18/02/2011 05:08
 אשירה Posts: 4292
|
שאנטי היקרה, תודה שאת משתפת אותנו במסע (תרתי משמע) שלך, תמשיכי להנות ולהצליח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 21:48
 רבקה Posts: 8411
|
שאנטי מתוקה תמשיכי לבלות ולהנות בטיולך המקסים את מרגשת בכתיבתך ומאחלת לך הצלחה בהמשך השליטה
שמרי על עצמך וברוכה הבאה לפורום המדהים הזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 13:20
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מקסים :-) תהני בהודו ובהצלחה עם ההרזיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 12:30
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת לבנות פשוט וואו.....נהנית לקרוא כל מילה שלך! איזה יופי שיצאת למסע הנפלא הזה .
איזה יופי של תובנות פשוט ריגשת אותי.
שיהיה לך המשך טיול/מסע מ ה נ ה מרגש ומעצים.
כל שתבקשי לו יהי.
ו...תמשיכי לעדכן אותנו את מרתקת...
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 08:55
 כרובית Posts: 261
|
וואוו! מאחלת לך המשך הצלחה בתהליך המדהים הזה. לעזור הכל ולטוס לתאילנד- איזו תחושה מדהימה!! משהו שיכולת לעשות רק בתקופה שאת רווקה.... תהני מכל רגע ותמשיכי לשמור על עצמך. מפרגנת מכל הלב. להת'...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 08:16
 נחושה Posts: 6982
|
wowwwwwwwwwww ריגשת אותי ברמות.... שמחה ומפרגנת על התהליך של השינוי על כל השלכותיו.... המשיכי לעדכן...ושימרי על עצמך שם ובכלל...
 נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
שאנטי שאנטי הרחוקה אך קרובה שלום לך וברוכה הבאה לפורום (גם אם זו רק קפיצה קטנה). איזה כייף לשמוע על המשפחה שמקיפה אותך, החום והאהבה שאת מקבלת בכמויות לצד אכפתיות ודאגה. אני שמחה שאת מבלה בהודו ולומדת להכיר את עצמך. המשך טיול נעים, שמרי על עצמך ותחזרי הביתה למשפחה החמה והאוהבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 05:49
 dany Posts: 19819
|
שאנטי מקסימה תענוג לקרוא את דבריך, איזה כייף לך שגם עושה טיול והעשרה עמוקה וגם מצליחה באותו הזמן לשנות את המסלול בו הלכת.......... ואת תחזרי לארץ מלאת תובנות פיזיות ורוחניות. שמרי על קשר כאן בפורום למרות הקשר הצפוף דרך משפחתך, נעים לנו כאן עם כל אחת/ד שמגיע ומוסיף לנו הבנה ידע תמיכה וכוחות. המשך טיול קסום וכמובן עוד ועוד הצלחות בירידה. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 00:12
 tutit Posts: 2431
|
מאוד נהנתי לקרוא את דברייך, כל הכבוד על ההתמדה והירידה היפה במשקל, מאחלת לך להמשיך להנות בהודו כי זה הגיל (לפני ילדים והקמת משפחה שאז זה בלתי אפשרי) תמשיכי להכנס ולשלוח לנו חוויות והארות שאת חווה שם-כיף ומעניין במיוחד הרבה הצלחה בהשלת הקילוגרמים הנותרים ..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 00:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקירתי ההודית המדהימה, סוף סוף יצרת קשר, את מאד מאד חסרה בחוגים, מזל שהמשפחה היקרה שלך מגיעה ומעדכנת.כף לקרא את התובנות שלך, ואכן התבגרת ועברת תהליך מדהים, ואני מקוה שהודו תוסיף לך המון. אני חושבת שזו ארץ מרתקת מענינת ומלמדת עלינו בני האדם המון. גאה בך מאד ותמשיכי לעדכן לעיתים קרובות, דש חם מאריה אוהבת אותך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:57
 מימי Posts: 117
|
ברוכה הבאה לפורום! כאן תוכלי לקבל תמיכה, הצעה, ואיכפתיות מהמשתתפים הקבועים. טיול בהודו, כמו דיאטה וכמו כמעט כל דבר בחיים: כאשר עושים זאת בצוותא, זה הרבה יותר נעים. כולנו בסירה אחת [רק שלא תטבע מעודף המשקל]... כולנו מתמודדים עם ההשמנה, וכולנו בדרך לגלות את ה"אני" הרזה שמסתתר בתוכנו. עם רוחניות מרובה בהודו, והבנה רוחנית של עקרונות ההרזיה, ניתן להצליח!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:39
 EFF Posts: 6417
|
איזה יופי של החלטה נועזת...פסק זמן כזה בחיים מטעין היטב את המצברים. אין ספק..ומה אאחל לך?? הרבה הנאות, המוני חוויות וכמובן הצלחה בהתמודדות עם המשקל..ן...נשמח להתעדכן - ולעזור...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וואו יישר כח על הפתיחות. ברוכה הבאה אלינו ,המשיכי לקחת חלק בפורום המפרגן והתומך.
