07/02/2011 11:38
 dany Posts: 19819
|
 אקורדיאון כתב:
אם זה היה לנשנש.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 11:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אם זה היה לנשנש.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 10:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
את כל כך צודקת. גם אני רואה את האנשים הללו. נראה לי שבתי הקפה זו אופנה שמתפתחת ולכן הם צצים בכל פינה, ולעיתים אחד ליד השני. זה נהפך לנורמה לשבת בבית קפה, לשתות קפה, לדבר ולנשנש. יש אנשים שהבילוי השבועי שלהם מסתכם בבית קפה. במקום לצאת קצת לטבע, לראות פרחים, פרפרים ולהחיות את הנפש. יש כאלה שמחיים את הנפש עדיין דרך הקיבה. כמו שכתבת זה כבר לא בבית ספרנו (לפחות משתדלים, אבל השתננו בטוח!!) אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אכן לא כבוד אבל לצערנו בעיה קשה מאוד ואם אנשים לא יתעוררו אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בעוד כמה שנים. עצוב מאוד. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: ויש עוד כתבה שמופיעה ב-YNET שהנשים הישראליות במקום שני בהשמנה והגברים במקום ה-12 בעולם לא כבודכזה גדול. והמון לא מתעוררים,נהפוך הוא,אני עוברת מידי יום על פני שורה של מסעדות בתי קפה,בתי מאפה שכולם מתחת לאפי ונוהגת להעיף מבט ביושבים ומה עומד לפניהם על השולחן,זה הזוי,המון כאלה שעוד רגע צריכים כסא נוסף לשבת עליו מצקצקים מהלחמים,המאפים מבלי לחשוב פעמיים,רק השבוע חשבתי לעצמי אין פלא שרק מסעדות ובתי קפה נפתחים אבל לדוגמא בית מרקחת אין בנמצא ולמרות שכולם ממוקמים כמעט צמודים האחד לשני לא אחת עומדים בתור וממתינים לשולחן פנוי. שוב מזל שאנחנו כאן ובאמת שלמדנו כי ניתן גם להנות אבל בשפיות ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 10:11
|
שאפתנית כתב:
אכן לא כבוד אבל לצערנו בעיה קשה מאוד ואם אנשים לא יתעוררו אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בעוד כמה שנים. עצוב מאוד. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: ויש עוד כתבה שמופיעה ב-YNET שהנשים הישראליות במקום שני בהשמנה והגברים במקום ה-12 בעולם לא כבודכזה גדול. והמון לא מתעוררים,נהפוך הוא,אני עוברת מידי יום על פני שורה של מסעדות בתי קפה,בתי מאפה שכולם מתחת לאפי ונוהגת להעיף מבט ביושבים ומה עומד לפניהם על השולחן,זה הזוי,המון כאלה שעוד רגע צריכים כסא נוסף לשבת עליו מצקצקים מהלחמים,המאפים מבלי לחשוב
פעמיים,רק השבוע חשבתי לעצמי אין פלא שרק מסעדות ובתי קפה נפתחים אבל לדוגמא בית מרקחת אין בנמצא ולמרות שכולם ממוקמים
כמעט צמודים האחד לשני לא אחת עומדים בתור וממתינים לשולחן פנוי.
שוב מזל שאנחנו כאן ובאמת שלמדנו כי ניתן גם להנות אבל בשפיות ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 09:33
|
אכן לא כבוד אבל לצערנו בעיה קשה מאוד ואם אנשים לא יתעוררו אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בעוד כמה שנים. עצוב מאוד.  אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: ויש עוד כתבה שמופיעה ב-YNET שהנשים הישראליות במקום שני בהשמנה והגברים במקום ה-12 בעולם לא כבודכזה גדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 00:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על המידע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 19:24
 ענת Posts: 3849
|
תודה על המידע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 17:00
|
שאפתנית כתב:
ויש עוד כתבה שמופיעה ב-YNET שהנשים הישראליות במקום שני בהשמנה והגברים במקום ה-12 בעולם לא כבודכזה גדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 16:21
|
ויש עוד כתבה שמופיעה ב-YNET שהנשים הישראליות במקום שני בהשמנה והגברים במקום ה-12 בעולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 14:40
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין יקירה, תודה שהסבת את תשומת ליבנו, טרם קראתי נמצא ליד המיטה המשך יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 12:00
 קרולין Posts: 6651
|
מסתבר כשקינמון תבלין מצויין לבריאות שלנו, כמות הנוגדי חימצון בקינמון היא מהגבוהות שיש במזון. לכן ממולץ לצרוך במשך היום 1-3 כפיות קינמון במזונות ובמשקאות שונים כדי: לחסן את המערכת החיסונית, להפחית נזקי השמנה בטנית , לאזן את רמת הסוכר בדם ולהפחית את הסיכון למחלות לב ומחלות ממאירות. שווה ביותר לקרוא הכתבה במוסף של היום. זמנים בריאים של ידיעות אחרונות. שיהיה לכולםםםם המשך יום נהדר. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|