הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבוקר לא נשקלתי...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/02/2011 08:31

שאפתנית
שאפתנית
ירידה מדהימה נחושה. כל הכבוד, 2 ק"ג פחות!!!
בהצלחה גם השבוע!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2011 07:55

נחושה
נחושה
היי פורום יקר ואהוב...

חזרתי לחוגים ואתמול היתה השקילה השניה=הראשונה של עשיה...

מירי היתה מהממת, פגשתי את מיכל גיתי,מימי,ענתי והרגשתי שוב מוגנת, בבית, במסגרת הנכונה לי ועם המטפלת הכי הכי מקצועית ומדהימה שיכולתי לבקש. התחלתי את השבוע מצויין, הייתי מראשון ועד חמישי בלי פחמימות מחמש, אולי עם פרוסה אחת אבל בהחלט מחושבת ומדודה בכמויות.
במהלך היום הקפדתי לא להכניס דבר לפה מעבר לשתיה חמה (עוד קצת קשה לי עם קפה) והמון מים חמים עם פלח לימון או מסטיק במקרים של נפילות בכושר העמידה.
ובכל זאת בדרך לשקילה נזכרתי בעוגיות הספורות שאכלתי, פופקורן אחד, קינוח גדול במסעדה של שבת (50 לגיסי) אחרי שפירגנתי לי סטייק טוב וסלט
ופתאום לא הייתי בטוחה כלל וכלל שתירשם ירידה משמעותית. (לא עמדתי ברישום מסודר לצערי).
לא היה שם פחד כלל וכלל יותר יראת כבוד למירי ולגופי ולהפנמה שדי כבר ובאמת הגיע הזמן להפסיק להתעלל בגופי שסוחב 20 ק"ג מיותרים אסתטית ובריאותית.
עליתי על המשקל (ברגל ימין) ומירי אמרה לי זהו, מעכשיו רק ירידות !!!
הבטתי בכרטיס וראיתי 2 ק"ג פחות=90 בדיוק - כן, אני יודעת שאני לא נראית...אבל אני מרגישה!!! והגולם לא משקר הטיירים מונחים שם כבר כמעט עשור!!!
שמחתי כמובן אבל ירדתי מהמשקל מפוקחת. ואז שמעתי את הקול הפנימי זה שיכול לקדם אותנו או לייסר אותנו מתעורר:
"גב' יקרה, כשאת עושה יש תוצאות, אין אפס. הגיע הזמן להפסיק עם התירוצים, הנחמה באוכל, הפיתויים, הויתורים, טוב מילא היום, טוב רק הפעם, עוד עוגיה ודי, קר מדי, חם מדי, מתח בחדשות, שיעמום שלא בא לי כלום לעשות.... הפעם תתמידי?, כמה פעמים התחלת?, כמה פעמים נשברת?...אההה אמרתי לך... וכאלה".
ומזל גדול שאז התחילה ההרצאה המשובחת של מירי והחוויות מאילת והקול הפנימי ישב בשקט והקשיב...

הבוקר לא נשקלתי!!!
הושטתי את רגל ימין כמו שאני עושה כבר 30 שנה בערך והחזרתי אותה בחזרה.
הבנתי שהעליה ושוב שקילה "ורגע לראות אם הוא מאופס" "וטוב נו כמו אתמול", "וטוב נו לא נורא, והעיקר שלא עליתי קילו" "ואיך עברתי את ה- , איך אני מרשה לעצמי את המשקל הזה", "יו איזה מזל שאני גבוהה אז לא רואים"....בדיוק כמו שמירי המחישה לנו אתמול על הבמה (מירי אין דברים כאלהsmile )
הייתי רגועה שאני ממשיכה לעשות, ידעתי שסיימתי אתמול בלי פחמימות מחמש, ידעתי שהכנתי אתמול בערב על השיש תפוח, אגס, דנונה, פלפל אדום...
שלא יהיה לי תירוץ, שלא אעשה משהו לא מודע, מתוך עייפות או מתוך דחף רגעי ובכלל, שאני בשליטה כי אני בוחרת בזה ורוצה את זה.
אני לא צריכה לרדת 70, אני צריכה לרדת לאט ובטוח 20 ק"ג כדי להיות בריאה, שמחה, חיונית וקלה (תרתי משמע) עם עצמי וזה לא בשמיים, אנשים בשר ודם עסוקים יותר או פחות , מוכשרים יותר או פחות ומירי ה-דוגמה מול העיניים ומודל לחיקוי, עשו זאת לפניי.
אז הבוקר לא נשקלתי, ואם אהיה חכמה ונחושה אשקל בפעם הבאה שוב רק אצל מירי בראשון בערב...
אני יותר לא מרמה ומשלה את עצמי, אני בוחרת להצליח.
והפעולה הקטנה הזאת בבוקר, שינוי אחד קטן יוביל אותי לשם.
לכו להישקל השבוע ולשמוע הרצאה כל כך חשובה, לשמוע סיפורים מהחיים
ולצחוק קצת על עצמינו אף פעם לא מזיקwink
יום קסוםCool
נחושה
edited by נחושה on 2/14/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבוקר לא נשקלתי...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!