16/02/2011 04:35
 dany Posts: 19819
|
תודה אשים על הקלטה ואז אפשר להריץ עד הקטע הרצוי................. ואני מקווה שהם יתנו לה לדבר בצורה נורמלית, כי הן לא כל כך מנומסות בלשון המעטה.................
hadasosh1 כתב:
התכנית מתחילה ב11 והיא 3 שעות לא ציינו בדיוןק מתי היא מתארחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2011 02:46
 tutit Posts: 2431
|
התכנית מתחילה ב11 והיא 3 שעות לא ציינו בדיוןק מתי היא מתארחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 17:18
|
יש לך גם שעה??????????????
hadasosh1 כתב:
מחר הזוכה קרן מלרדת בגדול מתארחת ביפה לך בערוץ 24 עם אורנה מיכל ושרון וזו תכנית אחרונה לפני פגרה אז תקליטו למי שרוצה לראות.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 16:19
|
מחר הזוכה קרן מלרדת בגדול מתארחת ביפה לך בערוץ 24 עם אורנה מיכל ושרון וזו תכנית אחרונה לפני פגרה אז תקליטו למי שרוצה לראות.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 07:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
כן הראו את זה בגמר, בסרטון שהקרינו לפני שהציגו אותה. היא נראית ממש מפחיד. dany כתב:
נדמה לי שהראו את זה בגמר שהציגו את הסיפור שלה לקראת השקילה האחרונה. hadasosh1 כתב: שאפתנית כתב: כמו שהיא נראית אולי היא כבר אנורקסית. ראית איך מאמן הכושר שלה מאמן אותה בת"א? ראית איך היא סוחבת גלגל כאילו שיש לה 20 ק"ג עודפים להוריד. אין פרופורציה באימונים שלה. dany כתב: אני גם חושבת שלארה לא במצב נפשי טוב בין אבא שנפטר לאמא מאד קרה ולא מפרגנת. ובעצמה אמרה המרתי התמכרות בהתמכרות..... ראית עד כמה אין לה גבולות בפרק שהם היו בתל אביב......... מקווה בשבילה שתמצא את שביל הזהב, שתדעי לך שהיא יכולה להידרדר לאנורקסיה. שאפתנית כתב: בגלל זה נראה לי שלרה לקחה את זה רחוק מידי וזה מסוכן מאוד. לפי דעתי משהו צריך להעיר לה ולפקוח עיין. אני בטוחה שקרן תדע להסתדר עם הירידה המדהימה הזו. היא מוקפת משפחה וחברים וזה יעזור לה להתמודד עם המצב החדש. לרה עדיין לא מקבלת חיזוקים מאמא שלה וזה מצב יותר קשה, היא מתמודדת לבד. dany כתב: לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב: גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים) היא ממש לא נראית טוב וגם נפשית מאוד לא רגועה לעומת קרן ואפרת לגבי מאמני הכושר 3 מאמנים היא התחרפנה לגמרי....באמת נראית כבר על סף אנורקסיה, איפה קראת על 3 מאמנים ועל האימון הזה עם הגלגל????????לא ראיתי את זה ....נשמע מטורף..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2011 04:33
|
נדמה לי שהראו את זה בגמר שהציגו את הסיפור שלה לקראת השקילה האחרונה.
hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב: כמו שהיא נראית אולי היא כבר אנורקסית. ראית איך מאמן הכושר שלה מאמן אותה בת"א? ראית איך היא סוחבת גלגל כאילו שיש לה 20 ק"ג עודפים להוריד. אין פרופורציה באימונים שלה. dany כתב: אני גם חושבת שלארה לא במצב נפשי טוב בין אבא שנפטר לאמא מאד קרה ולא מפרגנת. ובעצמה אמרה המרתי התמכרות בהתמכרות..... ראית עד כמה אין לה גבולות בפרק שהם היו בתל אביב......... מקווה בשבילה שתמצא את שביל הזהב, שתדעי לך שהיא יכולה להידרדר לאנורקסיה. שאפתנית כתב: בגלל זה נראה לי שלרה לקחה את זה רחוק מידי וזה מסוכן מאוד. לפי דעתי משהו צריך להעיר לה ולפקוח עיין. אני בטוחה שקרן תדע להסתדר עם הירידה המדהימה הזו. היא מוקפת משפחה וחברים וזה יעזור לה להתמודד עם המצב החדש. לרה עדיין לא מקבלת חיזוקים מאמא שלה וזה מצב יותר קשה, היא מתמודדת לבד. dany כתב: לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב: גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים) היא ממש לא נראית טוב וגם נפשית מאוד לא רגועה לעומת קרן ואפרת לגבי מאמני הכושר 3 מאמנים היא התחרפנה לגמרי....באמת נראית כבר על סף אנורקסיה, איפה קראת על 3 מאמנים ועל האימון הזה עם הגלגל????????לא ראיתי את זה ....נשמע מטורף..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 23:43
|
שאפתנית כתב:
כמו שהיא נראית אולי היא כבר אנורקסית. ראית איך מאמן הכושר שלה מאמן אותה בת"א? ראית איך היא סוחבת גלגל כאילו שיש לה 20 ק"ג עודפים להוריד. אין פרופורציה באימונים שלה. dany כתב: אני גם חושבת שלארה לא במצב נפשי טוב בין אבא שנפטר לאמא מאד קרה ולא מפרגנת. ובעצמה אמרה המרתי התמכרות בהתמכרות..... ראית עד כמה אין לה גבולות בפרק שהם היו בתל אביב......... מקווה בשבילה שתמצא את שביל הזהב, שתדעי לך שהיא יכולה להידרדר לאנורקסיה. שאפתנית כתב: בגלל זה נראה לי שלרה לקחה את זה רחוק מידי וזה מסוכן מאוד. לפי דעתי משהו צריך להעיר לה ולפקוח עיין. אני בטוחה שקרן תדע להסתדר עם הירידה המדהימה הזו. היא מוקפת משפחה וחברים וזה יעזור לה להתמודד עם המצב החדש. לרה עדיין לא מקבלת חיזוקים מאמא שלה וזה מצב יותר קשה, היא מתמודדת לבד. dany כתב: לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב: גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים)
היא ממש לא נראית טוב וגם נפשית מאוד לא רגועה לעומת קרן ואפרת לגבי מאמני הכושר 3 מאמנים היא התחרפנה לגמרי....באמת נראית כבר על סף אנורקסיה, איפה קראת על 3 מאמנים ועל האימון הזה עם הגלגל????????לא ראיתי את זה ....נשמע מטורף..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 15:19
|
כמו שהיא נראית אולי היא כבר אנורקסית. ראית איך מאמן הכושר שלה מאמן אותה בת"א? ראית איך היא סוחבת גלגל כאילו שיש לה 20 ק"ג עודפים להוריד. אין פרופורציה באימונים שלה. dany כתב:
אני גם חושבת שלארה לא במצב נפשי טוב בין אבא שנפטר לאמא מאד קרה ולא מפרגנת. ובעצמה אמרה המרתי התמכרות בהתמכרות..... ראית עד כמה אין לה גבולות בפרק שהם היו בתל אביב......... מקווה בשבילה שתמצא את שביל הזהב, שתדעי לך שהיא יכולה להידרדר לאנורקסיה. שאפתנית כתב: בגלל זה נראה לי שלרה לקחה את זה רחוק מידי וזה מסוכן מאוד. לפי דעתי משהו צריך להעיר לה ולפקוח עיין. אני בטוחה שקרן תדע להסתדר עם הירידה המדהימה הזו. היא מוקפת משפחה וחברים וזה יעזור לה להתמודד עם המצב החדש. לרה עדיין לא מקבלת חיזוקים מאמא שלה וזה מצב יותר קשה, היא מתמודדת לבד. dany כתב: לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב: גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 15:07
