הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמנמוד בהכחשה.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/02/2011 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
היו זמנים שגם לי היה הצורך הזה לתפוס כל אחד שמנמוד ביד ולהוביל אותו אל האור.................. די עבר לי למען האמת כי אפשר להביא את וסליחה על הדימוי את סוס אל השוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.............. כל אחד צריך להבין את זה מתוכו ואם הוא לא אז אף אחד לא יכול לעשות זאת בשבילו.
וכפי שחגיתי כתבה המאבק הוא לא קל ומתסכל לעיתים מאד מאד, ואקו הוסיפה שבתוך התהליך תוך כדי ישיבה אצל מירי היא עלתה וירדה עשרות קילוגרמים.
ואני רואה את עצמי שבשנה האחרונה לאחר שירדתי כל כך יפה , התחלתי לזייף ולא מצליחה להביא את עצמי למצב של שמירה שלמה אלא כל הזמן מתנדנדת, כך שאני היום מחזקת את עצמי וזו עבודה מספיק מאתגרת!!!!!!!!!!

אכן כל כך מחיינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/02/2011 05:20

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
אקורדיון יקירתי
הרי אנחנו נתקלים באנשים שמנמודים כאלה
כל יום וכל היום
בשבת בבוקר צעדנו בפארק ופה ושם ראינו שמנמודות
ופתאום אמרתי לבעלי "יו איך הייתי לוקחת אותה איתי למירי"

והוא ענה לי את צריכה להחזיק כרטיסי ביקור של מירי
ולשלוף אותם בשעת הצורך .
תאמיני לי הלוואי ואפשר היה לעשות זאת כדי לעזור לשמנמודים הללו
האם הם לא רואים? ואולי הם בהתנגדות
תבוא עלינו הברכה על הימצאותינו במערכת הנפלאה והיקרה של מירי בלקין
שמובילה אותנו לאיכות חיים
מתוקה שיהיה לך יום מקסים ושבוע הפתעות!!

אמן יקירתי ,גם לך.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/02/2011 05:20

אקורדיאון
אקורדיאון
miribelkin כתב:
אקו יקרה ממש סיפור עצוב של הדחקה הכחשה, אי אפשר לתאר את הרצון שלי כל
פעם לגשת ולהעיר ולהאיר את עיני השמן.... אבל לא תמיד אפשרי ונעים ולפעמים כשאני מעיזה לעשות זאת זה מתקבל קשה... לכן אני שמחה על כל חדש וחוזר בתשובה שמגיע לחוגים או נרשם לדיאטה דרך האינטרנט. זה עובד. תודה על השיתוף, סיפור מדהים. להתראות אוהבת מירי

מירוש יקירתי ,מזל גדול שיש לנו מורת דרך שמאירה את דרכנו באור עצום וחם ולהודות ולטפל זו גדולתנו.
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/02/2011 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
אני מכירה כמה וכמה כאלו מקרוב ואי אפשר לדבר איתם הם בטוחים שאין מה לחדש להם....
מזל שאנחנו מוכנים לפתוח את האוזניים והראש...אחרת היינו ממשיכים לסבול מאיכות חיים בזבל.
מזל שיש לנו את ההרצאות השבועיות של מירי שנותנות המון מוטיבציה,השקילה והפורום המדהים הזה ....
נשיבוקים ובהצלחה

אכן הדסוש כמו שתמיד חוזרת וכותבת ומאמינה בכל ליבי שלמסגרת אין מחיר.
נפל בחלקנו מזל גדול שאנחנו כאן במסגרת וגם הנפילות מבוקרות.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 17:17

dany
dany
היו זמנים שגם לי היה הצורך הזה לתפוס כל אחד שמנמוד ביד ולהוביל אותו אל האור.................. די עבר לי למען האמת כי אפשר להביא את וסליחה על הדימוי את סוס אל השוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.............. כל אחד צריך להבין את זה מתוכו ואם הוא לא אז אף אחד לא יכול לעשות זאת בשבילו.
וכפי שחגיתי כתבה המאבק הוא לא קל ומתסכל לעיתים מאד מאד, ואקו הוסיפה שבתוך התהליך תוך כדי ישיבה אצל מירי היא עלתה וירדה עשרות קילוגרמים.
ואני רואה את עצמי שבשנה האחרונה לאחר שירדתי כל כך יפה , התחלתי לזייף ולא מצליחה להביא את עצמי למצב של שמירה שלמה אלא כל הזמן מתנדנדת, כך שאני היום מחזקת את עצמי וזו עבודה מספיק מאתגרת!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 16:47

