16/02/2011 16:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חגיתי כתב:
תודה על הפרגון אין ממה לברוח זו ממש מלחמת חורמה ובטוחני שתצליח בה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 12:55
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 12:27
 רבקה Posts: 8411
|
חגיתי אני גאה בך כל הכבוד וזו כוחה של מסגרת!!!! המשיכי כך ובטוח דרכך תוביל להצלחה יום נעים מתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 11:33
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
נהדרת בהצלחה בהמשך יום טוב
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 11:21
 חגיתי Posts: 27
|
תודה על הפרגון אין ממה לברוח זו ממש מלחמת חורמה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 08:56
 אשירה Posts: 4292
|
חגיתי יקרה, כל הכבוד!!! רשמת לעצמך ניצחון, עשית מעשה שאת מודה בעצמך שלפני מירי לא היה סיכוי שתעשי, זאת התחלה של שינוי ושל הפנמה,
בהצלחה רבה בהמשך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
עד לפעם הבאה שתגיע חגיתי עשית את המעשה הנכון, תתחזקי ותתגאי בעצמך שלא נשברת ולא נפלת לפיתויים שיש בחנויות. אני בטוחה שכשהפעם הבאה תגיע תדעי יותר טוב להסתדר ותבלמי אותה עוד לפני שתמצאי את עצמך עם התיק מסתובבת ברחוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח על הנחישות!!!!!זו הדרך. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 04:30
 dany Posts: 19819
|
חגיתי ככה זה עובד וככה לומדים כל הכבוד הנה הוכחת לעצמך כי אפשר אחרת וכי ניתן לשנות את כיוון הגלגלים. המשיכי כך לחיי החסה והסלט חיבוק
חגיתי כתב:
כל יום אני מגלה דברים קטנים שעוזרים לי לשלוט בעצמי לפני זלילת ערב הרסנית ( מאז שאני עם מירי אני מצליחה לתרגם הרבה יותר מה עובר עליי ומצליחה לשלוט) איך שנכנסתי הביתה חציתי גמבה ואכלתי עם צפתית - לא עזר. צפיתי בטלויזיה והראש טוחן-"נזמין?" "מה נזמין?", "לא, אצא ואקנה איזה מוקפץ, הרבה זמן לא אכלתי גלידה". לקחתי את התיק ויצאתי למסע (זה מאוד קל אני ממש במרכז העיר רק לבחור). נכנסתי לניו פארם "אולי איזה שמפו או מסקרה חדשה ירגיעו אותי" מסתובבת בניו פארם סתם ממש סתם אין לי מה לקנות - יצאתי. המשכתי ברחוב : "מה יהיה בסוף?" "למה אני במסגרת אני בוגדת בעצמי" "המאפיה עוד פתוחה? איזה ריח" , המשכתי ונכנסתי לסופר כמו נרקומנית שמחפשת מנה "ירקות יש לי, החסה נגמרה" לקחתי חסה, דוכן הבורקסים צעק לי בואי, חלפתי על פניו. פתאום הרגשתי אחרת ושאין לי כ"כ מה לחפש פה לבסוף יצאתי עם חסה, טונה, פסטרמה דלת שומן, לחם גבינת עזים 5% והצטיינות הערב נבטי ברוקולי - פתאום ברגע הראש התחיל לתכנן איזה סלט גדול אני צריכה להכין לכשאשוב הביתה, אבל קודם אכתוב לפורום ואח"כ. פשוט מדהים, לפני מירי גם פצצת אטום איראנית לא מנעה ממני את זלילות הערב האומללות והנוראיות האלה. איך את צודקת מירי תוך פרק זמן הרצון הזה נעלם פשוט תחכו, תעשו משהו אחר, זה עובר. הלוואי ואדע לשלוט גם בפעם הבאה, היא תבוא אני יודעת את זה.............חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 21:38
 קרולין Posts: 6651
|
חגיתי יקרה, את אלופה! כל הכבוד לך! רק ככה מצליחים...זה לא קל בכלל אבל זה א פ ש ר י!
גאה בך מאד! אין על מירי שלנו והמסגרת פשוט אין!
לחיי ההצלחות הקטנות והגדולות שבדרך......
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 20:53
 חגיתי Posts: 27
|
כל יום אני מגלה דברים קטנים שעוזרים לי לשלוט בעצמי לפני זלילת ערב הרסנית ( מאז שאני עם מירי אני מצליחה לתרגם הרבה יותר מה עובר עליי ומצליחה לשלוט) איך שנכנסתי הביתה חציתי גמבה ואכלתי עם צפתית - לא עזר. צפיתי בטלויזיה והראש טוחן-"נזמין?" "מה נזמין?", "לא, אצא ואקנה איזה מוקפץ, הרבה זמן לא אכלתי גלידה". לקחתי את התיק ויצאתי למסע (זה מאוד קל אני ממש במרכז העיר רק לבחור). נכנסתי לניו פארם "אולי איזה שמפו או מסקרה חדשה ירגיעו אותי" מסתובבת בניו פארם סתם ממש סתם אין לי מה לקנות - יצאתי. המשכתי ברחוב : "מה יהיה בסוף?" "למה אני במסגרת אני בוגדת בעצמי" "המאפיה עוד פתוחה? איזה ריח" , המשכתי ונכנסתי לסופר כמו נרקומנית שמחפשת מנה "ירקות יש לי, החסה נגמרה" לקחתי חסה, דוכן הבורקסים צעק לי בואי, חלפתי על פניו. פתאום הרגשתי אחרת ושאין לי כ"כ מה לחפש פה לבסוף יצאתי עם חסה, טונה, פסטרמה דלת שומן, לחם גבינת עזים 5% והצטיינות הערב נבטי ברוקולי - פתאום ברגע הראש התחיל לתכנן איזה סלט גדול אני צריכה להכין לכשאשוב הביתה, אבל קודם אכתוב לפורום ואח"כ. פשוט מדהים, לפני מירי גם פצצת אטום איראנית לא מנעה ממני את זלילות הערב האומללות והנוראיות האלה. איך את צודקת מירי תוך פרק זמן הרצון הזה נעלם פשוט תחכו, תעשו משהו אחר, זה עובר. הלוואי ואדע לשלוט גם בפעם הבאה, היא תבוא אני יודעת את זה.............חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|