18/02/2011 15:38
 dany Posts: 19819
|
נכון מאד החפירה לא תעזור אלא ההתמדה ולימוד מחדש איך לנהל את חיינו במובן האוכל. שאפתנית כתב:
כנראה שלא נצליח להבין מדוע אנחנו מצליחים ומוצלחים בכל כך הרבה תחומים אבל בתחום האוכל אנחנו מובסים. כנראה שכמו שלכל אדם יש חולשה (הרי אף אחד לא מושלם ולא חסין) אצלנו השמנמודים החולשה מתבטאת באוכל. אני לא חושבת שאם נעמיק לחקור נמצא מדוע ולמה לפי דעתי צריך להשקיע את הכוחות בטיפול בבעיה ולא בנסיון להבין אותה כי אי אפשר להבין. זה עקב אכילס שלנו ואנחנו אמורים להיות מודעים ולטפל. החשוב מכל הוא לא להיות בהכחשה ולהישאר תמיד במודעות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 15:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
כנראה שלא נצליח להבין מדוע אנחנו מצליחים ומוצלחים בכל כך הרבה תחומים אבל בתחום האוכל אנחנו מובסים. כנראה שכמו שלכל אדם יש חולשה (הרי אף אחד לא מושלם ולא חסין) אצלנו השמנמודים החולשה מתבטאת באוכל. אני לא חושבת שאם נעמיק לחקור נמצא מדוע ולמה לפי דעתי צריך להשקיע את הכוחות בטיפול בבעיה ולא בנסיון להבין אותה כי אי אפשר להבין. זה עקב אכילס שלנו ואנחנו אמורים להיות מודעים ולטפל. החשוב מכל הוא לא להיות בהכחשה ולהישאר תמיד במודעות. מסכימה לחלוטין,לא ניתן להכריע אותנו עם כל הקושי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 14:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
כנראה שלא נצליח להבין מדוע אנחנו מצליחים ומוצלחים בכל כך הרבה תחומים אבל בתחום האוכל אנחנו מובסים. כנראה שכמו שלכל אדם יש חולשה (הרי אף אחד לא מושלם ולא חסין) אצלנו השמנמודים החולשה מתבטאת באוכל. אני לא חושבת שאם נעמיק לחקור נמצא מדוע ולמה לפי דעתי צריך להשקיע את הכוחות בטיפול בבעיה ולא בנסיון להבין אותה כי אי אפשר להבין. זה עקב אכילס שלנו ואנחנו אמורים להיות מודעים ולטפל. החשוב מכל הוא לא להיות בהכחשה ולהישאר תמיד במודעות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 11:39
 רבקה Posts: 8411
|
יקירתי שחיוכך מהלב תמיד יהיה על פנייך דברייך אמיתיים ונוגעים לליבנו. כדברי מירי שתמיד אומרת "יושבים אצלי בחוגים רופאים, עורכי דין, אנשים שמאוד מצליחים בתחומים שונים וכאשר זה מגיע לאוכל הם פשוט לא מצליחים " אנחנו מודים אלף אלפי תודות למסגרת שאנו נמצאים בה ולומדים את לימודי האוניברסיטה לאיכות החיים המקצוע החשוב ביותר. בטוחה שתצליחי להוריד את מה שעלה עם קצת נחישות והקפדה. היעזרי בפורום המדהים שכאן ולך ולכולם בהצלחה ושבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 06:14
|
חיוך יקרה חבל שאת לא כותבת לנו יותר כי בכל פעם שאת כותבת אני כל כך מזדהה איתך ועם מחשבותיך. כן זה מוזר........ אנשים מצליחים ובגדול........ מגיעים לעמדות גבוהות, עושים דברים מופלאים........ ושזה מגיע למקום החשוב ביותר המקדש הפרטי שלהם הם מזלזלים ובוגדים בו כל הזמן. הלוואי והיתה לנו התשובה כי אז לא היינו בכלל במקום הזה. כמובן רק מי שרוצה!!!!!!!! בנוגע לבן את נוהגת נכון, אסור לנדנד כי זה לוקח רק למקומות הפוכים. אני שמחה לשמוע שיש לו אשה תומכת מאד חשוב . מקווה שגם את וגם הוא תמצאו את כוחות הנפש להתמודד עם הבעיה .......... שהיא גם פה של כולנו. תקוה ואמונה בהחלט יכולים להביא את התשובה. ולצלוח כל יום . סופ"ש נעים, שבת שלום והמון המון הצלחה
חיוך מהלב כתב:
