13/02/2011 09:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אשירה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 07:54
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה, תודה ובהצלחה, ושאפתנית שאפו שאפו שאפו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד לכל מידה שירדת
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2011 07:05
|
תודה אהובתי, אלו תחושות ששנים כבר לא חשתי, זה חדש ומרגש. אני בהחלט מתכוונת להתמכר לתחושה ולהמשיך עד הנצחון וכמובן תגיע גם השמירה. מיכל שרון כתב:
נחושה יקרה - כרגיל מילים כדורבנות!! ולך שאפתנית.. אני שולחת שריקות כאלה של ערסים.. את יודעת למה אני מתכוונת? שאפו על הירידה של 3 מידות!!!! איזה כיף ואיזה תחושת הישג מדהימה.. טוב שפירגנת לעצמך מייד בעוד מכנס.. תמשיכי ככה.. אלופה! edited by מיכל שרון on 2/12/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 19:59
 מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה יקרה - כרגיל מילים כדורבנות!!
ולך שאפתנית.. אני שולחת שריקות כאלה של ערסים.. את יודעת למה אני מתכוונת? שאפו על הירידה של 3 מידות!!!! איזה כיף ואיזה תחושת הישג מדהימה.. טוב שפירגנת לעצמך מייד בעוד מכנס.. תמשיכי ככה.. אלופה!  edited by מיכל שרון on 2/12/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 17:58
|
תודה יקירתי, ההרגשה הזו בהחלט ממכרת. דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית מאושרת בשבילך המשיכי כך אכן אין הרגשה טובה מזו....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2011 10:12
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית מאושרת בשבילך המשיכי כך אכן אין הרגשה טובה מזו....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 09:20
 dany Posts: 19819
|

שאפתנית כתב:
אין מחיר לתחושה ולכייף. גם הבוקר לבשתי חולצה שקניתי לפני שנתיים. כשקניתי אותה לבשתי אותה פעם אחת ומאז היא בארון, חיכתה לימים טובים יותר ואכן הימים הללו הגיעו ולבשתי אותה הבוקר, הרגשתי גאווה עצמית היא יושבת עלי כל כך יפה. התחושה עילאית!!! dany כתב: איזה נחת שאפתנית הנה כך רואים את הברכה ותוצאה נפלאה שכר לעמל!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: החלטה נכונה נחושתי, ההחלטה הזו תוליד עשיה והעשייה תוליד ירידה. כל הכבוד אהובה. ביום שישי קפצתי לקניון לקנות מעיל חדש כי המעיל שלי גדול עלי. המוכרת הציעה מעיל שנראה לי קטן, אמרתי לה תשמעי נראה לי שזה קטן כמובן שהיא הכריחה אותי למדוד וטוב שעשתה ככה מה התברר? ירדתי ב-3 מידות מהמעיל הגדול והקודם שלי. שמחה ומאושרת יצאתי מפזזת מהחנות וכמובן שקניתי עוד מכנס מרוב נחת. שאפתנית נחושה כתב: היי בנות יקרות, החלטתי היום לפנות לפחות 10 פריטי לבוש מהוהים ולמסור אותם כך לאט לאט ישארו הנבחרים וכשאצטרך לחדש הם יהיו במידה קטנה יותר ממה שיש יום קסום ועשיה מודעת נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 08:53
|
אין מחיר לתחושה ולכייף. גם הבוקר לבשתי חולצה שקניתי לפני שנתיים. כשקניתי אותה לבשתי אותה פעם אחת ומאז היא בארון, חיכתה לימים טובים יותר ואכן הימים הללו הגיעו ולבשתי אותה הבוקר, הרגשתי גאווה עצמית היא יושבת עלי כל כך יפה. התחושה עילאית!!! dany כתב:
איזה נחת שאפתנית הנה כך רואים את הברכה ותוצאה נפלאה שכר לעמל!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: החלטה נכונה נחושתי, ההחלטה הזו תוליד עשיה והעשייה תוליד ירידה. כל הכבוד אהובה. ביום שישי קפצתי לקניון לקנות מעיל חדש כי המעיל שלי גדול עלי. המוכרת הציעה מעיל שנראה לי קטן, אמרתי לה תשמעי נראה לי שזה קטן כמובן שהיא הכריחה אותי למדוד וטוב שעשתה ככה מה התברר? ירדתי ב-3 מידות מהמעיל הגדול והקודם שלי. שמחה ומאושרת יצאתי מפזזת מהחנות וכמובן שקניתי עוד מכנס מרוב נחת. שאפתנית נחושה כתב: היי בנות יקרות, החלטתי היום לפנות לפחות 10 פריטי לבוש מהוהים ולמסור אותם כך לאט לאט ישארו הנבחרים וכשאצטרך לחדש הם יהיו במידה קטנה יותר ממה שיש יום קסום ועשיה מודעת נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 04:17
