20/02/2011 12:00
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 11:23
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי טולי, אני גאה בך שאת כותבת כאן על הבולמוס ועוד עם חוש ההומור הכל כך אופייני לך. ווינרית אמיתית! שלומדת לקח! את מהווה דוגמה ומופת }{
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 09:21
 EFF Posts: 6417
|
אמנם צונאמי "קטלני" - אבל תיאור מלבב של מילים, דברי חכמה וכתיבה נהדרת..אז עד לצונאמי הבא - שתמיד מקוים שלא יגיע..הצלחה הצלחה הצלחה!!!כן..וגם נשיקה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 08:42
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, יום חדש, שבוע חדש, התחלה חדשה...בהצלחה יקירתי.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 08:30
|
את ממש לא טועה ולכן אנחנו כאן....... כי אם לא אזי..........
דפי כתב:
טולי יקרה תודה על התיאור המדויק. ממש סופת טורנדו בסופר. כפי שכתבו כאן , זה קורה. אבל , תקנו אותי אם אני טועה, ברוב המקרים אנו בשליטה. ואם יש לנו היכולת לבקר את עצמנו בהומור ולשתף גם את הפורום אז עלינו כיתה. טולי יקרה , המשך שבוע טוב ושפוי דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 08:26
 דפי Posts: 1126
|
טולי יקרה תודה על התיאור המדויק. ממש סופת טורנדו בסופר. כפי שכתבו כאן , זה קורה. אבל , תקנו אותי אם אני טועה, ברוב המקרים אנו בשליטה. ואם יש לנו היכולת לבקר את עצמנו בהומור ולשתף גם את הפורום אז עלינו כיתה. טולי יקרה , המשך שבוע טוב ושפוי דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:51
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי קרה לא יכולת לתאר טוב יותר את ה"בילוי " בסופר.. זה קורה לכולנו וכמו שקודמותיי רשמו לנגב את הפירורים לצחצח שיניים והופ לשגרה שלנו השמנמודים בחזרה שיהיה לך אחלה שבוע סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
העלת חיוך על שפתי... dany כתב:
ממש ליידיס שאפתנית כתב: אין ספק שגם אצלי זה ככה. כשאני לבד והלוע נפתח גם השמים הם כבר לא בגדר גבול. אבל ליד אנשים אני פשוט לא מסוגלת והיתרון העצום הוא בזה שאני לא הולכת ברחוב ותוקעת אוכל מדוכן לדוכן. dany כתב: שאפתנית יקירתי גם אני כזו בחוץ שומרת פאסון!!!!!!!!!!! אבל בבית אוי ויי מה שאני מסוגלת לעשות. אך סופ"ש הזה העיר בי תקווה כי אולי הגיעו ימים חדשים וטובים שמזמן לא היו כאן....... אמן!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: טולי יקרה אני שמחה שהסופה עברה חלפה ואת ממשיכה קדימה. אישית גם כשאני רעבה מאוד אין סיכוי שתראי אותי אוכלת לחם או כל דבר אחר בסופר כי אני מאלו שלא אוהבים לאכול ליד כל כך הרבה אנשים שיכולים להסתכל עלי בזמן שאני בולסת. בהצלחה השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:26
|
ממש ליידיס שאפתנית כתב:
אין ספק שגם אצלי זה ככה. כשאני לבד והלוע נפתח גם השמים הם כבר לא בגדר גבול. אבל ליד אנשים אני פשוט לא מסוגלת והיתרון העצום הוא בזה שאני לא הולכת ברחוב ותוקעת אוכל מדוכן לדוכן. dany כתב: שאפתנית יקירתי גם אני כזו בחוץ שומרת פאסון!!!!!!!!!!! אבל בבית אוי ויי מה שאני מסוגלת לעשות. אך סופ"ש הזה העיר בי תקווה כי אולי הגיעו ימים חדשים וטובים שמזמן לא היו כאן....... אמן!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: טולי יקרה אני שמחה שהסופה עברה חלפה ואת ממשיכה קדימה. אישית גם כשאני רעבה מאוד אין סיכוי שתראי אותי אוכלת לחם או כל דבר אחר בסופר כי אני מאלו שלא אוהבים לאכול ליד כל כך הרבה אנשים שיכולים להסתכל עלי בזמן שאני בולסת. בהצלחה השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:25
|
אין ספק שגם אצלי זה ככה. כשאני לבד והלוע נפתח גם השמים הם כבר לא בגדר גבול. אבל ליד אנשים אני פשוט לא מסוגלת והיתרון העצום הוא בזה שאני לא הולכת ברחוב ותוקעת אוכל מדוכן לדוכן. dany כתב:
