17/02/2011 21:44
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת יקרה כמובן שהיינו שמחים אם היית נשארת איתנו בחוג אך אם אין לך אפשרות אז לא לוותר ולהמשיך בימי שלישי ואל תנטשי אותנו בפורום מקווה שאת מצליחה לחזור לעצמך אל תוותרי חבל לקלקל דרך ארוכה שעשית בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 13:18
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי מצטמצמת הכי חשוב זה שאת דואגת לעצמך ושאת במסגרת. אם את לא יכולה יום שני - אז תגיעי יום שלישי. אנו כמובן נתגעגע, אבל מה שנוח לך - העיקר להתמיד. אנשים לא מבין שחלק בלתי נפרד מהמסגרת זה הפורום הזה שתומך מאוד, ולעזור זה כיף ומחזק את העוזר ואת הנעזר גם יחד. לכן, עצתי לך היא להמשיך לקרוא ולכתוב כאן. את יודעת שזה יעשה לך טוב ויעזור לך בתהליך ההרזיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 12:35
 קרולין Posts: 6651
|
מיצי יקרה! לא קלה דרכנו , אבל א פ ש ר י ת, ביחד אנחנו כוח!
הפורום שלנו מחזק ומעודד , כנסי שתפי אותנו זה עוזר לכולנו.
בהצלחההההההההההה רבה ואחלה סופ"ש.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
מצטמצמת יקרה אני מחזקת את ידיך ומבקשת שלא תעשי הנחות לעצמך. את חייבת לחזור למסלול וזה כולל ביקורים דחופים יותר בפורום. הכתיבה כאן מאוד עוזרת מחזקת ומעודדת. אם את צריכה לעבור לקבוצה של יום ג' זה לא כל כך נורא כי תכירי חברים חדשים. בהצלחה ובלי להתייאש כי אין דרך אחרת!!! אנחנו כאן תעזרי בנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
היי מתוקה,שמחה לראותך כאן לפחות. אכן שאלתי גם את חברתך היכן החצי השני שלה.
יקירתי ירדת נהדר, נפילות הן חלק בלתי נפרד מהתהליך.
החשוב ביותר לא להרים ידיים,להמשיך להיות במסגרת ואולי באמת
לקחת יותר חלק כאן בפורום.
אשמח אם תצליחי להגיח אלינו בימי שני .
איספי את עצמך והתחילי מאלף מבלי לבדוק מה קרה איך קרה,פשוט הלאה.
חיבוק גדול לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 19:53
 dany Posts: 19819
|
מיצי יקרה הסירה הזו שאנחנו מתנדנדים בה ועולים ויורדים היא דרך חיינו................ אנא השארי בפורום וזה ממש עוזר להישאר במסגרת ערב טוב הצלחה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 17:56
 ענת Posts: 3849
|
הי יקירתי, אל תעלמי מהפורום חבל!!!כולנו כאן עם עליות ירידות ולא קל אז יחד איתנו כנסי למאבק ההצלחה,חבל כולנו איתך!!!בהצלחה כנסי כל יום לעדכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 17:44
 מצטמצמת Posts: 135
|
מה שלומכם? הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, יש מלא מלא תרוצים אבל אין באמת הצדקה, אני לא ממש מצליחה לשמור בשבועים שלושה האחרונים, וזה קצת מתסכל אני לא יודעת איך מחזירים את עצמך לשליטה. ואני כל כך מתגעגעת לזה. חוץ מזה אני לא חושבת שאוכל להגיע בימי שני ואני אעבור לימי שלישי בערב. למרות שיהיה לי ממש ממש חבל לא לראות את רבקה ואקו וכל החברים ששם. כי באמת שזאת קבוצה מעולה.
אקו מירי אמרה לי ששאלת עלי וזה היה לי כיף לשמוע, אז תודה רבה על הדאגה,
זהו פחות או יותר אני מקווה שאני אחזור לעצמי בקרוב ושהשליטה תגיע.
מקווה שעליכן עוברים ימים עם יותר שליטה ממני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|