21/02/2011 12:59
 אשירה Posts: 4292
|
נאה דרשת, תזכורת חשובה לכולנו, לקחת מכל דבר את הטוב שבו, ולראות בכל דבר את הצד החיובי, זה עניין של תרגול בדיוק כמו שאכילה נכונה היא עניין של תרגול, ולמרות שאנחנו חכמים ויודעים הכל, יותר קל ויותר נוח לשכוח, ולשקוע בהרגלים הישנים וברחמים העצמיים.
תודה על שרעננת לנו את התזכורת החשובה הזאת!!!
חיוך מהלב כתב:
האמונה שלנו כי "יהיה טוב", שייכת לעתיד. לדעתי עלי לחיות את הרגע הזה המציאות של ההווה ותו לא. כמובן שאפשר וצריך לתכנן דברים לעתיד ולהאמין שיהיה טוב אבל לעשות לעצמי טוב זה המוטו שאני דוגלת בו. לכן, אפילו אמש צעדתי כמה ק"מ ברוח, (לא היה נורא), והרגשתי טוב שעשיתי את זה ולא התעצלתי. בנושא האוכל השתדלתי אם כי תמיד יש מקום לשיפור. בקיצור אני מאמינה שלעשות טוב לעצמי זה הדבר החשוב ביותר בחיי ומכאן אוכל גם להעניק לאחרים. לעשות טוב לעצמי זה לבשל אוכל "נכון". לעשות טוב לעצמי זה לנוח במשך היום קצת כדי שיהיה כוח להמשיך, לעשות טוב זה פשוט לשבת ולכתוב לאתר, לחייך לאנשים ברחוב כי פשוט זה יום חורפי מעונן ובכל זאת נעים לי אני "ילדת חורף". עשיית טוב לעצמי זה אפילו רק בדברים הקטנים שיכולים להכניס שמחה לכל רגע, אם זה לשתות משקה מחמם ונעים שעושה לי נעים בגוף, אם זה לדבר עם חברה ולחלוק עימה דברים כאלה או אחרים, לעשות טוב לעצמי זה לשבת ולכתוב סיפור (כאשר נחה עלי המוזה) וסתם לשנן עוד סיפור אחד לרפרטואר שלי כי אולי בקרוב אצטרך לו כחלק מהתוכנית שלי. בקיצור יש כל כך הרבה דברים במשך היום שאני יכולה לעשות לעצמי טוב בלי מאמץ אדיר, ולעיתים פשוט להסתכל בעננים האפורים שעפים להם ולדעת שכל יום גשם זו ברכה לכולנו ולמדינה שזקוקה למים כה נואשות. ואחרי הגשם יבוא גם ירוק על הארץ, ופריחה ואביב ועוד כל מיני דברים טובים אבל הרגע ההווה הוא החשוב ובו אני נאחזת כי אנו לא יודעים מה יקרה בעוד דקה אפילו אז להנות מכל רגע ולדעת שזו ברכה גדולה. לחיות כאן ועכשיו. מאחלת לכם המשך יום נעים ושבוע נפלא של חיוכים ושמחה ובעיקר בריאות וגם גם שמירה על השפיות בנושא האוכל
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
לביאה מתוקה באמת יותר טוב לחיות את האמת לאמיתה מאשר לחיות בהכחשה ובשקר. ורק כך אולי נצליח להתגבר ולחיות טוב יותר.
לביאה כתב:
נחושה יקרה רק עכשיו קראתי את הפוסט ואני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב וחזרת לעצמך. בסופ"ש הייתי בנפילה בעצמי וגם לא היה לי זמן בכלל לכתוב. אני מאחלת לך, לנו, שנאסוף את עצמו ונחזור לתלם. אולי דווקא בגלל שהדיאטה היא לכל החיים והמאבק הזה הוא יומיומי, זה טבעי שמדי פעם יהיו גם נפילות. בכל מקרה בעיני עדיף מדי פעם להתפרק ולחזור לתלם מאשר לחיות בהכחשה עמוקה ולעלות במשקל ברמות מטורפות (הייתי גם שם לצערי). שיהיה לך המשך שבוע בשליטה, נעים ואיכותי שתקומי בבוקר ותרגישי את הבטן השטוחה  בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 05:35
|
בהצלחה יקירה
נחושה כתב:
חיוך מהלב יקרה וכולן, בשבת הייתי בטיילת החדשה ביפו ונהניתי, היה קצת שקט ושלווה אחרי שבוע קצת סוער. לגבי ההוריקן היה ונגמר אבל ההרס משמעותי. מה שעולה מהר יורד מהר וכמו שחיוך כתבה צריך לעבוד על זה כאן ועכשיו לא תקוות אלא עבודה שיטתית ועקבית ממוקדת מטרה=כאן ועכשיו. חיוך יקרה מאחלת לך מוזה טובה ועשיה משובחת, הלוואי עליי...גם זה יגיע...אצלי כמובן. שוב, יש פוטנציאל אך אין עשיה עקבית ומכוונת מטרה. בשורות טובות ותודה על הדאגה האמיתית  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 03:44
 לביאה Posts: 402
|
נחושה יקרה רק עכשיו קראתי את הפוסט ואני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב וחזרת לעצמך. בסופ"ש הייתי בנפילה בעצמי וגם לא היה לי זמן בכלל לכתוב. אני מאחלת לך, לנו, שנאסוף את עצמו ונחזור לתלם. אולי דווקא בגלל שהדיאטה היא לכל החיים והמאבק הזה הוא יומיומי, זה טבעי שמדי פעם יהיו גם נפילות. בכל מקרה בעיני עדיף מדי פעם להתפרק ולחזור לתלם מאשר לחיות בהכחשה עמוקה ולעלות במשקל ברמות מטורפות (הייתי גם שם לצערי). שיהיה לך המשך שבוע בשליטה, נעים ואיכותי שתקומי בבוקר ותרגישי את הבטן השטוחה  בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2011 02:08
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה! העיקר להשתדל גם אני בתקופה ממש לא משהו גם הקור ואכילה רגשית ובכלל תאבון שנפתח בחודש האחרון אבל ממש. ובמיוחד למתוק... גם אם לא הולך חלק לפחות מ5 לשמור כמה שיותר,יש לנו תמיד אפשרות לתת ברקס בכל רגע של חולשה........ הרבה הצלחה בתהליך......תשחררי לחץ כי זה בטוח לא יעזור, סומכת עלייך .......ותעדכני כדי שתרגישי מחויבת, ויהיה לך יותר קל.

♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 23:58
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך מהלב יקרה וכולן, בשבת הייתי בטיילת החדשה ביפו ונהניתי, היה קצת שקט ושלווה אחרי שבוע קצת סוער. לגבי ההוריקן היה ונגמר אבל ההרס משמעותי. מה שעולה מהר יורד מהר וכמו שחיוך כתבה צריך לעבוד על זה כאן ועכשיו לא תקוות אלא עבודה שיטתית ועקבית ממוקדת מטרה=כאן ועכשיו. חיוך יקרה מאחלת לך מוזה טובה ועשיה משובחת, הלוואי עליי...גם זה יגיע...אצלי כמובן. שוב, יש פוטנציאל אך אין עשיה עקבית ומכוונת מטרה. בשורות טובות ותודה על הדאגה האמיתית
 נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 19:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אני לא יודעת מה קורה אצלכם אבל אצלנו זה לא מפסיק רעמים וגשם ממש זלעפות. ואגב טבעון זה לא צפון צפון............... הכל יחסי. שאפתנית כתב: האמת היא שמהבוקר אני חושבת עליך וכמה כייף לך שאת בצפון, כי אמרו שירד גשם בצפון, אני בתל אביב נחנקת כבר מהאובך והרוח הנוראית שיש בחוץ אני מחכה בקוצר רוח שהגשם כבר יגיע וינקה את האוויר. dany כתב: אצלנו יופי של גשם מטהר את האוויר שאפתנית כתב: הלוואי וירד כבר גשם, אי אפשר לנשום!! אקורדיאון כתב: הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה. edited by dany on 2/20/2011 גם אצלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 19:21
|
שאפתנית כתב:
הלוואי וירד כבר גשם, אי אפשר לנשום!! אקורדיאון כתב: הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה. הנה גשם שניקה את האוויר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 18:37
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה היכן את??? מחכה לעדכון לגבי הסופה.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 16:30
|
חיוך יקרה את מאד צודקת כי כל יום שעובר אינו חוזר וזו אינה סתם פראזה......... ולכן כפי שאת אומרת יש לחיות את היום, לחיות אותו טוב ולמצות ממנו את הטוב ביותר בשבילנו. הצלחה גם לך בכל משאלותיך ובוודאי במשאלה להיות שפויה עם האוכל. ערב נהדר צלול לאחר הגשם.
