרדת בגדול.    ואחרי    מדהים ושוב אני תמיד חוזרת ואומרת ,מאחלת לה לשמור לאורך זמן על ההישג. אני זוכרת את אופרה ווינפרי חתיכה כמוה והיום......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 05:08
|
hadasosh1 כתב:
ולביאה יקרה! רק אומר לך שאני מרגישה בדיוק כך,המשקל מראה ירידה ואז יש לי רצון וחשק לפיצוי להפסקות וכמיהה למזונות מסוימים בעיקר מתוק אבל גם בצקים ולחמים למינהם אני משתדלת אבל בסוף נופלת על משהו,מרגישה שהשבוע לא תהיה ירידה, אין מה לעשות זה יקרה,אולי בשבוע הבא,אני כאן מחכה..........רק לא לעלות זה גם ישמח אותי ... ביחד ננצח!!!  אין שום ספק,גם עם נפילות פה ושם ,שורה תחתונה ננצח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 01:50
 tutit Posts: 2431
|
ולביאה יקרה! רק אומר לך שאני מרגישה בדיוק כך,המשקל מראה ירידה ואז יש לי רצון וחשק לפיצוי להפסקות וכמיהה למזונות מסוימים בעיקר מתוק אבל גם בצקים ולחמים למינהם אני משתדלת אבל בסוף נופלת על משהו,מרגישה שהשבוע לא תהיה ירידה, אין מה לעשות זה יקרה,אולי בשבוע הבא,אני כאן מחכה..........רק לא לעלות זה גם ישמח אותי ... ביחד ננצח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 01:38
 tutit Posts: 2431
|
דני יקרה עשית לי חשק לראות מי זאת ומצאתי אותה ,באמת מהפך! כמו אצלנו לרדת בגדול.

ואחרי
   כל הכבוד לה ,איך כשהשומן ירד רואים עד כמה היא יפה,כי השומן מכער אותנו..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2011 00:29
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה יקרה, זה לא יאומן איך הדבר הזה עובד אצל כולנו בדיוק אותו הדבר, כאילו המוח שלנו מתוכנת באותה תוכנה. לא משנה באיזה משקל אנחנו, אחרי הצלחה יש נטיה לפרוק עול. אני בעצמי מסתובבת סביב משקל דומה לשלך כבר הרבה זמן בגלל אותן תופעות, וכשזה קורה, כועסת על עצמי, מבטיחה שלא יקרה יותר, וחוזר חלילה.
מאחלת לך ולעצמי לשבור את הדפוס הזה ולעלות על דרך המלך.....
נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 22:07
 מימי Posts: 117
|
היי לביאה בתקופות שקשה לי, אני כותבת לעצמי פתקים נדבקים, עם משפטים שמעודדים אותי להמשיך, את ה-15 ק"ג המסיבים שלי כבר ירדתי לפני מספר שנים, ומאז אני מאושרת "רק" לשמור על ההישג. ביני לבין האושר מפרידים עוד ששה ק"ג, וגם אז לא אהיה רזה, אולי מידה 42...... אם את עוד בשנחאי, תנסי לגנוב סופ"ש לעיר המדהימה ליג'יאנג בחבל יונאן, אני חולמת עליה בלילות, ותאמיני לי שראיתי הרבה מקומות בעולם... בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 16:38
|
הבת שלי בונצואלה ראתה ראיון עם ג'ניפר הדסון, זמרת שזכתה באחד מהכוכב נולד, בחורה עם עודף משקל עצום............. והיום היא רזונת, לא שדופה אבל רזה......... והיא אמרה כך:" אם משהו לא מוצא חן בעיניך........ שני אותו!!!!!!!!!!" אנחנו אומרות בידיוק אותו הדבר!!!!!!!! וגם ביתי שמתמודדת עם אותה בעיה ולשמחתי ושמחתה אף פעם לא צברה יותר מכמה קילוגרמים עודפים ולא הגיעה למשקלי ענק, אך מתמודדת יום יום עם הבעיה, הולכת ומשננת לעצמה כל היום את המנטרה הזו!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 16:34
|
היי אני לא מעליבה את רואה, זה בידיוק מה שנאמר בעיני המסתכל........ אולי הפה מחייך אבל העיניים מאד רציניות.........תראי על מה אנחנו מתפלספות.........חמוד. שאפתנית כתב:
אבל דניאלוש הפה שלו בצבע צהוב והוא בדיוק בזווית המחיכת. תסתכלי, מתחת לאף הירוק והעיניים החמודות. הוא מחייך, אל תעליבי אותו. dany כתב: זה נראה לך מחייך????? אולי יש לו עצירות??????? שאפתנית כתב: למה דני, הוא מחייך. dany כתב: כמה הוא רציני שאפתנית כתב: תכירו, נחום תקום 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 15:33
|
לביאה יקרה קראתי את השורות שכתבת כבר מספר פעמים וחשבתי איך אני עונה לך על הכתוב. אני יודעת מה זה לשקול במשקל של שלוש ספרות ואני יודעת גם מה התחושה שעוברים לשתי ספרות לכן אין צורך שארחיב בדיבור כי זה מה שהרגשת כשנשקלת וראית שתי ספרות. כשאת מתחילה לאכול מתוך שמחה ומתוך מקום של מגיע לי תזכרי את המעבר לשתי ספרות. תזכרי כמה היה לך חשוב לחזור למקום השפוי הזה ולהיפטר משלוש הספרות. תזכירי לעצמך כמה מפחיד זה היה בשלוש ספרות ושלשם לא חוזרים יותר ותאמיני לי שגם התפרצויות השמחה באוכל יהיו הרבה יותר שפויות. אני זוכרת כשירדתי לשתי ספרות תמיד היה לי חלום להתרחק מהמאה ולשקול פחות מ-95 ואחר כך פחות מ-94 והעיקר להתרחק מהמאה. תתמקדי בזה ותראי שתצליחי להימנע מאכילת הנאה ממקום של מגיע לי כי ירדתי. אוהבת, מחבקת ומזדהה מאוד עם דבריך, שאפתנית. לביאה כתב:
זה התחיל מכך שירדתי יפה מאוד במשקל וראיתי את זה ביום שישי. יותר ממה שחשבתי. ומאותו רגע התחלתי "לחגוג" את ההישג, כאילו מותר לי וכאילו אין לי עוד לפחות 25 ק"ג להוריד... וגם יש משהו בסופ"ש שכאילו מאפשר לי לאכול יותר. המשפחה ביחד, יש איזה רפיון מהשגרה הרגילה של השבוע.
בקיצור, אין לי תירוצים, אני חוזרת לתלם, ממשיכה הלאה לכיוון מזעור נזקים במעמד השקילה הבא. שבוע בשליטה לכל החברות והרבה אהבה edited by שאפתנית on 2/21/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 14:51
|
אבל דניאלוש הפה שלו בצבע צהוב והוא בדיוק בזווית המחיכת. תסתכלי, מתחת לאף הירוק והעיניים החמודות. הוא מחייך, אל תעליבי אותו. dany כתב:
זה נראה לך מחייך????? אולי יש לו עצירות??????? שאפתנית כתב: למה דני, הוא מחייך. dany כתב: כמה הוא רציני שאפתנית כתב: תכירו, נחום תקום 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|