הצלחתי איך שהוא לכתוב כמה מילים. הרצאתך השבוע מירי היתה חשובה מעין כמותה. מידי פעם אני מרגישה שהצד האנושי הכן שבך הוא זה שזורם ומפיח תקווה וגם אומץ לגבי ההמשך. עלי לעבוד השבוע יותר קשה כדי להסיר מעלי את הק"ג שעלה לצערי. עד כה לא כל כך הצלחתי. היום אני מרגישה שזה מתחיל להיות קל יותר.... יש ימים שפשוט קשה יותר. הגוף משדר שהוא רוצה לאכול. אין לי שום מושג למה? בטח לא אכילה ריגשית. נזכרתי גם אמש בדברייך על אנשים שונים שהם השיגו השגים גדולים בתחום העבודה והקריירה אבל בנושא החשוב כמו לשמור על גופם לא הצליחו כלל.אתמול הייתי בהרצאה של אישה מאד מעניינת שהיא גם אנתרופולוגית. לא אכתוב את שמה. שמה הולך לפניה בכל העולם והיא גם מדריכת טיולים. איני יודעת כיצד (אישה בשנות ה40) כיון שהיא מאד מאד גדולה. קשה לטוס כפי שגם את הזכרת בטיסה של ארקיע, קשה לנוע בקלילות גם בשל המשקל, היא עושה חייל בכל שטח שבו נוגעת חוץ מאשר לשמור על גופה. בטח קל לי לדבר. הרי אני "גרה בבית מזכוככית" ולכן איני יכולה ומורשית לזרורק אבנים כפי שאומרים.....השבוע גם בני הבכור שמצליח מאד בחייו בכל נושא ועניין פתאום אמר לי אני שמן. זה נכון שהוא השמין לאחרונה ונראה לי שקשה לו מאד. הצעתי לו בלי פחמימות משעה 17.00 עניין הפלפלים לא מצא חן בעינין. אבל אני מקווה שהוא ימצא את הדרך. בעבר כבר רזה אך שוב שמן לצערי ולחץ העבודה שלו אינו עוזר. נכון הוא רק בן 31 אבל צריך לחשוב על הרבה דברים כאב לשתי תאומות מקסימות ובכלל... אני לא מעזה לומר שום דבר הדיבור על דיאטה בא ממנו. רק אז אני מרשה לעצמי להציע או לספר לו מה אני עושה. ... הרי גם לי כל כך קשה.... הוא שמנמוד ויתרונו בכך שהוא מאד גבוה. אבל עליו לעשות מעשה בקרוב. אשתו מעודדת אותו... נקווה לטוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 06:11
|
את החתונה כבר עברת ואני מקווה בשלום!!!!!!!!!!!!!! יום הולדת שמח לאבא המון מזל טוב ותחשבי על כך שהוא בטח מאושר לראות את הבת שלא רזה ושמחה............ אז שום אוכל בעולם לא שווה את התחושה הזו. את יודעת את הכללים ולכן אני בטוחה שתוכלי לעבור את הארוחה ללא כל מכשולים. שוב מזל טוב והצלחה.
טרי כתב:
חברים ירדתי עוד חצי קילו בסה"כ 6 קילו.  אני מאוד שמחה זה לא היה קל בכלל. מחר יש לי חתונה מהעבודה במקום מאוד יוקרתי וביום ראשון אנו חוגגים לאבא יום הולדת במסעדה. אני פוחדת מהפיתויים האלה. עצות בבקשה חברים לא בר לי לעלות בכלל רוצה רק לרדת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 04:52
 אשירה Posts: 4292
|
טרי יקרה, אני מקווה שצלחת בשלום את החתונה ושאת ממשיכה במאמץ לשמור על ההשג הנהדר שהיה לך עד כה. ביום ראשון במסעדה כדאי להתרכז רק במנות העיקריות ולא במזטים למיניהם וכד', ואז את אוכלת ארוחה טובה מלאה, וגם אם תקחי קינוח ותאכלי אותו ממקום טוב, כמו שמירי אומרת, הוא לא ישפיע לרעה, מזל טוב ליום הולדתו של אבא, ובהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 04:52
|
בוקר טוב לך חיוך מהלב. אני כל כך מזדהה עם דברייך.
אומר בכנות שלא אחת אני שואלת את עצמי איך יעלה על הדעת שאדם
בעל אופי חזק,תובנות,הצלחה בתפקיד,הגיון מתגמד כל כך אל מול האוכל.
אומר שלאחר כל כך הרבה שנים עם מירי,עליות וירידות במשקל עדיין לא
מצאתי תשובה הגיונית פרט לכך שקבלתי את עצמי כחולה כרונית ומאושרת
לקבל טיפול שעוצר את התפרצות המחלה,לא יכולה להגדיר זאת אחרת.
