14/02/2011 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
רעותה בוקר טוב, אני מבינה שאת עוברת תקופה לחוצה כרגע אבל את חייבת להמשיך לשמור על עצמך ואם את בהריון אז כפל כפליים. תהיי חזקה. התקופה הזו תעבור ותחזרי מהר מאוד לשגרה ולכן חבל לאגור נזקים, תשתדלי לשמור על תזונה בריאה. בהצלחה!!! רעותה כתב:
גם לי יש שבוע קשה ומבאס עם האוכל. יש לי פועלים כל החודש הזה. אין לי טלויזיה ומחשב
ורוב הזמן אני מחוץ לבית. רעבה והריון זה לא תירוץ. אני יודעת שהנפילות הן בגלל הבית.
ובכל זאת שיהיה לכולם שבוע טוב ושפוי ( רלבנטי עבורי מאוד ).
רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 17:05
 dany Posts: 19819
|
רעותה חמודה מקווה שהשבוע הזה יפתח לך דף חדש, מה שהיה היה, והשבוע תתחילי לשמור ולהצליח בשמירה . חיבוק רעותה כתב:
גם לי יש שבוע קשה ומבאס עם האוכל. יש לי פועלים כל החודש הזה. אין לי טלויזיה ומחשב
ורוב הזמן אני מחוץ לבית. רעבה והריון זה לא תירוץ. אני יודעת שהנפילות הן בגלל הבית.
רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 17:04
|
מרגישה מעולה תודה שבוע נפלא והמון הצלחה נשיבוקים רבקה כתב:
dany כתב: יקירותי אני עברתי בתחילת השבוע איזה ניתוחון קטן שמכריח אותי להיות כמעט במנוחה מלאה............. אז מה נותר לישון ולאכול........ המון טלביזיה ומחשב.......ממש בטטה, וכך עבר לו שבוע של דווקא עד חמש שמירה נפלאה ומחמש..........ש בירה איומה. אתמול היה שיא השיאים........נסעתי לבת הגדולה לארוחת ערב............ אכלתי רק סלט וכרוב מבושל......... ודחיתי בנימוס כל דבר עם פחמימה........ ממש מקסים............ ואז הגיעו המתוקים והפיצוחים................ נו טוב זה עוד עולה לי עכשיו......... מה נותר, לא אבכה ולא איילל , זה הרי לא יעזור לי. היום קמים מהחורבות, וחוזרים לתכנית ובגדול............ שאם לא כן עוד מעט שום דבר לא יעלה עלי שבת שלום שבת של שפיות שבת של שליטה שבת של הצלחה לכולנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו דני'לה איך את מרגישה ? הנה התחיל לו שבוע חדש עם הרבה בריאות וכמובן שליטה מלאה שתוביל את כולנו לדרך הנכונה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 17:03
|
תודה יקירתי ההחלמה ממש טובה, היום אפילו כבר יצאתי לשיעור ספרדית, הפילאטיס נדחה עדיין עד לפחות עוד חודש. והפה נסגר תודה לאל. שבוע נפלא והמון המון המון הצלחה אשירה כתב:
ענתי, אני מקווה שהאטרף מאחורייך כבר,
הדס חמודה, כל ירידה מבורכת!!!
ודני יקרה, איחולי החלמה מהירה ואכילה שפויה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 15:18
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי ומה קורה איתך בתחילת שבוע זה?
מקווה שהיה עבר ונעלם ושוב את בשליטה
נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 15:17
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
יקירותי אני עברתי בתחילת השבוע איזה ניתוחון קטן שמכריח אותי להיות כמעט במנוחה מלאה............. אז מה נותר לישון ולאכול........ המון טלביזיה ומחשב.......ממש בטטה, וכך עבר לו שבוע של דווקא עד חמש שמירה נפלאה ומחמש..........ש בירה איומה. אתמול היה שיא השיאים........נסעתי לבת הגדולה לארוחת ערב............ אכלתי רק סלט וכרוב מבושל......... ודחיתי בנימוס כל דבר עם פחמימה........ ממש מקסים............ ואז הגיעו המתוקים והפיצוחים................ נו טוב זה עוד עולה לי עכשיו......... מה נותר, לא אבכה ולא איילל , זה הרי לא יעזור לי. היום קמים מהחורבות, וחוזרים לתכנית ובגדול............ שאם לא כן עוד מעט שום דבר לא יעלה עלי שבת שלום שבת של שפיות שבת של שליטה שבת של הצלחה לכולנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו
דני'לה איך את מרגישה ?
