20/02/2011 05:19
 dany Posts: 19819
|
הדסי אכן זו המתנה הטובה ביותר ומה טוב שלא צריך שמישהו אחר יתן לנו אותה הצלחה שבוע נפלא hadasosh1 כתב:
ברוכה הבאה לפורום,תכנסי אלינו לפעמים..... גם אני מחוברת דרך האינטרנט בגלל הילדים(2 קטנים),הייתי לפני הרבה שנים בחוגים לתקופות ממש קצרות כי בראש לא הייתי מספיק בשלה ומוכנה להשקיע בדיאטה. היום אני הרבה יותר מוכנה ומקווה בע"ה להגיע ליעד ולהשאר לשמור עליו .... זאת המתנה הכי טובה שבן אדם שמנמוד יכול להעניק לעצמו ....... בהצלחה לכולנו....ושבוע טוב ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2011 01:46
 tutit Posts: 2431
|
ברוכה הבאה לפורום,תכנסי אלינו לפעמים..... גם אני מחוברת דרך האינטרנט בגלל הילדים(2 קטנים),הייתי לפני הרבה שנים בחוגים לתקופות ממש קצרות כי בראש לא הייתי מספיק בשלה ומוכנה להשקיע בדיאטה. היום אני הרבה יותר מוכנה ומקווה בע"ה להגיע ליעד ולהשאר לשמור עליו .... זאת המתנה הכי טובה שבן אדם שמנמוד יכול להעניק לעצמו ....... בהצלחה לכולנו....ושבוע טוב ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 16:50
 נחושה Posts: 6982
|
ברוכה הבאה, מאחלת לך הצלחה בתהליך...ובכלל נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 15:21
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 14:21
 קרולין Posts: 6651
|
ברוכה הבאה למשפ' מירי בלקין המורחבת , המחבקת והמחזקת. בהצלחה רבה בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
שבת שלום ומבורך
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 14:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה המצטרפת אם ל4 נשמח אם תשארי פעילה בפורום. הבנתי שעד היום רק קראת אז הנה, את תבילת האש הראשונה עשית וסוף סוף כתבת ומכאן אני מקווה שתמשיכי לכתוב ולהיות פעילה בפורום. גם אני רשומה דרך האינטרנט אבל אני מכירה ומזדהה עם התחושות שתארת מפגישתך עם מירי. אני נוהגת לבקר אצל מירי אחת לכמה חודשים כדי לקבל חיבוק חם להמשך הדרך. מירי מדהימה, היא זוכרת אותי כחברה מהאינטרנט. תמיד מקבלת את פניה בחום, חיבוק חזק ונשיקה. תמיד מפרגנת ושולחת אותי לדרכי עם מילה טובה וכמובן מתעקשת שאשב לשמוע את ההרצאה. בורכו במירי ויש להודות על כך וכמובן להעזר בה לשם השגת היעד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 11:42
 רבקה Posts: 8411
|
ברוכה הבאה לביתינו החם והמפרגן כל התשבחות למורתינו היקרה מירי מגיע לה כיף גדול הוא לנו לראותה ולשמוע אותה כל שבוע מחדש מחכים ליום החוג לומדים ונהנים בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 06:28
|
אם ל-4 ברוכה הבאה לפורום גם אני באינטרנט אגב גם אני אם ל4 אבל גם כבר סבתא ל-8 זכיתי גם אני להגיע לפני כחודשיים לקבוצה בת"א וכפי שאת כותבת אין על החוויה הנהדרת הזו וכל אלו שזוכים בה כל שבוע ....... אכן זוכים השארי איתנו כאן בפורום ושתפי אותנו. שבת שלום המון הצלחה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 05:37
 אשירה Posts: 4292
|
אם ל4 יקרה, גם אני מצטרפת לכל מילה שכתבת על למירי, גם אני מכירה את מירי הרבה מאוד שנים אבל לא השכלתי להתמיד והיום אני מצטערת על כך, נשמח אם תשארי איתנו פה בפורום, זה מקום נהדר להיות בו, ויש פה בהחלט גם כן הרגשת קבוצה תומכת ונתמכת, בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ראשית ברוך בואך לפורום המדהים שגם הוא תוצר של מירי שמסייע לכולנו יום יום שעה שעה ולכן נשמח שתצטרפי אלינו ולר באופן חד פעמי.
באשר לדברייך מזדהה עם כל מילה.
אכן זכינו לקבל את מירי כל שבוע כולל הכל,חום,אהבה,פירגון,תמיכה ועידוד
וללא ספק יפיפית הכוכבים על הר הכרמל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 19:42
 אם ל4 Posts: 4
|
שלום לכולם,
אני מחוברת למירי מזה שנתיים וצופה בה דרך האינטרנט. כל יום ששי לפנות בוקר כשכולם ישנים, אני יושבת מול מסך המחשב ומקשיבה להרצאה. נהנית מהבגדים המהממים, נהנית כמובן מהתוכן, לפעמים מזילה דמעה ולפעמים פורצת בצחוק. את מירי אני מכירה כבר 20 שנה, עוד לפני נישואיי, בהריון הראשון..אחרי הלידה .. אבל אז עברתי להתגורר ביישוב ליד ירושלים והמרחק גדול. אחותי שהולכת לחוגיה של מירי, סיפרה לי על החידוש והאפשרות להתחבר דרך האינטרנט ומאז אני שם. ביום שני האחרון הצטרפתי לאחותי והלכנו יחדיו לחוג בת"א. מה אומר ומה אגיד, ראשית קבלת הפנים הייתה חמימה ולבבית כאילו מירי מכירה אותי... ומירי, חבל על הזמן. המציאות יפה לה. ישבתי בשורה שלישית, קרוב קרוב, השיער, הפנים, מטופחת להפליא, הלבוש המדהים, הצמידים, המחשוף המרהיב המגלה עור חלק ויפה. נהניתי מכל רגע.
אתם, המגיעים כל שבוע לחוג ולא פוגשים את מירי דרך מסך המחשב בלבד, זכיתם!! אני כולי קנאה.
תודה רבה מירי על קבלת הפנים, תודה על המחמאות שהרעפת, מי ייתן ותזכי לבריאות וכוח עד 120 שנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|