הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פופקורן...? שבירה כבר בשבוע השני??!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/02/2011 17:28

dany
dany
דני חמודה
הפעילי את הדימיון המודרך ותסתכלי על הפתיתים הללו כפתיתי פלסטיק.............
ובאמת הם ממש לא בריאים תרתי משמע..........
היה לנו פעם דיון שלם כאן בפורום על הרגלי הצפיה בקולנוע....... הכוללים אכילה תוך כדי, דבר שלי לא כל כך ברור ומובן מאליו.
לא נעים לי לומר אבל אחד הדברים שמונעים אותי מללכת לאולם קולנוע זה האכילה והבליסה , מאד אישי אבל לי זה מאד מפריע.
בכל אופן מאחלת לך בהצלחה, כי כל משוכה שתצליחי לעבור זה רק עוד שלב לקראת דרך חיים בריאה ונכונה יותר.

דני כתב:
ויתור מוחלט על הרגלים נשמע לי כל כך קשה, ממש בלתי אפשרי... להגיע ליום שלא אוכל פופקורן בקולנוע נראה לי לא נראה באופק אך אני מבינה את כל הנאמר, כיף לכן שאתן כל כך מורגלות ולא מרגישות בעונש... אני באמת מעריכה את זה ומבקשת לכולכן ולעצמי הרגשה כזו...
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 14:52

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
דני יקירתי, אין פחמימות אחרי 5 ואין פופקורן בבית קולנוע.
אם את רוצה פופקורן - תכיני בעצמך בבית כי אז יהיה בו פחות שמן. ואני לא מתכוונת לשקיות האלה של "בטעם טבעי" ו"בטעם חמאה" למיקרו. כל שקית כזאת מכילה לפחות 400 קלוריות!
מה, את לא יודעת איזה טעם יש לפופקורן? לא אכלת בחיים שלך פופקורן?
אם הילדים אוכלים (גם הם לא חייבים זה לא בריא) - שיאכלו. את לא חייבת את זה.
נכון שהריח משגע, אבל אם לא מתחילים אפילו באחד - גומרים את הסרט בלי פופקורן. איזהו גיבור הכובש את יצרו.
אם את מתעקשת לאכול פופקורן בבית קולנוע, אז תאכלי את המנה הקטנה ביותר בתור המנה השבועית המותרת. אבל לאכול את זה בתור מנה שבועית??? לא עדיף איזו פרוסת עוגה או גלידה???
מה שאני עושה בבית קולנוע, קודם כל אני מתקמצנת על הכסף. ואם אני ממש מתגרה מהריח, אז אני קונה דיאט קולה (למרות שמירי לא מרשה מיצים ממותקים) ואז יש לי משהו לנשנש. את יכולה ללעוס מסטיק מנטה (או טעם אהוב אחר) לאורך הסרט. בכל מקרה, כל מה שאמרתי לך - מתבסס על ניסיוני. כמובן שעדיף לך לשאול אישית את מירי ולעשות מה שהיא אומרת...
בהצלחה ואני מאוד גאה בך שכתבת והתייעצת כאן :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 14:11

שאפתנית
שאפתנית
אם את יוצאת מתוך נקודת הנחה שוויתור על פופקורן זה עונש את לא תצליחי לוותר עליו אף פעם. ככה לא עושים שינוי. את צריכה להבין שפופקורן בקולנוע לא תורם כלום לגוף וגרוע מזה, הוא מזיק. אם תצאי מתוך נקודת חשיבה כזו תראי שיהיה לך יותר קל לוותר ולשנות הרגלים.
את רק בשבוע השני של הדיאטה, העבודה עוד רבה אבל אם תהיי פתוחה לשינויים ותקבלי אותם בברכה תראי שהשמים הם הגבול ובאמת אפשר להשתנות כי אם לא תשני את החשיבה לא תרדי במשקל.
דני כתב:
ויתור מוחלט על הרגלים נשמע לי כל כך קשה, ממש בלתי אפשרי... להגיע ליום שלא אוכל פופקורן בקולנוע נראה לי לא נראה באופק אך אני מבינה את כל הנאמר, כיף לכן שאתן כל כך מורגלות ולא מרגישות בעונש... אני באמת מעריכה את זה ומבקשת לכולכן ולעצמי הרגשה כזו...
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 13:57

דני
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 07:13

שאפתנית
שאפתנית
דני שלום,
כמו שכתבת את בתחילת תהליך הדיאטה וזה לוקח זמן להקנות הרגלים חדשים ולהתפטר מהרגלים מגונים. אנחנו כבר השלמנו עם חסרונו של הפופקורן בקולנוע והוא לא חסר לנו יותר.
בפעם הבאה תצטיידי בבקבוק מיים, ירקות חתוכים (אם בא לך) וכמובן מסטיק שמעסיק את הפה עד שנגמלים מהצורך בפופקורן.
בהצלחה וכמו שכתבו לך הבנות אין צורך בקיזוזים, תעשי בדיוק מה שכתוב בתפריט והגוף יקזז בעצמו.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 06:11

אשירה
אשירה
דני 2 יקרה,

ישנם הרגלים שפשוט צריך להיפרד מהם בתהליך הרזיה.

זה לא אומר שאי אפשר לאכול מידי פעם פופקורן בבית, זה של 100 קלוריות השקית, או להכין לבד בשיטה של פעם, שזה אני הכי אוהבת, כי אז אני שולטת על כמות השמן בסיר וגם על כמות המלח.

בהצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2011 05:47

אקורדיאון
אקורדיאון
אין שום תרופת פלא חביבתי,לא להתחיל עם הראשון.
הכניסי לך לראש שאין שום מצב לאכול בסרט,קני לך שתיה

ולא כל מה שהילדים אוכלים הוא עבורך.

אגב כל הפופקורן הזה מכיל שמן שהוא ממש רעל.

בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2011 21:23

dany
dany
דני חמודה
אכלת זו כבר עובדה,
ממשיכים הלאה,
את לא מוותרת על ארוחת חלבונים וירקות הכי טוב פלפל אדום עם טונה וקוטג' או ביצה קשה.
ומחר חוזרת לתפריט ולתכנית כאילו לא קרה כלום........ לא קיזוזים ולא הרעבות.
ובוודאי אל תכעסי על עצמך זה קרה כי את בן אדם ולא מלאך.
אך לעתיד לבוא............ לפני שאת יוצאת מהבית תאכלי ביצה קשה כדי להיות "סתומה"
ולוותר לחלוטין על הפופקורן שהוא מלא שמן ופחמימות.
אל יאוש ולא בושה.
חשיבה חיובית
את תעלי על דרך המלך.
חיבוק
דני הישנה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2011 19:50

דני
דני
שלום לכולם,
רציתי לדעת האם יש למישהו/י עצה לגבי אכילת פופקורן (בכמות הכי גדולה בקולנוע) ושבירת הדיאטה, איך ממשיכים כשאוכלים זאת בסרט אחה"צ עם הילדים ואחרי זה מבחינת הקלוריות צריך הרי לוותר על ארוחת ערב...upset

ממש מייאש לשבור דיאטה כל כך מוקדם, מביש.. ):

תודה! דני (החדשה)
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פופקורן...? שבירה כבר בשבוע השני??!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!