|
אני גם חושבת שלארה לא במצב נפשי טוב בין אבא שנפטר לאמא מאד קרה ולא מפרגנת. ובעצמה אמרה המרתי התמכרות בהתמכרות..... ראית עד כמה אין לה גבולות בפרק שהם היו בתל אביב......... מקווה בשבילה שתמצא את שביל הזהב, שתדעי לך שהיא יכולה להידרדר לאנורקסיה. שאפתנית כתב:
בגלל זה נראה לי שלרה לקחה את זה רחוק מידי וזה מסוכן מאוד. לפי דעתי משהו צריך להעיר לה ולפקוח עיין. אני בטוחה שקרן תדע להסתדר עם הירידה המדהימה הזו. היא מוקפת משפחה וחברים וזה יעזור לה להתמודד עם המצב החדש. לרה עדיין לא מקבלת חיזוקים מאמא שלה וזה מצב יותר קשה, היא מתמודדת לבד. dany כתב: לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב: גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 08:33
|
בגלל זה נראה לי שלרה לקחה את זה רחוק מידי וזה מסוכן מאוד. לפי דעתי משהו צריך להעיר לה ולפקוח עיין. אני בטוחה שקרן תדע להסתדר עם הירידה המדהימה הזו. היא מוקפת משפחה וחברים וזה יעזור לה להתמודד עם המצב החדש. לרה עדיין לא מקבלת חיזוקים מאמא שלה וזה מצב יותר קשה, היא מתמודדת לבד. dany כתב:
לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב: גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 07:10
|
לדעתי זה יתאזן חשבי על כך שבתשעה חודשים היא ירדה 72 קילו זה מטורף לחלוטין בכל קנה מידה. אני מקווה שהיא עוברת גם תהליך פסיכולוגי עמוק כי אחרת חבל"ז שאפתנית כתב:
גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 06:58
|
גם אני רציתי והאמנתי שקרן תזכה והיא אכן זכתה. לא להאמין איזו ירידה ואיזה יופי היא נראית היום. היא פשוט מדהימה. לרה לקחה את זה רחוק וקיצוני מידי לטעמי. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותוותר על שלושת מאמני הכושר האישיים שיש לה. היא הגזימה. עברה מקצוניות אחת לשניה ואני מקווה שהיא לא עושה נזק לעצמה. נאחל להן שישמרו על המשקל החדש ואכן שהחיים שלהן יהיו יפים יותר (וגם לנו כמובן, שנגיע למשקל היעד שמחים ומאושרים)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 05:39
|
אני עקבתי אחרי כל התכנית ובאמת היא אחת שמגיע לה שהגיעה ללא תככים ומניפולציות......... מקסימה אמיתית. מאחלת לה שתצליח להחזיק לתמידדדדדדדדדד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
הדסוש חמודה, תודה שהבאת לנו את ההקלטה, אין לי סבלנות לצפות בכל התכנית אבל אני מאוד אוהבת לראות "גמרים" למיניהם (חוץ מרוקדים עם כוכבים שאני אוהבת לראות הכל), הירידות שלהן הן פנומנליות, בלתי נתפסות, פשוט מדהים,מאחלת לה רק שתשמור על זה לאורך זמן,המבצע הסתיים וכאן זו רק ההתחלה. שרק ישמרו על זה!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 03:35
 אשירה Posts: 4292
|
הדסוש חמודה, תודה שהבאת לנו את ההקלטה, אין לי סבלנות לצפות בכל התכנית אבל אני מאוד אוהבת לראות "גמרים" למיניהם (חוץ מרוקדים עם כוכבים שאני אוהבת לראות הכל),
הירידות שלהן הן פנומנליות, בלתי נתפסות,
שרק ישמרו על זה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 00:29
|
איזה יפהפייה קרן 72 קילו ...........מדהימה מבין 3 הבנות בגמר רציתי שהיא תזכה כי היא כזאת טובת לב וישרה היתה כל התחרות
למי שלא ראה....חובה http://laredet.nana10.co.il/
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|