18/02/2011 14:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
כן אשירוש, מיכלי היא כלתה של מימי, היא נשואה לגיתי שהוא בנה של מימי. אשירה כתב:
מימי יקרה, כתבו לך כבר הכל אז אני רק רוצה להוסיף איחולי הצלחה, אגב, האם הבנתי שיש פה קשרי משפחה? כמה נחמד!
אז שוב בהצלחה רבה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2011 05:05
 אשירה Posts: 4292
|
מימי יקרה, כתבו לך כבר הכל אז אני רק רוצה להוסיף איחולי הצלחה, אגב, האם הבנתי שיש פה קשרי משפחה? כמה נחמד!
אז שוב בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 21:36
 רבקה Posts: 8411
|
מימי חזרת עם המון חוויות והנאה וזה שווה הכל 2 הקילו ירדו במהרה ברגע שחזרת לשליטה מאמינה שגם ביום ראשון בטיול תצליחי ותגיעי לשקילה עם החזר חוב ובדרך צלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 08:19
 נחושה Posts: 6982
|
מימי היקרה, מיכלוש כלתך המחוננת כתבה לך הכול. תהני....וניפגש ביום א' בערב, סופשבוע נפלא עד אז נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 08:17
 כרובית Posts: 261
|
מימי, אני מאחלת לך המון הצלחה. כל הכבוד על תאילנד-10 ימים יכלו להסתכם בהרבה יותר מ-2 קילו!! בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 07:00
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מימי הכי חשוב שתשדלי להקפיד על מה שאת כן יכולה לשלוט בו - את כן יכולה להכין סנדביצ'ים בבית ולחסוך לחמניות ענקיות עם מעט מאוד בבפנוכו שקונים בכל מקום, את כן יכולה להכין קופסת ירקות גדולה ולדחוף בפנים ביצה קשה (כמו שאני עושה לימים ארוכים של לימודים), את כן יכולה לקחת תרמוס עם תה חם שתמיד ממלא ועוזר להרגיע את הקיבה רגע לפני ההתנפלות... אני סומכת עליך שתהיי בסדר גמור, את כל השבוע באקסטרה השתדלות וזה יבוא לידי ביטוי במשקל ביום ראשון. שיהיה לנו אחלה סופ"ש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 06:41
|
מימי בוקר טוב, תהני מכל רגע שאפשר וזה כולל את הטיול של יום א'. את כבר יודעת היטב איך לנהוג בכל הקשור לאוכל אז תצאי ותהני. מימי כתב:
בדקתי את היומן שלי, וביום ראשון יש לי טיול לכל היום לנגב ודימונה [במסגרת הקתדרה העממית של פתח-תקוה- סיורים בידיעת הארץ]. בקיצור זה לא יהיה יום ראשון של קיזוזים כמו תמיד. זה שוב לאכול בחוץ ארוחת צהרים [לא שאני סובלת כל-כך...] אבל למרות הכל, אין הנחות ואני ממשיכה לשמור, ומקוה כבר ביום ראשון, למרות הטיול, להצליח להוריד במשקל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 05:52
 dany Posts: 19819
|
מימי יקרה מודעות היא חצי עבודה ואת בהחלט במקום הזה טיול מקסים וסופ"ש נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2011 04:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מימי,תהני מהטיול באזור הנגב ,מהחברה מהנוף ,האוכל הוא ממש שולי לכן בטוחה שההחלטה שאת לוקחת כאן ועכשיו תקויים במלואה.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 23:46
 מימי Posts: 117
|
בדקתי את היומן שלי, וביום ראשון יש לי טיול לכל היום לנגב ודימונה [במסגרת הקתדרה העממית של פתח-תקוה- סיורים בידיעת הארץ]. בקיצור זה לא יהיה יום ראשון של קיזוזים כמו תמיד. זה שוב לאכול בחוץ ארוחת צהרים [לא שאני סובלת כל-כך...] אבל למרות הכל, אין הנחות ואני ממשיכה לשמור, ומקוה כבר ביום ראשון, למרות הטיול, להצליח להוריד במשקל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח,נהנים מבלים וחוזרים למסלול. שוב איזה נכס יש לנו,המסגרת!!!!
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 22:48
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מימי!!!! 
ממש משמח אותי וכיף לי לקרוא אותך ככה.. מלאת מוטיבציה.. תשמרי על האנרגיות האלה  תהני בחתונה, תרקדי, תשרפי עוד קצת קלוריות ובאמת... אוכל חתונות?! לא להיט כזה גדול ממילא..
נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 20:20
 קרולין Posts: 6651
|
מימי יקרה, כיף לשמוע שנסעת לתאילנד הקסומה...
נהנת וזה נהדר.
לא נורא 2 קילו אחרי חופשה בחו"ל ירדו...בהנחה שאת כבר בתהליך......בלי פחמימות מ- 17.00 ואת מחזירה חבות במהרה.
בהצלחהההההה רבהההההה את יכולה!
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 17:30
 dany Posts: 19819
|
מימי יקרה מה שעלה מהר ירד מהר ואני בטוחה שבשבוע הבא את מחזירה חובות. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 14:48
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מימי כל הכבוד על השיתוף, אני ממש שמחה שנהנית במקום המיוחד הזה - תאילנד 2 ק"ג זה לא נורא, אבל עד שאת לא מורידה אותם - את חוזרת לתלם! כל הכבוד על הרוח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 14:14
|
מימי נסעת לתאילנד נהנת, אכלת קצת ואני בטוחה שעד שבוע הבא עם כזו משמעת באכילה את מחזירה את החוב. תהני היום בערב בחתונה ותרקדי הרבה. רק ארועים משמחים ובשורות טובות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 12:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מימי יקרה תודה על השיתוף, גאה בך מאד, ואכן עד שלא מחזירים חובות חייבים לשמור. תרקדי בכף ותהני היום בחתונה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 12:49
 מימי Posts: 117
|
חזרתי אליכם לפורום היקר אחרי היעדרות של בעשרה ימים, בה הייתי בתאילנד. עוד לפני הנסיעה הייתי מלאת מוטיבציה להוריד שני קילו, ואכן הצלחתי במשימה. גם בתאילנד, רוחה של מירי הייתה סביבי ושמרתי מאוד, הייתי בהכרה מלאה לגבי כל דבר שנכנס לי לפה! אך מה לעשות בחו"ל זה לא קל לעשות דיאטה, אין סלט קצוץ, אוכלים פעמיים וחצי ביום אוכל של מסעדות, בהן אפילו הדג שמנמן וטעים..... גלידות, עוגות, פירות וכו', היו מחוץ לתחום. רק ביום האחרון הרשיתי לעצמי פראפוצ'ינו בבית קפה -סטרבקס [סוג של מילק שייק מקפה ושוקו]. למרות שהייתי בשליטה, הנסיעה עלתה לי שני קילו, אבל כמו שמירי אומרת, מה שעולה מהר יורד מהר. שוב חזרתי לסלט הקצוץ, ליוגורט 3%, לטונה בערב, והסלמון בצהרים. יום ראשון הבא, אני מוחקת חובות, טוב יש לי עוד לצלוח חתונה היום בערב.....אבל אני בשליטה, ולא תירשם שום מעידה באגף האוכל!!! אני מתכוננת לנעול נעלי "ריקוד" ולפזז כל הערב!!! הרחק מהמזנונים העמוסים...וקינוחי הפרווה שלא שווים שאבזבז עליהם אפילו קלוריה אחת! מבטיחה לדווח באומץ אחרי השקילה הבאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|