13/02/2011 16:24
 קרנושה Posts: 3420
|
EFF כתב:
למרות הנתרן 0ואנחנו לא אוכלים מיסו יום יום..) זהו המרק המועדף אצלי. ביום שישי הכנתי עם אצות אזוקי, טופו ופטריות - יצא פיצוץ...אני מכניסה לסיר די גדול 3 כפות משחת מיסו שזה ממש לא נורא..
אפוש, אני בטוחה שיצא לך סוף הדרך! אני פשוט מנסה להבין מה סדר גודל הנתרן בקערית כזו וכמה קלוריות זה..כמובן שטופו אוכלים רק בצהריים כי זה פחממה. אני ממושמעת בקטע הזה. אבל זה דיי מלוח..ולא הכי בריא (הנתרן) משחת מיסו? - אני באמת בורה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 16:07
 EFF Posts: 6417
|
למרות הנתרן 0ואנחנו לא אוכלים מיסו יום יום..) זהו המרק המועדף אצלי. ביום שישי הכנתי עם אצות אזוקי, טופו ופטריות - יצא פיצוץ...אני מכניסה לסיר די גדול 3 כפות משחת מיסו שזה ממש לא נורא..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 14:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני לא יודעת יקירתי, תנסי לשאול את מיכל בפורום המתכונים. קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: היי קרנושה, אני לא יודעת כמה קלוריות יש במרק כזה אבל נכון, יש בו יותר נתרן. זכור לי שמירי אמרה שקערה קטנה כזו בארוחה של סושי זה בסדר גמור. כמובן שלא אוכלים הרבה יחידות סושי. זהו, גמני זוכרת שהיא אמרה ככה אבל מרק מיסו לבדו .. זה מה שמענין אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 13:44
|
שאפתנית כתב:
היי קרנושה, אני לא יודעת כמה קלוריות יש במרק כזה אבל נכון, יש בו יותר נתרן. זכור לי שמירי אמרה שקערה קטנה כזו בארוחה של סושי זה בסדר גמור. כמובן שלא אוכלים הרבה יחידות סושי.
זהו, גמני זוכרת שהיא אמרה ככה אבל מרק מיסו לבדו .. זה מה שמענין אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 13:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי קרנושה, אני לא יודעת כמה קלוריות יש במרק כזה אבל נכון, יש בו יותר נתרן. זכור לי שמירי אמרה שקערה קטנה כזו בארוחה של סושי זה בסדר גמור. כמובן שלא אוכלים הרבה יחידות סושי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 12:40
|
**טעות, תיקון-מישהו/ מישהי? טוב נו, זה יום ראשון...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 12:39
|
מישהו יודעת לאמור לי בבקשה כמה קלוריות יש במרק מיסו שאני כל כך אוהבת? והאם זה נכון שהוא מלא נתרן או שמא אני חיה בלה-לה-לה-לה-לנד?! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|