18/02/2011 14:25
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקירתי, מצטרפת לכל מילה 
מירי מדהימה
ההרצאה נפלאה 
וכולנו זכינו בה.
שבת שלום ומבורך
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 11:20
 dany Posts: 19819
|
יש להוציא את המילה הזו מהלכסיקון אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: וכעת גם שמעתי את ההרצאה ומחמאותי כפולות ומכופלות!!! ההרצאה הזאת הגיעה אלי ממש בזמן מתאים, מתחברת לכל מילה ולמילה, אקשיב לה עוד ועוד עד שהמים יעשו באבן חור גדול............
מירי תודה על כל מה שאת נותנת לנו,
ואוסיף עוד תודה לעצמי שהשכלתי להתחבר אלייך למרות שכבר הייתי על סף יאוש מעצמי....
אוהבת, מה פתאום ייאוש מעצמך???לעולם לא וגם כשלא תמיד קל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 09:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
וכעת גם שמעתי את ההרצאה ומחמאותי כפולות ומכופלות!!! ההרצאה הזאת הגיעה אלי ממש בזמן מתאים, מתחברת לכל מילה ולמילה, אקשיב לה עוד ועוד עד שהמים יעשו באבן חור גדול............
ואוסיף עוד תודה לעצמי שהשכלתי להתחבר אלייך למרות שכבר הייתי על סף יאוש מעצמי....
אוהבת, מה פתאום ייאוש מעצמך???לעולם לא וגם כשלא תמיד קל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 08:00
|
אשירה יקרה אכן הרצאה מדהימה ומירי צבעונית חבל"ז שמחה שעוזר לך כי כפי שמירי אומרת להסיר התנגדויות ולהרגע.......... המון הצלחה ואת יכולה זה בטוח כי כל אחת מאיתנו יכולה , רק להחליט ולעשות... לא לחלום לעשות!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 07:40
 אשירה Posts: 4292
|
וכעת גם שמעתי את ההרצאה ומחמאותי כפולות ומכופלות!!! ההרצאה הזאת הגיעה אלי ממש בזמן מתאים, מתחברת לכל מילה ולמילה, אקשיב לה עוד ועוד עד שהמים יעשו באבן חור גדול............
אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 07:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
פתחתי לשמוע את ההרצאה אבל בטרם שמעתיה, ולפני הכל את נראית מ ד ה י מ ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה, הלבוש כל כך מחמיא לך!!!! מסכימה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 06:21
|
אני עדיין אפילו לא פתחתי אז אני סקרנית..................... עוד מעט אפנה קודם לענות לפוסטים......אחרת זה בוער לי בנשמה. נשיקות
אשירה כתב:
פתחתי לשמוע את ההרצאה אבל בטרם שמעתיה, ולפני הכל את נראית מ ד ה י מ ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה, הלבוש כל כך מחמיא לך!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 06:20
 אשירה Posts: 4292
|
פתחתי לשמוע את ההרצאה אבל בטרם שמעתיה, ולפני הכל את נראית מ ד ה י מ ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה, הלבוש כל כך מחמיא לך!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|