tutit
tutit
אני מכירה כמה וכמה כאלו מקרוב ואי אפשר לדבר איתם הם בטוחים שאין מה לחדש להם....
מזל שאנחנו מוכנים לפתוח את האוזניים והראש...אחרת היינו ממשיכים לסבול מאיכות חיים בזבל.
מזל שיש לנו את ההרצאות השבועיות של מירי שנותנות המון מוטיבציה,השקילה והפורום המדהים הזה ....
נשיבוקים ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 13:04

miribelkin
miribelkin
Administrator
אקו יקרה ממש סיפור עצוב של הדחקה הכחשה, אי אפשר לתאר את הרצון שלי כל
פעם לגשת ולהעיר ולהאיר את עיני השמן.... אבל לא תמיד אפשרי ונעים ולפעמים כשאני מעיזה לעשות זאת זה מתקבל קשה... לכן אני שמחה על כל חדש וחוזר בתשובה שמגיע לחוגים או נרשם לדיאטה דרך האינטרנט. זה עובד. תודה על השיתוף, סיפור מדהים. להתראות אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 09:55

חגיתי
חגיתי
רבקה כתב:
אקורדיון יקירתי
כל יום וכל היום

ולשלוף אותם בשעת הצורך .

תודה, גם לך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 09:04

אקורדיאון
אקורדיאון
חגיתי כתב:
בוקר טוב, בבקשה אל תשפטו. שמנמוד יודע טוב מאוד שהוא שמנמוד אבל בשביל לעמוד מול ולהיאבק צריך הרבה מאוד. המקרה באמת מתקשר לכל מה שחווינו אתמול בערב עם מירי אבל אנחנו לא מכירים אותו ולאן הוא הולך. חשוב לי להגיב וסליחה מראש, אבל בתור אחת שסובלת מעודף משקל רציני מאוד ושנים ללא טיפול ואין ספק שמירי האירה את חיי, אבל דרכי לא פשוטה והדרך לקבל- שרק עזרה מגורם חיצוני תעזור מאוד ועצם ההחלטה בכלל לבקש עזרה ולמצוא אותה לקחה לי שנים רבות. לא הייתי קוראת לזה הכחשה יש הרבה הסברים אחרים. עד לפני מספר שנים לא הייתי בכלל מסוגלת לדבר על ההשמנה אפילו אם נתקלתי בשיחות שלא קשורות אליי, סתם שיחות על דיאטה ומשקל במצבים כאלה חוויתי הרגשה מאוד לא נעימה, סוג של בושה, תסכול, מיליון מחשבות רצות בראש אבל ממש ממש לא הכחשה (קשה לי תאר, זה עולם פנימי מורכב וסוער מאוד ולרוב כלפי חוץ נראה שהכל סבבה). היום השתניתי אני פתוחה הרבה יותר, מדברת יותר, הרבה צוחקת על עצמי ויש עוד הרבה מה לשפר. הלוואי וימצא דרכו.
היה לי חשוב להגיב ולשתף, חגיתי

יקירתי את מתפרצת ממש לדלת פתוחה ,אומר לך באופן גלוי אני אישית עליתי וירדתי 50 קילו בתוך המסגרת כך שהכל ידוע ולא פשוט אבל
השורה התחתונה שאת נתת כאן לבד את התשובה כשהתחלת לטפל חל מהפך בחייך וזה בדיוק מה שצריך אותו שמנמוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 08:44

רבקה
רבקה
אקורדיון יקירתי
כל יום וכל היום

ולשלוף אותם בשעת הצורך .
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 08:30

