16/02/2011 05:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כל הרעיונות כאן היו מעולים וכל זמן שעסוקות אנחנו בכרוב מצבנו מעולה  חחחחחח אהבתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 17:20
 dany Posts: 19819
|
כל הרעיונות כאן היו מעולים וכל זמן שעסוקות אנחנו בכרוב מצבנו מעולה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 16:04
 1103 Posts: 5022
|
רבקה
אני מסכימה איתך,אין כמו הכרוב
בריא,טעים,משתן ועוזר בהרזיה. יום נפלא באנרגיות טובות ובשליטה
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 08:30
 רבקה Posts: 8411
|
נילי תודה על המתכון אנסה גם כמרק בכלל כרוב הוא נפלא טעים ומשביע יום נעים ומהנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 08:16
 1103 Posts: 5022
|
המתכון של מרק הכרוב נכתב לפי בקשתה של ענת
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 08:01
 1103 Posts: 5022
|
דנילה
גם אני מכינה תבשיל כרוב עם אורז,אך אני מאוד אוהבת גם מרק כרוב.היתרון של המרק שאפשר לאכול אותו גם בערב כי אין בו פחממות. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 07:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני דניאלוש ולעיתים אני מוסיפה בשר טחון (מתכון של מירי) ויוצא תבשיל נהדר. dany כתב:
אני עושה את המתכון הזה אבל לא כמרק אלא ככרוב מבושל ז"א עם מעט מאד מים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 04:26
 dany Posts: 19819
|
אני עושה את המתכון הזה אבל לא כמרק אלא ככרוב מבושל ז"א עם מעט מאד מים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 23:57
 ענת Posts: 3849
|
1103 כתב:
ענת כתב: 1103 כתב: אני הולכת לרדת על מרק כרוב מדהים נשיקות נילי  בתיאבון כתבי מתכון תודה ענת מרק כרוב מצרכים: כרוב ירוק בינוני חתוך לרצועות דקות כאיטריות {רצוי לחתוך בפודפרוססור} 2 גזרים מגוררים גס בפומפיה 2עגבניות חתוכות לקוביות קטנות עם הקליפה קופסה בינונית של רסק עגבניות בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן זית צרור פטרוזיליה קצוצה פלפל שחור גרוס 1 כף אבקת מרק בטעם עוף כמה טיפות טבסקו ירוק אופן ההכנה: להזהיב הבצל עם השמן זית להוסיף הכרוב ולאדות עד שצבעו משתנה {בהדרגה לא את כולו יחד} להוסיף הגזר לאדות מעט לערבב מדי פעם להוסיף העגבניות הקצוצות להוסיף הרסק הפלפל אבקת המרק בטעם להוסיף מים עד לגובה שליש מעל הירקות לבשל כ-חצי שעה לאחר רתיחה על אש קטנה לקראת סוף הבישול להוסיף פטרוזליה קצוצה בהצלחה ובתיאבון
תודה נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 20:45
 1103 Posts: 5022
|
ענת כתב:
1103 כתב: אני הולכת לרדת על מרק כרוב מדהים נשיקות נילי  בתיאבון כתבי מתכון
תודה ענת
מרק כרוב
מצרכים: כרוב ירוק בינוני חתוך לרצועות דקות כאיטריות {רצוי לחתוך בפודפרוססור} 2 גזרים מגוררים גס בפומפיה 2עגבניות חתוכות לקוביות קטנות עם הקליפה קופסה בינונית של רסק עגבניות בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן זית צרור פטרוזיליה קצוצה פלפל שחור גרוס 1 כף אבקת מרק בטעם עוף כמה טיפות טבסקו ירוק
אופן ההכנה:
להזהיב הבצל עם השמן זית להוסיף הכרוב ולאדות עד שצבעו משתנה {בהדרגה לא את כולו יחד} להוסיף הגזר לאדות מעט לערבב מדי פעם להוסיף העגבניות הקצוצות להוסיף הרסק הפלפל אבקת המרק בטעם להוסיף מים עד לגובה שליש מעל הירקות לבשל כ-חצי שעה לאחר רתיחה על אש קטנה לקראת סוף הבישול להוסיף פטרוזליה קצוצה בהצלחה ובתיאבון
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 19:38
 ענת Posts: 3849
|
1103 כתב:
אני הולכת לרדת על מרק כרוב מדהים נשיקות נילי 
בתיאבון כתבי מתכון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 19:30
 1103 Posts: 5022
|
אני הולכת לרדת על מרק כרוב מדהים
נשיקות
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|