שאפתנית יקירתי גם אני כזו בחוץ שומרת פאסון!!!!!!!!!!! אבל בבית אוי ויי מה שאני מסוגלת לעשות. אך סופ"ש הזה העיר בי תקווה כי אולי הגיעו ימים חדשים וטובים שמזמן לא היו כאן....... אמן!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: טולי יקרה אני שמחה שהסופה עברה חלפה ואת ממשיכה קדימה. אישית גם כשאני רעבה מאוד אין סיכוי שתראי אותי אוכלת לחם או כל דבר אחר בסופר כי אני מאלו שלא אוהבים לאכול ליד כל כך הרבה אנשים שיכולים להסתכל עלי בזמן שאני בולסת. בהצלחה השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:24
|
שאפתנית יקירתי גם אני כזו בחוץ שומרת פאסון!!!!!!!!!!! אבל בבית אוי ויי מה שאני מסוגלת לעשות. אך סופ"ש הזה העיר בי תקווה כי אולי הגיעו ימים חדשים וטובים שמזמן לא היו כאן....... אמן!!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
טולי יקרה אני שמחה שהסופה עברה חלפה ואת ממשיכה קדימה. אישית גם כשאני רעבה מאוד אין סיכוי שתראי אותי אוכלת לחם או כל דבר אחר בסופר כי אני מאלו שלא אוהבים לאכול ליד כל כך הרבה אנשים שיכולים להסתכל עלי בזמן שאני בולסת. בהצלחה השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:09
|
טולי יקרה אני שמחה שהסופה עברה חלפה ואת ממשיכה קדימה. אישית גם כשאני רעבה מאוד אין סיכוי שתראי אותי אוכלת לחם או כל דבר אחר בסופר כי אני מאלו שלא אוהבים לאכול ליד כל כך הרבה אנשים שיכולים להסתכל עלי בזמן שאני בולסת. בהצלחה השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 05:08
|
תודה אהובה כל כך כייף לחזור לשליטה ושפיות, אין על התחושה הזו. מאחלת גם לך ולכל חברות הפורום את זה!!!!!!!!!!!!!! נשיבוקים hadasosh1 כתב:
ודרך אגב כל הכבוד לדני ואקו על שבת מוצלחת ובשליטה שנדבק כולנו בקרוב -גאה בכן וישר כח להמשך שבוע מוצלח.............. נשיבוקים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
ודרך אגב כל הכבוד לדני ואקו על שבת מוצלחת ובשליטה שנדבק כולנו בקרוב -גאה בכן וישר כח להמשך שבוע מוצלח.............. נשיבוקים  תודה רבה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 01:32
 tutit Posts: 2431
|
ודרך אגב כל הכבוד לדני ואקו על שבת מוצלחת ובשליטה שנדבק כולנו בקרוב -גאה בכן וישר כח להמשך שבוע מוצלח..............
נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 01:24
 tutit Posts: 2431
|
טולי יקרה! כל הכבוד על הפתיחות ועל השיתוף לא פשוט בכלל, גם לי היתה שבת עמוסה בדברים שלא קשורים לתפריט (כולל סושי בצהריים,ועם פחמימות גם בערב) אבל זה יסתדר אני מרגישה שמתישהו בקרוב אני אמצא את הדרך לעבור את סופי השבוע בלי לחטוא ...
בהצלחה בהמשך ולכולנו שבוע טוב מוצלח ובשליטה כי הכי כיף להיות חזקים מול האוכל........ ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2011 18:56
|
נהניתי ונישקתי היא כבר אצה אצה......... איזה מתוקה ועכשיו לניחום אבלים. נשיקות אקורדיאון כתב:
יופי לנו דנושה מקווה שעברנו את השבת בשליטה מלאה. תהני מהקינוח העמוס במתיקות ללא קלוריות.
בהצלחה לתחילת שבוע של המשך שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2011 18:48
|
יופי לנו דנושה מקווה שעברנו את השבת בשליטה מלאה. תהני מהקינוח העמוס במתיקות ללא קלוריות.
בהצלחה לתחילת שבוע של המשך שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2011 17:05
|
יופי יופי שעה חמש כבר עברה והשבת עוברת לה ממש לפי הספר. אפילו יצאנו בעלי ואני למסעדה...... דג דניס על הגריל עם ירקות ומים............ היה כייף לא היו כלים לשטוף. עכשיו מחכה לקינוח של היום לנכדה הקטנה. מצפה כבר למחר בבוקר יש למה לחכות ששומרים כהילכתו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2011 16:45
|
טולי,כל כך מוכר ולא חביב אבל כפי שדני כתבה,קורה יקרה ואנחנו ניפול ונקום, נמשיך במסגרת ,נחזיר חובות אם צריך ותודה לאל שאנחנו כאן תחת קורת גג אחת.
מאחלת לך המון בהצלחה.
שיהיה שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|