|
איזה נחת שאפתנית הנה כך רואים את הברכה ותוצאה נפלאה שכר לעמל!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
החלטה נכונה נחושתי, ההחלטה הזו תוליד עשיה והעשייה תוליד ירידה. כל הכבוד אהובה. ביום שישי קפצתי לקניון לקנות מעיל חדש כי המעיל שלי גדול עלי. המוכרת הציעה מעיל שנראה לי קטן, אמרתי לה תשמעי נראה לי שזה קטן כמובן שהיא הכריחה אותי למדוד וטוב שעשתה ככה מה התברר? ירדתי ב-3 מידות מהמעיל הגדול והקודם שלי. שמחה ומאושרת יצאתי מפזזת מהחנות וכמובן שקניתי עוד מכנס מרוב נחת. שאפתנית נחושה כתב: היי בנות יקרות, החלטתי היום לפנות לפחות 10 פריטי לבוש מהוהים ולמסור אותם כך לאט לאט ישארו הנבחרים וכשאצטרך לחדש הם יהיו במידה קטנה יותר ממה שיש יום קסום ועשיה מודעת נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 23:33
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי תודה כרגיל נהניתי מכתיבתך ושאפתנית תתחדשי איזה כיף להנות ממידה קטנה יותר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 13:32
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
משנכנס אדר מרבים בשמחה לא בפחמימות ולא בזלילה מקפידים על שלוש ארוחות ביום ובשליטה יוצאים להליכה בנפש חפצה משנכנס אדר מרבים בשמחה 3 ארועים ועוד היד נטויה שנוציא רק לשמחות ורק בשורות טובות כעת אני שבעתיים מהדקת את כל החגורות משנכנס אדר מרבים בשמחה מפני שמסתיים אדר מתחילה הפריחה נכנסים החגים והאירוחים ומחדשים מלתחה משנכנס אדר, אנחנו בתהליך של ירידה בשקילה משנכנס אדר מרבים בשמחה בכל יום הזדמנות חדשה מתחילה להצליח, לתכנן, לגוון, להיות בעשיה לרדת עוד ק"ג ועוד שתיים בדרך לתהילה. בשורות טובות והישמרו בכל האירועים והמסיבות בהצלחה לכולנו, נעבור את זה יחד נחושה edited by נחושה on 2/7/2011
כמה מקסיםםםםםם וכמה נכון!!! תודה יפה שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 13:31
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
היי בנות יקרות, החלטתי היום לפנות לפחות 10 פריטי לבוש מהוהים ולמסור אותם כך לאט לאט ישארו הנבחרים וכשאצטרך לחדש הם יהיו במידה קטנה יותר ממה שיש יום קסום ועשיה מודעת נשיבוקים נחושה
זה אחלה רעיון וזה משהו שגם אני עושה...הרבה זמן. הדרך הכי טובה ואני גם תורמת לאחרים בדרך...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 13:29
|
החלטה נכונה נחושתי, ההחלטה הזו תוליד עשיה והעשייה תוליד ירידה. כל הכבוד אהובה. ביום שישי קפצתי לקניון לקנות מעיל חדש כי המעיל שלי גדול עלי. המוכרת הציעה מעיל שנראה לי קטן, אמרתי לה תשמעי נראה לי שזה קטן כמובן שהיא הכריחה אותי למדוד וטוב שעשתה ככה מה התברר? ירדתי ב-3 מידות מהמעיל הגדול והקודם שלי. שמחה ומאושרת יצאתי מפזזת מהחנות וכמובן שקניתי עוד מכנס מרוב נחת. שאפתנית נחושה כתב:
היי בנות יקרות, החלטתי היום לפנות לפחות 10 פריטי לבוש מהוהים ולמסור אותם כך לאט לאט ישארו הנבחרים וכשאצטרך לחדש הם יהיו במידה קטנה יותר ממה שיש יום קסום ועשיה מודעת נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 12:16
|
בהצלחה יקירה
נחושה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 09:57
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 09:45
|
נחושה יקרה מה שנכון נכון. כל מילה בול קליעה. אני מדפיסה ושומרת מול העיניים כתזכורת לחודש אדר ולחודשים הבאים אחריו. תודה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 08:53
 יעלי Posts: 589
|
נחושה יקירתי מ ק ס י ם!
|
|
0