14/02/2011 15:24
 dany Posts: 19819
|
בנות אתן סמל ודוגמא כל הכבוד אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 10:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
שמחה לשמוע, אני אתמול בערב "חגגתי" על שושקה גדולה עם גבינה לבנה וצלחת מרק. היה שווה. ההשקעה שלנו בגופנו עושה רק טוב. חגיתי כתב:
שאפתנית כתב: חגית כל הכבוד על התגובה!!! אני בטוחה שאתמול בלילה אכלת סלט עם גבינה לבנה. הכעסים בהחלט לא עושים לנו טוב ולצרף לזה אוכל זה מאוד מאוד גרוע לגוף שלנו. כל הכבוד על העמידה האיתנה אל מול הכעסים והאוכל. אוכל זה לא פתרון מבחינתנו. את נהדרת. שאפתנית, התחייבות זו התחייבות הסלט היה טעים מאוד, נהניתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 09:19
 חגיתי Posts: 27
|
שאפתנית כתב:
חגית כל הכבוד על התגובה!!! אני בטוחה שאתמול בלילה אכלת סלט עם גבינה לבנה. הכעסים בהחלט לא עושים לנו טוב ולצרף לזה אוכל זה מאוד מאוד גרוע לגוף שלנו. כל הכבוד על העמידה האיתנה אל מול הכעסים והאוכל. אוכל זה לא פתרון מבחינתנו. את נהדרת. שאפתנית, התחייבות זו התחייבות הסלט היה טעים מאוד, נהניתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
חגית כל הכבוד על התגובה!!! אני בטוחה שאתמול בלילה אכלת סלט עם גבינה לבנה. הכעסים בהחלט לא עושים לנו טוב ולצרף לזה אוכל זה מאוד מאוד גרוע לגוף שלנו. כל הכבוד על העמידה האיתנה אל מול הכעסים והאוכל. אוכל זה לא פתרון מבחינתנו. את נהדרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 06:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
כמה אמת במשפט שכתבת "האוכל לא פותר את הבעיה, אלא מחמיר אותה!!!"
לתלות על המקרר, על המזווה, מול המיטה, איפה שרק אפשר.....................!!!
dany כתב: כל הכבוד לשניכם על העמידה על שלכם ועל כך שלא נפלתם אל האוכל. ואכן צריך תמיד לזכור שהאוכל לא פותר את הבעיה אלא מחמיר אותה. יום נהדר והמון הצלחה שלא נדע!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 06:38
|
מפחיד אשירה כתב:
dany כתב: כל הכבוד לשניכם על העמידה על שלכם ועל כך שלא נפלתם אל האוכל. ואכן צריך תמיד לזכור שהאוכל לא פותר את הבעיה אלא מחמיר אותה. יום נהדר והמון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 06:14
 אשירה Posts: 4292
|
 dany כתב:
כל הכבוד לשניכם על העמידה על שלכם ועל כך שלא נפלתם אל האוכל. ואכן צריך תמיד לזכור שהאוכל לא פותר את הבעיה אלא מחמיר אותה. יום נהדר והמון הצלחה
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 05:42
|
כל הכבוד לשניכם על העמידה על שלכם ועל כך שלא נפלתם אל האוכל. ואכן צריך תמיד לזכור שהאוכל לא פותר את הבעיה אלא מחמיר אותה. יום נהדר והמון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 05:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ידידי יישר כח,אף אחד לא שווה שניפול לאכילה רגשית. לשניכם ממש כל הכבוד על התובנות והשליטה.
מחוננים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 03:48
 אשירה Posts: 4292
|
חגית וליאור,
זאת מחוננות לשמה,
זה בדיוק היעד שאליו כולנו שואפים,
כל הכבוד לשניכם!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 00:52
 tutit Posts: 2431
|
חגיתי וספנקיל יקרים! כל הכבוד שלא אכלתם בשעת כעס בכלל לא מובן מאליו..... לומדת מכם מחוננים..... המון הצלחה בתהליך.............ישר כח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 00:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חגית יקרה את תלמידה למופת, מסביב ייהום הסער ואני חותכת סלט.... אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 22:39
 קרולין Posts: 6651
|
חגית בראבו! גאה בך על ההתחייבות! את יכולה !בהצלחה רבה!
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 18:53
|
"קראת את זה חגיתי" אמרו הגמבה והצפתית 5%, אף אחד לא שווה את זה "בטח קראתי, אמשיך כרגיל" רק תזכירו לי כל ערב בסדר?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 18:12
 spunkil Posts: 111
|
כל הכבוד חגית!! אני לומד ממך!!!!! ובאמת לא האוכל יחזיר לנו את שלוות הנפש, אלא זה שדיברת אליו באסרטיביות ועמדת על שלך, ועוד תוכלי להמשיך את זה. זה שהוא אידיוט זה לא אמור שמגיע לנו לעלות במשקל... להפך
גם לי אתמול היה ארוע משפחתי עם יציאה לא במקום של אח שלי שכמעט התפוצצתי, אבל עמדתי בזה, שתיתי קצת מים ונרגעתי. אני לא מוכן לשים על עצמי קילוגרמים של כעסים עליו. אם הוא אידיוט אז שהוא יאכל אותה, לא אני.
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 17:51
|
היום כ"כ היה לי קשה בעבודה, אני אחרי ויכוח קולני מאוד (לא מצידי) עם עמית לעבודה שחצה מבחינתי את כל קודי ההתנהגות והכי מרגיז שהוא אפילו לא מודה לזה. כל כך הרגיז אותי, אמנם עמדתי מולו באסרטיביות והנמכתי את קומתו בחוכמה (זה לא מספיק לי כרגע) אבל אח"כ בכיתי ואני מרגישה עכשיו מותשת ומעוצבנת. בגלל אחד קטן הפסקתי עבודה על פרויקט חשוב ואבדו לי כמה שעות סתם. הוא לא שווה את זה, אף אחד לא שווה את זה. כרגע אין לי חשק לטרוף (נדיר) אבל אני יודעת שכשאגיע הביתה "האויב" יתקוף והדרך לאכילה בלתי מבוקרת קלה מאוד, אז החלטתי לכתוב ולהתחייב בכתב שהיום לא משנה איך ארגיש אני אוכלת סלט וגבינה ושכולם יתפוצצו. אמשיך בתוכנית שלי להערב ותגובה נוספת ממני תופנה אליו כשאהיה רגועה יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|