19/02/2011 16:18
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה התיאור האמיתי של נושא הבולמוס, מוכר לכולנו. ההבדל כמובן בתגובה, מצחצחים שיניים ומחליטים מהרגע להיכנס לשיטה, בלי פחמימות מ5,ולא מכניסים בשום אופן אויבים הבייתה, חבל על הכסף ועוגמת הנפש שמגיעה בעיקבותיהם. בטוחה שתהיי בסדר ומחכה לך במעמד השקילה. שלך באהבה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2011 09:19
 dany Posts: 19819
|
טולי זה קרה ,זה קורה, וזה יקרה ממש כמו בשיר של אריק לביא. אז עבר, נגמר!!!!!!! וטוב שאת יודעת כי זה יכול לקרות כי אז אפשר להתכונן לבאות..... זוכרת את סיפור מוניקה........ פעם הבאה תגייסי אותו לטובת כוחות הנפש. כולנו לא חפים מהתקפי הבולמוס!!!!!!!!!!! ומי שמספר שהוא לא......... מה לעשות אני לא מאמינה לו!!!!!!!! אז לאסוף את עצמך, לחזור למוטב, לחסה כרוב גזר וכיו"ב. שתהיה לך שבת נפלאה שקטה ושפויה...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2011 08:35
 toly Posts: 898
|
זוכרים את הפרסומת על המילקי הראשונה שנוצרה עם שתי גברות הרצות בסופר עם העגלות אחר המילקי? ובכן חברל'ך יקרים ואהובים הכינו תה צמחים והסכיתו לתסריט הבא הוא לא בדמיוני הוא ארע וקרם עור וגידים ושומנים למכביר השבוע בסופר וליתר דיוק הראיות שלשום בחמישי בערב אז הדוגמנית לאחר ביקור אצל הרופא החתיך שלה שבדק את גרונה הכואב והודיע לה שהחדשות הטובות שהיא תחייה ותמשיך לשגע את העולם ואת מינו מיהרה לקנות דגים לשבת רק סלומון וביצים וחלב וזהו.... אבל וטוב שיש אבל אך ממש חבל שמרגע שרגלי הימנית וגם השמאלית ודרכה במקום הגדול והיפה הזה שקוראים לו שופרסל נשברו כל הכללים נאטם המוח התעוררו כל החושים לריחות המשכרים והתחיל לונה פארק שכמותו לא חוויתי ולא רוצה לחוות שנית המסע החל בשוקו דיאט קטן נו צריך להרוות צימאון אחרי חנק של המקל בגרון זיתים צריך לטעום בזמן המתנה להכנת הדגים עבורי? בודאי וודאי אחרת איך ישימו חדשים משם המשכתי למאפייה להריח מה התחדש בתוככי עגלת הלחמים החמים שנים שלא טעמתי חלה מתוקה ועוד מקמח לבן עכשיו החלטתי שאני לוקחת אחת לשבת עד לקופה נשארה רק מחציתה ולהזכירכם-אין פחמימות מהשעה 5 והשעה כבר הייתה 7 בערב בדרך עברנו אני וסלסלתי הקטנה שהפכה בינתיים לעמוסה ליד פינת הללא סוכר מצאתי חטיף חדש של שוקולד ללא סוכר עד לקופה הוא נגמר עם עוד 2 קוביות מחפיסת הפרה המרירי בטעם רגיל עם סוכר,,, בדרך טעימה מהפקאנים בתפזורת ורק את הפלפלים שכחתי אצל הירקן הצונאמי המשיך בבית עם שאר החלה ולבאנה מדהימה של בואפלו מזל שלא הייתה חמאה או ריבה... צונאמי קשה עבר על כוחותינו וגם לילה ממש בלתי נסבל מרוב צרבות וחצוצרות מאגן הים התיכון ולמה אני כותבת את כל הוידוי הזה? כי שתדעו שאינני מושלמת ואם זה קרה לי שמעולם לא חשבתי שלי זה יקרה בסופר אז הנה זה התרחש בולמוס נוראי ואמיתי שאם לא הייתי במסגרת של מירי הייתי נורא מתביישת וכועסת על עצמי שכך מקלקלת את הישגיי והורסת את גופי היפה והבריא אז לא אני לא כועסת על עצמי גם לא מתייסרת עם המצפון כמו בעבר רק מתבוננת כותבת וחושבת איך ניתן לשפר ולהקדים תרופה לבולמוס הבא ואם חשבתם שלי זה לא יקרה0- טעיתם הנה זה קרה שבת נפלאה ובשליטה כך לפחות אני מקווה אוהבת טולי edited by toly on 2/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|