שבת שלום ותודה על השיתוף,נשמח שתמשיכי להיות איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 18:05
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
הצלחתי איך שהוא לכתוב כמה מילים. הרצאתך השבוע מירי היתה חשובה מעין כמותה. מידי פעם אני מרגישה שהצד האנושי הכן שבך הוא זה שזורם ומפיח תקווה וגם אומץ לגבי ההמשך. עלי לעבוד השבוע יותר קשה כדי להסיר מעלי את הק"ג שעלה לצערי. עד כה לא כל כך הצלחתי. היום אני מרגישה שזה מתחיל להיות קל יותר.... יש ימים שפשוט קשה יותר. הגוף משדר שהוא רוצה לאכול. אין לי שום מושג למה? בטח לא אכילה ריגשית. נזכרתי גם אמש בדברייך על אנשים שונים שהם השיגו השגים גדולים בתחום העבודה והקריירה אבל בנושא החשוב כמו לשמור על גופם לא הצליחו כלל.אתמול הייתי בהרצאה של אישה מאד מעניינת שהיא גם אנתרופולוגית. לא אכתוב את שמה. שמה הולך לפניה בכל העולם והיא גם מדריכת טיולים. איני יודעת כיצד (אישה בשנות ה40) כיון שהיא מאד מאד גדולה. קשה לטוס כפי שגם את הזכרת בטיסה של ארקיע, קשה לנוע בקלילות גם בשל המשקל, היא עושה חייל בכל שטח שבו נוגעת חוץ מאשר לשמור על גופה. בטח קל לי לדבר. הרי אני "גרה בבית מזכוככית" ולכן איני יכולה ומורשית לזרורק אבנים כפי שאומרים.....השבוע גם בני הבכור שמצליח מאד בחייו בכל נושא ועניין פתאום אמר לי אני שמן. זה נכון שהוא השמין לאחרונה ונראה לי שקשה לו מאד. הצעתי לו בלי פחמימות משעה 17.00 עניין הפלפלים לא מצא חן בעינין. אבל אני מקווה שהוא ימצא את הדרך. בעבר כבר רזה אך שוב שמן לצערי ולחץ העבודה שלו אינו עוזר. נכון הוא רק בן 31 אבל צריך לחשוב על הרבה דברים כאב לשתי תאומות מקסימות ובכלל... אני לא מעזה לומר שום דבר הדיבור על דיאטה בא ממנו. רק אז אני מרשה לעצמי להציע או לספר לו מה אני עושה. ... הרי גם לי כל כך קשה.... הוא שמנמוד ויתרונו בכך שהוא מאד גבוה. אבל עליו לעשות מעשה בקרוב. אשתו מעודדת אותו... נקווה לטוב.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 16:00
 spunkil Posts: 111
|
טרי, קיבלת פה אחלה עצות.. הכי חשוב זה פשוט לזכור שלא חייבים להתפתות לאוכל, ושאנחנו יותר חזקים מזה. ולשמור על בלי פחמימות מ - 17:00 גם בערב ובארוע, תמיד יש סלטים שאפשר לאכול מהם.
בהצלחה!
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 00:11
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טרי יקרה תיזכרי בהרצאה השבועית ובמאמץ שאת משקיעה בזמן האחרון ותתאפקי את יכולה.... בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:20
|
טרי כל הכבוד ,את על המסלול ואכן חבל למעוד. שמחות?נהדר,ביצה קשה לפני ,להתלבש מליון דולר,צבעי טמבור
ולהחליט מראש שאת נהנית מהאירועים עצמם,חברים ,משפחה.
לשתות לכל אורך האירוע ולומר לעצמך איזהו גיבור הכובש את יצרו.
מאחלת לך המון הצלחה,מזל טוב ורק שמחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 19:51
|
טרי יקרה עצם המודעות שאת נמצאת בה היא כבר מחצית הדרך להצלחה. בגד צמוד, לא לצאת רעבה...... אולי כדאי לאכול ביצה קשה לפני שיוצאים...... היא ממלאת להיות כל הזמן ליד השולחן עם כוס מים....... לקום לרקוד......... במידה ויש משהו "מעניין" לאכול ואם לא כדאי פשוט לוותר........... המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 16:12
 רבקה Posts: 8411
|
טרי יקירה נהדרת וכל הכבוד עצם הצהרתך "לא בא לי לעלות בכלל רוצה רק לרדת"
תוביל אותך ליישום המוצלח אין דבר העומד בפני הרצון וכמובן לא לשכוח בלי פחמימות מחמש ובזמ ן הקינוחים לרקוד ושיהיה רק שמח בהצלחה והנאה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 14:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד טרי, עוד חצי קילו פחות. את נהדרת!!! העצה היחידה שיש לי לתת לך זה תמיד לזכור לנגד עיניך את ששת הקילוגרמים שירדו. נכון שחבל להרוס את הירידה היפה הזו בשביל קינוח בחתונה? נכון שחבל להרוס בשביל מנה במסעדה? נכון שיש לנו מגוון רחב של מזונות עשירים וטעימים שאפשר לאכול אותם בלי לעלות במשקל? אני בטוחה שתבחרי במנות מזינות ולא משמינות. אל תאכלי פחמימות אחרי חמש ותראי שההישג ישמר. תהני יקירתי, הנאה זה לא רק באוכל (ואני עובדת על זה עם עצמי).
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 14:08
 טרי Posts: 168
|
חברים ירדתי עוד חצי קילו בסה"כ 6 קילו. אני מאוד שמחה זה לא היה קל בכלל. מחר יש לי חתונה מהעבודה במקום מאוד יוקרתי וביום ראשון אנו חוגגים לאבא יום הולדת במסעדה. אני פוחדת מהפיתויים האלה. עצות בבקשה חברים לא בר לי לעלות בכלל רוצה רק לרדת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|