08/02/2011 23:01
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי את בסדר? האם חלף עם הרוח? הרי אצלינו מתחיל השבוע ביום שלישי אחרי השקילה אז על אף שלא יודעת מה היתה התוצאה את כרגע בכוחות מחודשים נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 09:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי אין כמוך!!! את משב רוח מרענן בפורום הזה. את יודעת להמשיך קדימה בלי לעצור גם כשקשה וזו דוגמה טובה ומוטיבציה לכולנו. בהצלחה השבוע יקירתי.
.jpg)
ענת כתב:
דני ואקו אכן ממשיכים קדימה נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 06:30
 ענת Posts: 3849
|
דני ואקו אכן ממשיכים קדימה נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 06:29
|
דובונית אכפת לי כתב:
הי ענתי צריך לדעת להבין שאת אנושית לזכור לא להחמיר עם האוכל אלא להנות ולאכול מגוון ואם נופלים לדעת שגוף זוכר אז קמים ולא אם כבר אז כבר... נכון קל להגיד ולא קל תמיד ליישם אך אין לנו ברירה אלא לקחת הכל בפרופורציה הנכונה לתרגל ולעשות היה מה שהיה דף חדש בהצלחה וללמוד ממה שהיה את יכולה
תודה דובונית על מילותייך צודקת....אני צריכה כל פעם להיזכר לא להחמיר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 06:00
 dany Posts: 19819
|
ענתי אהובה יום טוב ופעמיים כי טוב אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ענתי נשקלת,שמעת הרצאה מלאת תמיכה ועידוד והלאה יקירה אנחנו הולכים קדימה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2011 03:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי ענתי צריך לדעת להבין שאת אנושית לזכור לא להחמיר עם האוכל אלא להנות ולאכול מגוון ואם נופלים לדעת שגוף זוכר אז קמים ולא אם כבר אז כבר... נכון קל להגיד ולא קל תמיד ליישם אך אין לנו ברירה אלא לקחת הכל בפרופורציה הנכונה לתרגל ולעשות היה מה שהיה דף חדש בהצלחה וללמוד ממה שהיה את יכולה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 19:34
 פרייליך Posts: 12
|
איך היה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 18:57
 dany Posts: 19819
|
ענתי אל יאוש כל סופה דרכה שהיא שוככת.................. מקווה שהשבוע שיבוא עכשיו יהיה נוח ונעים יותר המון הצלחה חיבוק חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 16:25
|
1103 כתב:
ענתי יקרה אין להצטער או להתבאס את הנעשה אין להשיב, יש להסתכל תמיד קדימה.לכולנו יש ימים טובים,ורגעים של חולשה.
כפי שאני מבינה בסכ"ה מצבך טוב.המשיכי הלאה, המעידה הקטנה
לא תיתן ביטוי בשקילה הבאה.
ערב נעים בשליטה ובהצלחה
נשיקות נילי♥♥♥♥♥
לא יעזור אחרי הצלחה באה נחיתה........... מאמינה שיהיה ביטוי בשקילה כי זה קרה היום האכילה........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 16:23
 1103 Posts: 5022
|
ענתי יקרה אין להצטער או להתבאס את הנעשה אין להשיב, יש להסתכל תמיד קדימה.לכולנו יש ימים טובים,ורגעים של חולשה. כפי שאני מבינה בסכ"ה מצבך טוב.המשיכי הלאה, המעידה הקטנה
לא תיתן ביטוי בשקילה הבאה.
ערב נעים בשליטה ובהצלחה
נשיקות נילי♥♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 16:21
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: אין מה קרה זה קורה,סיפרתי לך וגם רבקוש סיפרה לך אודות תקופה לא מבוטלת שלי שבכל יום ראשון בערב ,רגע לפני השקילה הייתי מאבדת שפיות כאילו אין מחר.