חיוך מהלב כתב:
האמונה שלנו כי "יהיה טוב", שייכת לעתיד. לדעתי עלי לחיות את הרגע הזה המציאות של ההווה ותו לא. כמובן שאפשר וצריך לתכנן דברים לעתיד ולהאמין שיהיה טוב אבל לעשות לעצמי טוב זה המוטו שאני דוגלת בו. לכן, אפילו אמש צעדתי כמה ק"מ ברוח, (לא היה נורא), והרגשתי טוב שעשיתי את זה ולא התעצלתי. בנושא האוכל השתדלתי אם כי תמיד יש מקום לשיפור. בקיצור אני מאמינה שלעשות טוב לעצמי זה הדבר החשוב ביותר בחיי ומכאן אוכל גם להעניק לאחרים. לעשות טוב לעצמי זה לבשל אוכל "נכון". לעשות טוב לעצמי זה לנוח במשך היום קצת כדי שיהיה כוח להמשיך, לעשות טוב זה פשוט לשבת ולכתוב לאתר, לחייך לאנשים ברחוב כי פשוט זה יום חורפי מעונן ובכל זאת נעים לי אני "ילדת חורף". עשיית טוב לעצמי זה אפילו רק בדברים הקטנים שיכולים להכניס שמחה לכל רגע, אם זה לשתות משקה מחמם ונעים שעושה לי נעים בגוף, אם זה לדבר עם חברה ולחלוק עימה דברים כאלה או אחרים, לעשות טוב לעצמי זה לשבת ולכתוב סיפור (כאשר נחה עלי המוזה) וסתם לשנן עוד סיפור אחד לרפרטואר שלי כי אולי בקרוב אצטרך לו כחלק מהתוכנית שלי. בקיצור יש כל כך הרבה דברים במשך היום שאני יכולה לעשות לעצמי טוב בלי מאמץ אדיר, ולעיתים פשוט להסתכל בעננים האפורים שעפים להם ולדעת שכל יום גשם זו ברכה לכולנו ולמדינה שזקוקה למים כה נואשות. ואחרי הגשם יבוא גם ירוק על הארץ, ופריחה ואביב ועוד כל מיני דברים טובים אבל הרגע ההווה הוא החשוב ובו אני נאחזת כי אנו לא יודעים מה יקרה בעוד דקה אפילו אז להנות מכל רגע ולדעת שזו ברכה גדולה. לחיות כאן ועכשיו. מאחלת לכם המשך יום נעים ושבוע נפלא של חיוכים ושמחה ובעיקר בריאות וגם גם שמירה על השפיות בנושא האוכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 16:24
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 16:06
|
אני לא יודעת מה קורה אצלכם אבל אצלנו זה לא מפסיק רעמים וגשם ממש זלעפות. ואגב טבעון זה לא צפון צפון............... הכל יחסי.
שאפתנית כתב:
האמת היא שמהבוקר אני חושבת עליך וכמה כייף לך שאת בצפון, כי אמרו שירד גשם בצפון, אני בתל אביב נחנקת כבר מהאובך והרוח הנוראית שיש בחוץ אני מחכה בקוצר רוח שהגשם כבר יגיע וינקה את האוויר. dany כתב: אצלנו יופי של גשם מטהר את האוויר שאפתנית כתב: הלוואי וירד כבר גשם, אי אפשר לנשום!! אקורדיאון כתב: הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה. edited by dany on 2/20/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 12:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
האמת היא שמהבוקר אני חושבת עליך וכמה כייף לך שאת בצפון, כי אמרו שירד גשם בצפון, אני בתל אביב נחנקת כבר מהאובך והרוח הנוראית שיש בחוץ אני מחכה בקוצר רוח שהגשם כבר יגיע וינקה את האוויר. dany כתב:
אצלנו יופי של גשם מטהר את האוויר שאפתנית כתב: הלוואי וירד כבר גשם, אי אפשר לנשום!! אקורדיאון כתב: הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 12:12
|
אצלנו יופי של גשם מטהר את האוויר שאפתנית כתב:
הלוואי וירד כבר גשם, אי אפשר לנשום!! אקורדיאון כתב: הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 10:21
|
הלוואי וירד כבר גשם, אי אפשר לנשום!! אקורדיאון כתב:
הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 10:15
|
הסופה היום רק מזג אוויר. יום ראשון בשבוע,מוטיבציה ונחישות,קמים וממשיכים.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 08:32
 דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה. מצטרפת לכל הנאמר. בשבילי את דוגמה לחיקוי . הנפילות שאנו חובות הן כנראה באות כדי לחשל אותנו. כשזה קורה לי ואני מצליחה להתגבר ,אני מרגישה כמו רצה במרתון מכשולים. כל פעם מסירה מכשול וקדימה. בהצלחה לכולנו דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
הי נחושתי יקריתי.. אמנם באיחור... אבל מקווה ששרדת את סופת ההוריקון שעמדה להתרחש... שיהיה לך אחלה שבוע נשיקות וחיבוקים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 07:21
|
הי נחושה, אני מקווה שהסופה עברה עם נזקים מזעריים. כנסי ועדכני, נשמח לדעת שהכל בסדר אצלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 17:58
|
אין לי ספק תחשבי שאת לא רוצה יותר להגיע למספרים הקודמים ומה שהבטחת לעצמך...... והבטחות הרי מקיימים זו הדוגמא שאנחנו נותנים לילדים נכון??????? המחשבה היא למה אני עושה את זה לעצמי? הרי אני צריכה לאהוב את עצמי לפחות כפי שאני אוהבת מישהו אחר והרי לא הייתי מעוללת לו את זה. אז ככה מחשבה בונה מציאות. בהצלחה נחושה כתב:
dany כתב: נחושתי אהובה מאחלת לך לעבור את שישבת בהצלחה בשפיות ורוגע. הצפירה היא עוד 10 דקות אז אם יש עוד פחמימה.......... לדרך ואם לא אז ביי ביי עד הבוקר. שבת שלום ערב שישי רגוע ונעים נשיבוקים מכל הלב תודה יקירתי, כעת חמש בדיוק מקווה שזהו וזהו. אשתדל להתאפק בכל כוחי כדי שהסופה שעברה אותי לא תשאיר חותם (אני בספק) אבל נתמודד וננצח. נשיבוקים חזרה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|