חגיתי
חגיתי
בוקר טוב, בבקשה אל תשפטו. שמנמוד יודע טוב מאוד שהוא שמנמוד אבל בשביל לעמוד מול ולהיאבק צריך הרבה מאוד. המקרה באמת מתקשר לכל מה שחווינו אתמול בערב עם מירי אבל אנחנו לא מכירים אותו ולאן הוא הולך. חשוב לי להגיב וסליחה מראש, אבל בתור אחת שסובלת מעודף משקל רציני מאוד ושנים ללא טיפול ואין ספק שמירי האירה את חיי, אבל דרכי לא פשוטה והדרך לקבל- שרק עזרה מגורם חיצוני תעזור מאוד ועצם ההחלטה בכלל לבקש עזרה ולמצוא אותה לקחה לי שנים רבות. לא הייתי קוראת לזה הכחשה יש הרבה הסברים אחרים. עד לפני מספר שנים לא הייתי בכלל מסוגלת לדבר על ההשמנה אפילו אם נתקלתי בשיחות שלא קשורות אליי, סתם שיחות על דיאטה ומשקל במצבים כאלה חוויתי הרגשה מאוד לא נעימה, סוג של בושה, תסכול, מיליון מחשבות רצות בראש אבל ממש ממש לא הכחשה (קשה לי תאר, זה עולם פנימי מורכב וסוער מאוד ולרוב כלפי חוץ נראה שהכל סבבה). היום השתניתי אני פתוחה הרבה יותר, מדברת יותר, הרבה צוחקת על עצמי ויש עוד הרבה מה לשפר. הלוואי וימצא דרכו.
היה לי חשוב להגיב ולשתף, חגיתי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 07:15

שאפתנית
שאפתנית
אין ספק שבורכנו ואנחנו שמפיצים את הבשורה מפי מורתנו לא תמיד נופלים על אוזנים שרוצות לשמוע. יש כאלה שחיים בהכחשה, יש כאלו שמאסו במאבק אבל אנחנו כאן ונשאר כאן כי אנחנו מהנבונים שהפנימו שזה מאבק לכל החיים ובהחלט אפשר לנצח אותו וזה מה שאנו עושות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 06:05

אקורדיאון
אקורדיאון
אני מאחלת לו מכל הלב.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 06:05

ענת
ענת
אכן בהכחשה מוחלטת!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 06:03

אשירה
אשירה
אולי זו לא מקריות שהבחור הגיע לחוג אומנות דווקא במקום זה, הרי חוגי אומנות ישנם בהרבה מקומות,

אולי הוא אינו יודע שממול לחוג לאומנות קיים חוג שנועד ממש בשבילו,

אולי זו אצבע אלוהים שתכוון אותו בסופו של דבר למקום הנכון!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 05:41

אקורדיאון
אקורדיאון
אני חייבת לשתף אותכם במקרה שאולי יצחיק אבל עצוב.
הגעתי אתמול בערב לחוג כשסמוך לבניין פנה אלי בחור בשנות השלושים לחייו,

שמנמוד בלשון המעטה,מתשם ומתנשף מהקושי בהליכה ושאל היכן זה בית התנועה הקיבוצית.

יקירי לא היה לי ספק שהוא בדרך למירי ובאמת עשה לי טוב שעוד מישהו מוכן להכיר בבעיה ולטפל בה.

לא יודעת למה אבל כשנכנסתי שאלתי את אריה אם הגיע אליו בחור חדש להרשם והתשובה היתה שלילית.

לא עוברת דקה והנה הוא מופיע,ניגש לאריה שהבין מיד שמדובר באותו שמנמוד עליו שאלתי וגם אריה משוכנע

שהחמוד הגיע להרשם ולהפתעת שנינו הוא שואל ,היכן התקיים כאן חוג לאומנות???????.

בלענו את הלשון , הוא פנה לחדר ממול מזג לעצמו כוס תה עם שתי כפיות גדושות של סוכר והרגיש

נוח מאוד בהכחשה המוחלטת.

אומר לכן נחמץ ליבי לראות כזה צעיר שחי בתוך בועת השומן שאין ספק שגורמת לאיכות חיים בזבל

ותאמרו קנקן?מכוער .

לפני השקילה סיפרתי למירי מבלי לדעת שההרצאה המדהימה שנתנה היתה תשובה מוחצת לתופעה.

לא אפרט כדי שלא לקלקל לאנשי האינטרנט.

חברים יקרים ואהובים שוב אומר איזה מזל שכולנו כאן עם כל העליות הירידות ועל המקום.

יום קסום והצלחה לנשקלים היום ,פעמיים כי טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמנמוד בהכחשה.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!