12/02/2011 11:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מקווה שמחשבות טובות  תודה לך נישבוקים ושבת נעימה ....
אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: בדיוק חשבתי עליך ומה איתך השבוע חחח מוזר... שמחה לשמוע עידכונים ממך ושאת משתדלת למרות שלא קל בהצלחה בהמשך  ואני חשבתי עלייך והנה את.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 11:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דובונית אכפת לי כתב:
בדיוק חשבתי עליך ומה איתך השבוע חחח מוזר... שמחה לשמוע עידכונים ממך ושאת משתדלת למרות שלא קל בהצלחה בהמשך  ואני חשבתי עלייך והנה את.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 11:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בדיוק חשבתי עליך ומה איתך השבוע חחח מוזר... שמחה לשמוע עידכונים ממך ושאת משתדלת למרות שלא קל בהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2011 13:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי אבי, כייף שקפצת לביקור קצר בפורום. מזג האוויר אצלך באמת נשמע קפוא מידי לטעמי (ואני אוהבת חורף). אני מקווה שתסתדרי עם האוכל ותמצאי תחליפים טעימים. אל תתיאשי בכל הנוגע לפעילות גופנית, מזג האוויר יתחמם ותחזרי לפארקים המדהימים שיש לך שם. המשך הצלחה והנאה מהבילויים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2011 12:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מותק איזה כיף לקבל ממך אות חיים!!! הלוואי ויכולתי להיות עכשיו גם בלונדון... כאן כמעט כל הזמן קרוב לעשרים מעלות וחם לי כל כך!!!! תמשיכי לשמור על מסגרת כלשהי ובקרוב עם האביב תחזרי לעצמך שאת יותר אוהבת (-; שיהיה אחלה סופ״ש מותק ודש מגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2011 09:34
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה! כיף לשמוע ממך...ממרחקים.
גם לצוף לפעמים זה נהדר.
שמרי על קשר...ושבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2011 05:35
 dany Posts: 19819
|
אבי יקרה נחמד לפגוש אותך שוב כאן מעל דפי הפורום. החורף הזה גם בישראל הלא קרה כמו אנגליה לא היה קל.......... אך כולנו מנסים לעשות את הטוב ביותר וזה הרבה יותר מלא לעשות כלום......... מאחלת לך שישבת יפה ומואר בחיבה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
היי אבי יקירה כיף לראותך שוב איתנו. גם לצוף לתקופה כשקשה זה השג משמעותי.
זו כנראה התוצאה של היותך במסגרת,שומעת את ההרצאות,רושמת,
מצויה כל הזמן במודעות. האמיני לי יגיע גם הרגע שתחזרי לתהליך של הרזיה.
בינתיים כפי שאמרתי תצופי ותהני מכל מה שלונדון מציעה ונראה שאת עושה זאת.
מאחלת לך סוף שבוע רגוע ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2011 23:11
 avi_i Posts: 269
|
פורום יקר, נעדרתי הרבה זמן מהפורום, אני מודה באשמה למרות שהיו לי בעיות טכניות אז אשמתי באופן חלקי. אבל אני עדיין כאן.....וקראתי כמעט את כל הפוסטים שלכם. קודם כל המצאת המאה לכל מי שרשום לאתר דרך האינטרנט – קבל שמחבר בין המחשב לטלבזיה והינה יש לכם את מירי על מסך גדול, איזה כיף וממש כמעט כמו להיות בהרצאות ב- LIVE החיים בלונדון ממשיכים להיות מאתגרים, המזג אויר הקפוא בכלל לא עוזרים, אני אמנם החלטתי שזה לא יפריע לי אני מתעטפת טוב ויוצאת החוצה בכל מזג אויר והאמת זה ממש לא נורא. עם הדיאטה קשה עדיין, למרות שמצאתי כמה פתרונות ותחליפים אבל עדיין מוצרי חלב זה משהו דוחה כאן, טחינה אני מקבלת בייבוא אישי מכל מי שבא לבקר אותי ואת הפילפל האדום החלפתי בצהוב – היחידי הטעים. המשקל פחות או יותר על המקום לכאן או לשם, עדיין לא באמת נכנסתי למסגרת כמו שהייתי קודם אבל אני עדיין במסגרת, עדיין מקשיבה להרצאות כל שבוע ומשתדלת לרשום מה אני אוכלת. ספורט זה נושא כאוב, קפוא בחוץ וההליכות שלי בפארק נדירות כרגע, אני שוחה קצת בחדר כושר אבל שוב לא בהתמדה. העיר כייפית ומגניבה ויש הרבה מה לעשות, סרטים, הצגות והופעות וזה פיצוי אדיר על הגעגועים לחברים ולמשפחה. השבוע עלו הטמפרטורות מעל עשר מעלות סוף סוף וגם יש כבר פחות חושך בחמש, סוג של אופטימיות שמבשרת על בוא האביב עוד מעט. זהו להפעם, אני אשתדל לעדכון יותר שבת שלום אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|