הנה התחיל לו שבוע חדש עם הרבה בריאות וכמובן שליטה מלאה שתוביל את כולנו לדרך הנכונה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 15:02
 רעותה Posts: 869
|
רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 08:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
שבוע נפלא לך אקו, אין בליבי ספק שכל החובות יוחזרו. בהצלחה ואהבה, שאפתנית אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הדסי הירידות הקטנות האלו מוכרות לי מאוד מאוד. יש תקופות משמעותיות בדיאטה שלי שזו הירידה שלי ולעיתים 300 ג' ולמדתי להגיד תודה על כל 100 גר' שיורדים כי זה עדיף על עליה או עמידה במקום במצבי. דניאלוש, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב אחרי הפיצוחים אתמול וגם את אקו, השבת לא קלה אבל אני מאמינה שאתן כבר בלי פחמימות מחמש. בהצלחה יקירותי!!! תודה יקירה,מרימים ראש לשבוע חדש וכל החובות יוחזרו. תודה רבה יקירתי,זקוקה לזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 07:32
 אשירה Posts: 4292
|
ענתי, אני מקווה שהאטרף מאחורייך כבר, הדס חמודה, כל ירידה מבורכת!!! ודני יקרה, איחולי החלמה מהירה ואכילה שפויה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 07:01
|
דניאלוש החיים הם גלגל ופעם אנחנו למעלה ופעם למטה ולא כל דבר אנחנו כנראה מצליחות להבין ולהסביר. יש ימים מוצלחים יותר ואני מקווה שנתפוס אותם חזק ונדבוק בהם. אל דאגה. הם יחזרו והיויו יפסק. אני בטוחה שאם תצליחי לשמור גם היום אז גם מחר את תצליחי ותצאי מהפלונטר המייגע הזה. נשיבוקים, שאפתנית. dany כתב:
שאפתנית יקירתי אצלי ב"ה השבת היתה שפויה לחלוטין, זה מה שמשגע אותי איך יכול להיות שיום אחד כל כך יורדים מהפסים וביום השני כאילו מעולם לא יצאתי מהתכנית......... נפלאות דרכי........ כבר לא יודעת מי. שבוע נפלא ואמן הרבה הצלחות שאפתנית כתב: הדסי הירידות הקטנות האלו מוכרות לי מאוד מאוד. יש תקופות משמעותיות בדיאטה שלי שזו הירידה שלי ולעיתים 300 ג' ולמדתי להגיד תודה על כל 100 גר' שיורדים כי זה עדיף על עליה או עמידה במקום במצבי. דניאלוש, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב אחרי הפיצוחים אתמול וגם את אקו, השבת לא קלה אבל אני מאמינה שאתן כבר בלי פחמימות מחמש. בהצלחה יקירותי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 06:58
|
שאפתנית יקירתי אצלי ב"ה השבת היתה שפויה לחלוטין, זה מה שמשגע אותי איך יכול להיות שיום אחד כל כך יורדים מהפסים וביום השני כאילו מעולם לא יצאתי מהתכנית......... נפלאות דרכי........ כבר לא יודעת מי. שבוע נפלא ואמן הרבה הצלחות שאפתנית כתב:
הדסי הירידות הקטנות האלו מוכרות לי מאוד מאוד. יש תקופות משמעותיות בדיאטה שלי שזו הירידה שלי ולעיתים 300 ג' ולמדתי להגיד תודה על כל 100 גר' שיורדים כי זה עדיף על עליה או עמידה במקום במצבי. דניאלוש, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב אחרי הפיצוחים אתמול וגם את אקו, השבת לא קלה אבל אני מאמינה שאתן כבר בלי פחמימות מחמש. בהצלחה יקירותי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 06:42
|
שבוע נפלא לך אקו, אין בליבי ספק שכל החובות יוחזרו. בהצלחה ואהבה, שאפתנית אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: הדסי הירידות הקטנות האלו מוכרות לי מאוד מאוד. יש תקופות משמעותיות בדיאטה שלי שזו הירידה שלי ולעיתים 300 ג' ולמדתי להגיד תודה על כל 100 גר' שיורדים כי זה עדיף על עליה או עמידה במקום במצבי. דניאלוש, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב אחרי הפיצוחים אתמול וגם את אקו, השבת לא קלה אבל אני מאמינה שאתן כבר בלי פחמימות מחמש. בהצלחה יקירותי!!! תודה יקירה,מרימים ראש לשבוע חדש וכל החובות יוחזרו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 05:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
