21/02/2011 13:48

לכול הכותבות המדהימות , תודה על כול המלים המחשבות והחיבוקים שזורמים דרכן . שיהיה לכולנו ימים טובים יותר. שלכם נועה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:26
 רבקה Posts: 8411
|
דברים קשים שקורים מובילים למקומות הכי נוראים שיש ואז אנו מבקשים רק את הטוב ורוצים לראות את חצי הכוס המלאה בבריאות , באהבה, בנתינה ולא לשכוח שתמיד יש דברים גרועים מזה על כן בואו נמשיך לסלוח, לעזור, לפרגן ולאהוב ונעשה את הטוב ביותר לעצמינו ולזולת ונזכור תמיד שאנחנו עושים את כל המאמצים שיהיה לנו טוב ולכולם פרופורציות יובילו אותנו לחיוביות ולשלוות נפש מאחלת לכולם את הטוב ביותר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:07
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי נועה מצטערת לשמוע. שלא תדעי עוד צער. ואכן, אירועים כאלה עוזרים לנו להיכנס לפרופורציות. כל הכבוד שלא נפלת לאוכל... }{
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 13:03
 dany Posts: 19819
|
ממש כך, ונברך שיהיו לנו שמחות ואושר שאפתנית כתב:
לצערנו רק כשיש עצב, משבר או כאב אנחנו עוצרים ומחבקים בחום את כל הטוב שיש סביבנו שביום יום אנחנו שוכחים להודות עליו ולהוקיר אותו. פרופורציות בחיים, אהבה, נתינה ושמחת חיים הם החשובים ביותר. צריך לברך על כל יום, להעריך ולהוקיר את שגרת חיינו המבורכת. את משפחתנו, אהובינו וחיינו. שלכולכן יהיו חיים טובים ומלאים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 09:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
לצערנו רק כשיש עצב, משבר או כאב אנחנו עוצרים ומחבקים בחום את כל הטוב שיש סביבנו שביום יום אנחנו שוכחים להודות עליו ולהוקיר אותו. פרופורציות בחיים, אהבה, נתינה ושמחת חיים הם החשובים ביותר. צריך לברך על כל יום, להעריך ולהוקיר את שגרת חיינו המבורכת. את משפחתנו, אהובינו וחיינו. שלכולכן יהיו חיים טובים ומלאים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 05:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
לראות את חצי הכוס המלאה זו תכונה שאני מעריצה  צריך הרבה כוחות נפש בכדי לעשות זאת, אך מאז שאני כאן איתכם ועם מירי זה נעשה קל יותר ויותר. תודה נשיבוקים נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 05:26
 dany Posts: 19819
|
לראות את חצי הכוס המלאה זו תכונה שאני מעריצה צריך הרבה כוחות נפש בכדי לעשות זאת, אך מאז שאני כאן איתכם ועם מירי זה נעשה קל יותר ויותר. תודה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל כך נכון,אני תמיד אומרת רק כשפוקדים אירועים קשים הכל מתגמד ונכנסים לפרופורציות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 01:59
 tutit Posts: 2431
|
נועה יקרה! אכן חשוב ותודה שהזכרת לנו............................. זה תמיד עוזר לשנן את דבריה של מירי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 23:43
 נחושה Posts: 6982
|
נועה יקרה , צודקת בכל מילה שכתבת. צריך לחבק, להכיל, לאהוב...בכל תנאי ובכל מצב...החיים מעל הכול דווקא כשאנו עוצרים את השיגרה אנו יכולים להשקיף על חיינו, לנשום עמוק ולראות עד כמה בורכנו לראות את חצי הכוס המלאה ולהתעשת. גם אני השבוע חוויתי סערות ושינויי מצברוח של בתי המתבגרת שפירפרה את כל הבית סביבה אבל קיבלה את החיבוק והאהבה, הגבולות וההדרכה באהבה ומכל הלב. חבל רק שזה היה תירוץ טוב בשבילי לרדת קומה קומה כדי להירגע
למדנו ולא ניפול שנית!!!
"מסביב יהום הסער..."
תודה על השיתוף
נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 22:50
 קרולין Posts: 6651
|
נועה יקירתי, כמה נכון... פ ר ו פ ו ר צ י ה...בחיים ולחיים.
"איפה שיש חיים תמיד יש ת ק ו ו ה".
לילה טוב ושבוע טוב שיהיה לך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 22:24

חברים יקרים, הייתי היום בלויה בשעות הצהריים, נרטבתי עד לשם עצמותיי וחזרתי הבייתה רטובה ועצובה, ורציתי לשתף אותכם במחשבותיי , לשמחתי בבית חיכה לי מרק מהביל ואהבת ילדיי , ופתאום הכול אבל ממש הכול מקבל פרופורציות אחרות. החיבוק פתאום חם יותר ,המרק שאולי היה קצת טפל אבל היה שם עבורי וכול שאר יקיריי. הריבים עם בתי המתבגרת נראו מיותרים לכמה רגעים ו, זכרתי בכול ההרצאות שמירי מסיימת אותן בכך שאנחנו למרות הכול פה ונלחמים וכמו שמירי אומרת " פרופורציות לחיים " , אז לא לשכוח לחבק ולסלוח ולאהוב ולמחול כי אנחנו עדיין פה. שלכם , נועה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|