13/02/2011 07:45
 קרולין Posts: 6651
|
מיקה יקרה, מרגישים בדברייך את הדרייב לשינוי גישה, כל הכבוד לך רק ככה מצליחים!
שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 07:16
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה, יש פה הסכמה גורפת, אבל עד שאפשר יהיה להחליף ראש בינתיים צריך לעבוד קשה
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 06:53
 dany Posts: 19819
|
ברור שאנחנו קונות !!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני בטוחה שעובדים על זה........... אבל זה יהרוס את המילארדים שעושים בתעשיית הדיאטה.............. אקורדיאון כתב: אכן הכל בראש,מכאן מתחיל ומכאן משתבש. כן דני דחוף צריך להמציא ניתוח ראש כזה. חחחח ממש לא מעניין אותי,תאמיני לי שאם תשאלי את מירי היא גם קונה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיקה יש כאן הסכמה מלאה שהכל מתחיל ונגמר בראש שלנו. צריך לנצח את הראש והעיניים. אני שמחה שהשבת עברה לך בקלות יחסית ומאחלת לך שתראי תוצאה יפה בשקילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 05:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אני בטוחה שעובדים על זה........... אבל זה יהרוס את המילארדים שעושים בתעשיית הדיאטה.............. אקורדיאון כתב: אכן הכל בראש,מכאן מתחיל ומכאן משתבש. כן דני דחוף צריך להמציא ניתוח ראש כזה. חחחח ממש לא מעניין אותי,תאמיני לי שאם תשאלי את מירי היא גם קונה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 05:50
|
אני בטוחה שעובדים על זה........... אבל זה יהרוס את המילארדים שעושים בתעשיית הדיאטה..............
אקורדיאון כתב:
אכן הכל בראש,מכאן מתחיל ומכאן משתבש. כן דני דחוף צריך להמציא ניתוח ראש כזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 05:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן הכל בראש,מכאן מתחיל ומכאן משתבש. כן דני דחוף צריך להמציא ניתוח ראש כזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 05:18
|
ממש כך וכבר הגענו למסקנה שצריך מנתח ראש ולא קיבה................. בהצלחה כי מגיע לנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא מלא אור ותקוה
מיקה כתב:
כל כך נכון!!! מאז שהחלטתי השבוע עם העלייה המטורפת שלי.. אני שפויה הגיונית השבוע. כל כך אני כבר שואפת לירידה אמיתית ולראות את עצמי מקלפת שכבות בגדים באפריל עם פחות עודפי משקל. לא נפלתי לפיתויים השבת בכלליות..הייתי ממש בסדר. היום אני כבר מבינה שזה בעצם החלטה! כי הכל בראש! אם החלטנו או החלטתי יש לדבוק בכך. והאר היסטוריה.. מחכה מאד יותר מתמיד לשקילה השבוע. ולדווח בפורום.. בנות אני מקווה שאתן מצטרפות לכל מילה שלי. זה הכל בראש..בואו נחליט ונעשה את זה סוף סוף...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 23:16
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיקה יקרה כל הכבוד את בראש טוב בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 23:13
 רוויטל Posts: 288
|
כל כך נכון!!! מאז שהחלטתי השבוע עם העלייה המטורפת שלי.. אני שפויה הגיונית השבוע. כל כך אני כבר שואפת לירידה אמיתית ולראות את עצמי מקלפת שכבות בגדים באפריל עם פחות עודפי משקל. לא נפלתי לפיתויים השבת בכלליות..הייתי ממש בסדר. היום אני כבר מבינה שזה בעצם החלטה! כי הכל בראש! אם החלטנו או החלטתי יש לדבוק בכך. והאר היסטוריה.. מחכה מאד יותר מתמיד לשקילה השבוע. ולדווח בפורום.. בנות אני מקווה שאתן מצטרפות לכל מילה שלי. זה הכל בראש..בואו נחליט ונעשה את זה סוף סוף...
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|