הדסי הירידות הקטנות האלו מוכרות לי מאוד מאוד. יש תקופות משמעותיות בדיאטה שלי שזו הירידה שלי ולעיתים 300 ג' ולמדתי להגיד תודה על כל 100 גר' שיורדים כי זה עדיף על עליה או עמידה במקום במצבי. דניאלוש, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב אחרי הפיצוחים אתמול וגם את אקו, השבת לא קלה אבל אני מאמינה שאתן כבר בלי פחמימות מחמש. בהצלחה יקירותי!!! תודה יקירה,מרימים ראש לשבוע חדש וכל החובות יוחזרו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 17:46
|
הדסי הירידות הקטנות האלו מוכרות לי מאוד מאוד. יש תקופות משמעותיות בדיאטה שלי שזו הירידה שלי ולעיתים 300 ג' ולמדתי להגיד תודה על כל 100 גר' שיורדים כי זה עדיף על עליה או עמידה במקום במצבי. דניאלוש, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב אחרי הפיצוחים אתמול וגם את אקו, השבת לא קלה אבל אני מאמינה שאתן כבר בלי פחמימות מחמש. בהצלחה יקירותי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 17:39
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
ענתי מקווה שחזרת לשפיות אני מדווחת עד כה הכל שפיר ותקין
גם אצלי הכנתי אוכל מבושל ירק מבושל בלי התעצלויות שמחה שגם את בסדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 17:28
|
ענתי מקווה שחזרת לשפיות אני מדווחת עד כה הכל שפיר ותקין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 16:47
 ענת Posts: 3849
|
hadasosh1 כתב:
ענת כתב: אקו דני והדס, אכן כמו שדני כותבת חייבים לקום מהחורבות, זה ממש לא פייר לעבור זאת כל שבוע.מזעזעז ביותר!!!! חייבים היום לחזור לשפיות,בהצלחה לכולנו אכן ענתי אי חייבות לעצור את ההתדרדרות.......... היום כבר יותר שפוי....מקווה שגם יסתיים ככה נשיקות ואעדכן בערב!♥ חייבים לעצור ולחזור לשפיות חבל להרוס
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 16:46
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
יקירותי אני עברתי בתחילת השבוע איזה ניתוחון קטן שמכריח אותי להיות כמעט במנוחה מלאה............. אז מה נותר לישון ולאכול........ המון טלביזיה ומחשב.......ממש בטטה, וכך עבר לו שבוע של דווקא עד חמש שמירה נפלאה ומחמש..........ש בירה איומה. אתמול היה שיא השיאים........נסעתי לבת הגדולה לארוחת ערב............ אכלתי רק סלט וכרוב מבושל......... ודחיתי בנימוס כל דבר עם פחמימה........ ממש מקסים............ ואז הגיעו המתוקים והפיצוחים................ נו טוב זה עוד עולה לי עכשיו......... מה נותר, לא אבכה ולא איילל , זה הרי לא יעזור לי. היום קמים מהחורבות, וחוזרים לתכנית ובגדול............ שאם לא כן עוד מעט שום דבר לא יעלה עלי שבת שלום שבת של שפיות שבת של שליטה שבת של הצלחה לכולנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו
תודה דניל'ה על הברכות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 16:46
|
אקורדיאון כתב:
שבת שלום ,ענתי והדסוש בנות גם אני נפלתי כבר לשיגעון של סוף השבוע. מקווה שהיום אחזור לשיגרה.
החשוב ביותר לעשות הכל כדי לעצור את ההתדרדרות ומהר.
מאחלת לכולנו בהצלחה.[/quo
תודה אקול'ה יקרה!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 16:44
|
ענת כתב:
אקו דני והדס, אכן כמו שדני כותבת חייבים לקום מהחורבות, זה ממש לא פייר לעבור זאת כל שבוע.מזעזעז ביותר!!!! חייבים היום לחזור לשפיות,בהצלחה לכולנו
אכן ענתי אי חייבות לעצור את ההתדרדרות.......... היום כבר יותר שפוי....מקווה שגם יסתיים ככה נשיקות ואעדכן בערב!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|