22/02/2013 12:49
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
הבינותי שאת כבר שוב אמא. מזל טוב גדול וחיבוק חם ממני גם אם אנו לא מכירות אישית. אני מאד הזדהיתי עם רגשותייך וההורמונים של סוף הריון. עכשיו יש סוג אחר של הורמונים לאחר לידה. העיקר שחזרת הביתה בידיים מלאות, שאת לאט לאט חוזרת לעצמך ונותנת לעצמך את המקום החדש של תוספת נכבדה למשפחה. תני לעצמך זמן והיי רכה וטובה לעצמך... זה הכי חשוב באמת. בינתיים שבת קסומה לך ולכל משפחתך.... שלך חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 09:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נשמתי פעם על קפה אסביר לך  אני חושבת שאת לאט היחידה שלא נרדמת היטב בלילות כשבהריון אך שמחה שאת לוקחת זאת ברוח טובה בסהכ כי עוד מעט זה כבר מאחוריך.... אני כל כך גאה בך על ההריון שאת שומרת יפה ומקבלת הכל ממש שמחה בשבילך שברוך השם הכל מסתדר מתנצלת על ההברזה בשלישי... עוד נשתמע ותודה על עידכוניך ... בהצלחה וכוחות להמשך נישבוקים  מיכל שרון כתב:
מותק מה את עושה ערה בשעות כאלה?! אצלי הכל בסדר.. אבל בסדר קצת עייף... בימים האחרונים הבוטן היקר שלי מונע ממני שנת לילה ראויה ולכן כל הימים שלי קשים עלי מאוד... אני שוב מאוד עייפה כל הזמן, התמרון בין עבודה ללימודים לבית נהיה יותר קשה כשעייפים כל הזמן... אני מקווה למצוא את נוסחת הקסם שתרדים את שנינו בלילה ואז הכל יהיה יותר טוב אם כבר אז אני אספר על הדרך שהיינו בסופ"ש בקיבוץ, דפי הרישום נסעו איתי כל הדרך ליחיעם ושמרו עלי מכל משמר.. אני לא אומר שלא היו מתוקים, שלא היו קצת יותר פחמימות מהרגיל והרצוי אבל בסה"כ השליטה נשמרה - לא התפתתי ליותר ממנת מתוק אחת בשישי וכנ"ל בשבת ועל זה הייתי מאוד גאה בעצמי. היום אנחנו מגיעים ללוינסקי (אתמול התכוונו להגיע לראות את הבית החדש של מירי בת"א אבל העייפות וכאבי הראש שנלוו לה הכריעו לטובת המיטה בשעה 17:00) בקול תרועה.. מקווה שייצא לנו לראות אתכם גם. שיהיה לכולנו יום נפלא 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 16:58
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 16:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל שרון כתב:
מותק מה את עושה ערה בשעות כאלה?! אצלי הכל בסדר.. אבל בסדר קצת עייף... בימים האחרונים הבוטן היקר שלי מונע ממני שנת לילה ראויה ולכן כל הימים שלי קשים עלי מאוד... אני שוב מאוד עייפה כל הזמן, התמרון בין עבודה ללימודים לבית נהיה יותר קשה כשעייפים כל הזמן... אני מקווה למצוא את נוסחת הקסם שתרדים את שנינו בלילה ואז הכל יהיה יותר טוב  אם כבר אז אני אספר על הדרך שהיינו בסופ"ש בקיבוץ, דפי הרישום נסעו איתי כל הדרך ליחיעם ושמרו עלי מכל משמר.. אני לא אומר שלא היו מתוקים, שלא היו קצת יותר פחמימות מהרגיל והרצוי אבל בסה"כ השליטה נשמרה - לא התפתתי ליותר ממנת מתוק אחת בשישי וכנ"ל בשבת ועל זה הייתי מאוד גאה בעצמי. היום אנחנו מגיעים ללוינסקי (אתמול התכוונו להגיע לראות את הבית החדש של מירי בת"א אבל העייפות וכאבי הראש שנלוו לה הכריעו לטובת המיטה בשעה 17:00) בקול תרועה.. מקווה שייצא לנו לראות אתכם גם. שיהיה לכולנו יום נפלא  בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 14:22
 יעלי Posts: 589
|
מיכלי יקרה, בהצלחה בשקילה היום, ובכלל - תחזיקי מעמד. זה לא לעוד הרבה זמן, אח"כ באמת יהיו לך 1000 סיבות להתלונן על העייפות - אבל התמורה.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 13:42
 קרנושה Posts: 3420
|
מיכל שרון כתב:
מותק מה את עושה ערה בשעות כאלה?! אצלי הכל בסדר.. אבל בסדר קצת עייף... בימים האחרונים הבוטן היקר שלי מונע ממני שנת לילה ראויה ולכן כל הימים שלי קשים עלי מאוד... אני שוב מאוד עייפה כל הזמן, התמרון בין עבודה ללימודים לבית נהיה יותר קשה כשעייפים כל הזמן... אני מקווה למצוא את נוסחת הקסם שתרדים את שנינו בלילה ואז הכל יהיה יותר טוב אם כבר אז אני אספר על הדרך שהיינו בסופ"ש בקיבוץ, דפי הרישום נסעו איתי כל הדרך ליחיעם ושמרו עלי מכל משמר.. אני לא אומר שלא היו מתוקים, שלא היו קצת יותר פחמימות מהרגיל והרצוי אבל בסה"כ השליטה נשמרה - לא התפתתי ליותר ממנת מתוק אחת בשישי וכנ"ל בשבת ועל זה הייתי מאוד גאה בעצמי. היום אנחנו מגיעים ללוינסקי (אתמול התכוונו להגיע לראות את הבית החדש של מירי בת"א אבל העייפות וכאבי הראש שנלוו לה הכריעו לטובת המיטה בשעה 17:00) בקול תרועה.. מקווה שייצא לנו לראות אתכם גם. שיהיה לכולנו יום נפלא 
מיכליק, אני מקווה לראותך היום בלוינסקי..נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 09:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה מיכלי ויום טוב!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 07:05
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מותק מה את עושה ערה בשעות כאלה?! אצלי הכל בסדר.. אבל בסדר קצת עייף... בימים האחרונים הבוטן היקר שלי מונע ממני שנת לילה ראויה ולכן כל הימים שלי קשים עלי מאוד... אני שוב מאוד עייפה כל הזמן, התמרון בין עבודה ללימודים לבית נהיה יותר קשה כשעייפים כל הזמן... אני מקווה למצוא את נוסחת הקסם שתרדים את שנינו בלילה ואז הכל יהיה יותר טוב 
אם כבר אז אני אספר על הדרך שהיינו בסופ"ש בקיבוץ, דפי הרישום נסעו איתי כל הדרך ליחיעם ושמרו עלי מכל משמר.. אני לא אומר שלא היו מתוקים, שלא היו קצת יותר פחמימות מהרגיל והרצוי אבל בסה"כ השליטה נשמרה - לא התפתתי ליותר ממנת מתוק אחת בשישי וכנ"ל בשבת ועל זה הייתי מאוד גאה בעצמי.
היום אנחנו מגיעים ללוינסקי (אתמול התכוונו להגיע לראות את הבית החדש של מירי בת"א אבל העייפות וכאבי הראש שנלוו לה הכריעו לטובת המיטה בשעה 17:00) בקול תרועה.. מקווה שייצא לנו לראות אתכם גם.
שיהיה לכולנו יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 03:19
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
המשך שבוע טוב ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)