הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עדכון אחרי הרבה הרבה זמן

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/02/2011 11:11

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
OB חמודה
לא עלית וזה כבר מבורך כנראה לחץ המבחנים גם לגופך לשמור עליך מעצמך
ואכן עכשיו גוף זוכר אז קדימה עצם זה לשא עלית שידרבן אותך לתת פוש ולראות ירידות
את יכולה קדימה והמון בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2011 05:59

dany
dany
אובי יקרה
אם למרות שאת כביכול לא שומרת את יורדת אז בכל זאת את עושה דברים נכון............ הכי טוב זה לרשום בידיוק מה את אוכלת וכמויות ואז תוכלי לדעת בבירור מה את עושה ........ יכול להיות שאת מיסרת את עצמך לשווא.
מאחלת לך הצלחה בכל חוג אליו תגיעי,,,,,,,,,,, ובוודאי שתצליחי לרדת ולהגיע אל מעמד בגד היםwink
שבת שלום ונשיקות
ד"ש למיצי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2011 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
היי מתוקה טוב לשמוע אותך ומאוד חבל לי שלא נתראה בחוג יום שני.
יחד עם זאת עם כל הלחצים מסביב את ממשיכה בירידה או על המקום,

בשני המקרים עדיף מעליה.

בטוחה שלאחר הרגיעה תחזרי למסלול,ירדת כל כך יפה ונראית נהדר.

מאחלת לך המון המון הצלחה ומקווה שתצליחי להגיע אלינו,לפחות מידי פעם

וכמובן נשיקות למצטמצמת,שתעדכן גם היא.

בהצלחה!!!!!

0 קישור קבוע (Permalink)
11/02/2011 21:18

OB
OB
היי כולם,
הרבה זמן לא הייתי כאן, הייתה תקופה מאוד מאוד עמוסה.. והחלטתי לעדכן קצת...
אז קודם כל אני מגיעה בדרך כלל לקבוצה המדהימה של שני בערב, והשבוע לא יכולתי להגיע ביום הזה, ולא ראיתי את האולם החדש והמדהים, אבל לא נעלמתי.. הגעתי ביום שלישי ואני שמחה לבשר על ירידה של חצי קילו..
לצערי, כנראה שאני אצטרך לעזוב באופן קבוע את הקבוצה של יום שני ולעבור ליום אחר, בעקבות אילוצי מערכת שעות. למרות שאני אעשה כמיטב יכולתי לנסות ולראות אם יש אפשרות שאני כן אצליח להגיע לקבוצה המיוחדת הזאת!
בנודע למצב המשקל.. אז החודש האחרון היה תקופת בחינות, וידעתי שזאת תקופה קשה בשמירה ובאמת באמת התכוונתי לשמור כמו שצריך- אבל פשוט לא הצלחתי.. וגם עכשיו כשנגמרו הבחינות עדיין קשה לי לחזור לשמור... אני אמנם מפסיקה עם הפחמימות בחמש.. אבל עד חמש אני (כמו שמירי אומרת) אוכלת כפי יכולתי, ויש לי יכולת...למרות זאת אני מופתעת כל שבוע מחדש כשאני במעמד השקילה ומירי לא אומרת לי שעליתי.. ירדתי בתקופה הזאת שניים וחצי קילו. כל שבוע הייתה או ירידה או על המקום.. אבל אני יודעת שאם אני לא אחזור לשגרה ולשמור כמו שצריך אני אעלה הכל ויותר.
החלק הכי בעייתי הוא רגשות האשמה, אני מרגישה כל כך רע עם זה כי אני יודעת שאני צריכה לרדת הרבה כי יש לי נסיעה לאילת עוד חודשיים, שאני צריכה לקנות בגד ים חדש.. ורציתי לשמור כמו שצריך כדי להראות הכי טוב שאני יכולה, ואני לא עושה כל מה שצריך כדי להגיע למצב הזה..
אני מקווה שאני אצליח לחזור ולשמור כמו שצריך..
אם אני לא אצליח להגיע לקבוצה של יום שני- אז המון המון בהצלחה!!!
וסופ"ש נעים לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עדכון אחרי הרבה הרבה זמן

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!