מצדיעה לך על הנחישות וההפנמה שהניבו תוצאה מדהימה ואין לי כל ספק
שתגיע ליעד שהצבת לעצמך.
המשיכי להנות ולהרחיב אופקים אי שם.
שמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:18
 SHANTY SHANTY Posts: 1
|
אחרי שנים של הסתרה, שנים של הכחשה, החלטתי להירשם לפורום.
לא הייתה סיבה מיוחדת, אני תלמידה (מצטיינת בשמונה חודשים האחרונים) של מירי כבר 11 שנים,
מתוכם 5 וחצי שנים רצוף. השלתי מעלי 14 קילוגרמים ב-4 חודשים וברצוני להוריד עוד 15 קילו לפחות.
לפני חודשיים החלטתי להשאיר מאחורי הכל (עבודה ולימודים)
ובגיל 26 עליתי על מטוס לטיול של חצי שנה בהודו, לבדי.
בלי קשר לטיסה, החלטתי כי עד תום הטיול ובזמן חזרתי לארץ,
אוריד את עודף המשקל הנותר שהפריע לי כל השנים האלה.
קיבלתי עידכונים בהודו ממשפחתי היקרה (אצלנו זה משפחתי כל הנושא של מירי, אנחנו 3 אחיות, אח ואמא שהולכים למירי)
על השאלות הרבות של מירי ואריה עלי, על שלומי ובעיקר על התמודדותי עם האוכל
מירי, עידכון קצר- התחלתי את הטיול בגואה, עברתי למדינת גוקרנה, משם המשכתי למדינת קרנאטקה ואז לטמיל נדו.
כעת אני בקרלה ומכאן עולה לצפון הודו..מראג'סטאן ועד קשמיר, לה ונאפל.
בצעד אמיץ יצאתי לטיול לבדי וכעת אני מטיילת עם ישראלים שנמצאים כאן בכמויות.
הודו מהממת, מדהים לראות כיצד המשפחות חיות בכזאת פשטות, צניעות, המשפחות נשארות תמיד ביחד,
מלוכדות, עובדים יחדיו, אפילו ישנים יחד באותו חדר באותה מיטה.
המקום גורם לך לחשוב על הדברים החשובים באמת.
אני רואה את המשפחה שלי וכל יום שעובר מודה לאלוהים על האור שיש בחיי בזכותם, עם תמיכתם הבלתי פוסקת.
אני רואה את האושר הפנימי שלי ואת הדרך אליו, כל דבר מתגמד ונהפך לקטן,
רק בגלל הדרך בה אני מקבלת את הדברים.
עם האוכל אני מאושרת לומר כי הדברים נמצאים תחת שליטה!
אני משתדלת לטעום מהמאכלים המקומיים (וחריפים מאוד) טאלי, מאסלה דוסה, סיזלר, לחמים מיוחדים ועוד.
אמנם כמעט בלתי אפשרי עבורי לשמור על שגרה של בלי פחמימות משעה 5,
בימי שישי ושבת אני לא אוכלת פחמימות בערב (ימים קשים ולכן עדיף לא להתחיל בכלל).
גיליתי שהסוד טמון בי- האוכל לא מהווה יותר פיצוי. בעבר לא התמודדתי, העדפתי לברוח לאוכל,
הוא תמיד מנחם וטעים וחם ובעיקר לא שואל שאלות.
למדתי שאני לא צריכה להעניש את עצמי ע"י כך שפשוט שמתי לי רגל, תקעתי את עצמי במקום,
ובשביל מה, בשביל לא להתמודד עם השינוי, השינוי הזה שעושה לי כ"כ הרבה טוב כבר 8 חודשים.
למדתי שהגוף שלי חכם מספיק לומר לי מתי הוא רעב, מתי הוא שבע..
למדתי שאני מספיק חכמה לעמוד בפני פיתויי שווא שלא מביאים אותי לשום מקום וכעת,
אני במקום חדש, שונה ובעיקר מלא בהקשבה עצמית לצרכים שלי.
אפשר לומר שסוף סוף ישבתי, למדתי, הפנמתי ועליתי כיתה
תודה לך מירי, את עבורי מורה, פסיכולוגית, חברה,
ובעיקר מראת הדרך ובעלת הסבלנות האינסופית בלעזור לי למצוא אותה.
אז אחרי 8 חודשים, 14 קילוגרם פחות (יש להוסיף שמאז הודו כבר שני חורים בחגורה הצטמצמו),
שולחת את אהבתי לכולם ובעיקר למשפחת בלקין ("ATHYUGARN"- בשפת קרלה ההודית).
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|