הרפי מהכעס והשאלות ונסי בדרכים שלך שבטוחני כי את מכירה הכי טוב להתגבר על
התופעה.אומר לך שבכל מקרה היא תהיה זמנית. אני אכלתי עכשיו כאילו אין מחר,מקווה לעמוד בכבוד מול המאזניים,ממש זה מוריד מצב רוח האכילה הזאת לא לוותר להגיע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 16:20
|
אקורדיאון כתב:
אין מה קרה זה קורה,סיפרתי לך וגם רבקוש סיפרה לך אודות תקופה לא מבוטלת שלי שבכל יום ראשון בערב ,רגע לפני השקילה הייתי מאבדת שפיות כאילו אין מחר.
התופעה.אומר לך שבכל מקרה היא תהיה זמנית.
אני אכלתי עכשיו כאילו אין מחר,מקווה לעמוד בכבוד מול המאזניים,ממש זה מוריד מצב רוח האכילה הזאת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 16:17
|
אין מה קרה זה קורה,סיפרתי לך וגם רבקוש סיפרה לך אודות תקופה לא מבוטלת שלי שבכל יום ראשון בערב ,רגע לפני השקילה הייתי מאבדת שפיות כאילו אין מחר.
התופעה.אומר לך שבכל מקרה היא תהיה זמנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 14:46
|
שאפתנית כתב:
אני שולחת לך חיבוק גדול 
תודה מתוקה שלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 14:45
|
אני שולחת לך חיבוק גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 14:42
|
שאפתנית כתב:
ענתי זה קרה לך גם שבוע שעבר, ערב לפני שקילה. זה יכול לקרות וזה טבעי ונורמלי לחלוטין. אל תתיאשי תשתדלי לשמור על אופטימיות וחוזק נפשי וכך תשרדי את השעות הללו. תעשי לך תה צמחים טעים, לא חסרים טעמים מתוקים שמחממים ומרגיעים. אני איתך יקירתי!! תודה יקירתי, אשתדל.... ענת כתב: שאפתנית כתב: מקווה שתעברי את השעות הללו בשליטה יקירתי. תלעסי מסטיק, תשתי כוס תה טעים והלוואי והבטן תירגע. ענת כתב: תודה בנות מקווה להיוןת על המקום, בא לי היום רק להכניס אוכל אבל בינתיים בשליטה ממש לא עובר כמו שצריך....די מבואסת שזה קרה אתמול והיום לאחר שבוע של שמירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 14:42
|
ענתי זה קרה לך גם שבוע שעבר, ערב לפני שקילה. זה יכול לקרות וזה טבעי ונורמלי לחלוטין. אל תתיאשי תשתדלי לשמור על אופטימיות וחוזק נפשי וכך תשרדי את השעות הללו. תעשי לך תה צמחים טעים, לא חסרים טעמים מתוקים שמחממים ומרגיעים. אני איתך יקירתי!! ענת כתב:
שאפתנית כתב: מקווה שתעברי את השעות הללו בשליטה יקירתי. תלעסי מסטיק, תשתי כוס תה טעים והלוואי והבטן תירגע. ענת כתב: תודה בנות מקווה להיוןת על המקום, בא לי היום רק להכניס אוכל אבל בינתיים בשליטה ממש לא עובר כמו שצריך....די מבואסת שזה קרה אתמול והיום לאחר שבוע של שמירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 14:37
|
שאפתנית כתב:
מקווה שתעברי את השעות הללו בשליטה יקירתי. תלעסי מסטיק, תשתי כוס תה טעים והלוואי והבטן תירגע. ענת כתב: תודה בנות מקווה להיוןת על המקום, בא לי היום רק להכניס אוכל אבל בינתיים בשליטה
ממש לא עובר כמו שצריך....די מבואסת שזה קרה אתמול והיום לאחר שבוע של שמירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 14:35
|
מקווה שתעברי את השעות הללו בשליטה יקירתי. תלעסי מסטיק, תשתי כוס תה טעים והלוואי והבטן תירגע. ענת כתב:
תודה בנות מקווה להיוןת על המקום, בא לי היום רק להכניס אוכל אבל בינתיים בשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|