הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פורים בעוד חודש?? ההכנות כבר בעיצומן..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/02/2011 09:53

קרנושה
קרנושה
כמה שאת צודקת..גם אני זוממת על תחפושת מיוחדת פלוס איפור מקצועי והשקעה למסיבה רצינית שתהיה לנו בחברה.
החג הזה הכי כיייפי!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2011 07:29

אקורדיאון
אקורדיאון
חחחחח כמה נכון בלי אוייבים ותמיד מוצאים על מה ליפול אבל אמרנו והבטחנו
ואכן השבת קטנה עלינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2011 06:19

dany
dany
אז כנראה שאני יותר עצלנית ממך ולצאת מהבית זה כבר אצלי סיפור יותר מסובך........... אני לא אומרת שבבית לא יהיו לי חידושים והמצאות..... ואפילו שמירי אומרת אויבים לא מכניסים הביתה......... אני מוצאת אותם מתחת לשטיח אני נעשית מאד מאד יצירתית.
אבל להתלבש, להתאפר, להסתדר, ולצאת............ עובר לי החשק!!!!!!!!!!!מזלwink

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אולי בעיר הגדולה עדיין מרגישים אותו אך כאן בטבעון ממש אין אווירה בשנים האחרונות.
ואגב מירי כל פעם מזכירה את הפיצוציות שיש ליד הבית ז"א רק לרדת........... אני יודעת גם אקו מדברת עליהן, אז לי יש יתרון עליכם מבחינה ז,
אם נורא בא לי משהו אני חייבת להניע אוטו בכדי להגיע לאיזה מקור................ או ללכת כמה מאות מטרים ברגל.......... חחחחחחחחחחחח
מיד מתבטל החשקwink

אגלה לך סוד כשהמתקפה מתחילה אצלי אני מאמינה שלא אוותר ,אלך מאות מטרים או אסע.
לא יכולה להסביר במילים את הדחף.הרי כשאני בשליטה אני עוברת עשרות פעמים ליד גלידריות ,פיצריות,בתי מאפה ולא רואה

אותן,אבל שתוקף שלא נדע,רחוק ממני.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2011 06:15

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אולי בעיר הגדולה עדיין מרגישים אותו אך כאן בטבעון ממש אין אווירה בשנים האחרונות.
ואגב מירי כל פעם מזכירה את הפיצוציות שיש ליד הבית ז"א רק לרדת........... אני יודעת גם אקו מדברת עליהן, אז לי יש יתרון עליכם מבחינה ז,
אם נורא בא לי משהו אני חייבת להניע אוטו בכדי להגיע לאיזה מקור................ או ללכת כמה מאות מטרים ברגל.......... חחחחחחחחחחחח
מיד מתבטל החשקwink

אגלה לך סוד כשהמתקפה מתחילה אצלי אני מאמינה שלא אוותר ,אלך מאות מטרים או אסע.
לא יכולה להסביר במילים את הדחף.הרי כשאני בשליטה אני עוברת עשרות פעמים ליד גלידריות ,פיצריות,בתי מאפה ולא רואה

אותן,אבל שתוקף שלא נדע,רחוק ממני.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2011 05:07

dany
dany
מיד מתבטל החשקwink
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2011 04:53

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
הסתובבנו הבוקר בדרום תל אביב וחנויות התחפושות ואביזרי פורים היו מלאות מפה לפה..איזו חגיגיות ושמחה..עשה טוב על הלב..

איזה יופי ,אוהבת את החג מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2011 17:59

dany
dany
נחמדsmile

EFF כתב:
הסתובבנו הבוקר בדרום תל אביב וחנויות התחפושות ואביזרי פורים היו מלאות מפה לפה..איזו חגיגיות ושמחה..עשה טוב על הלב..
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2011 17:26

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פורים בעוד חודש?? ההכנות כבר בעיצומן..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!